Esimin ilk sevdigi kiz..

Evet mutluyuz bana ilgi gosterir cinsel anlam da da ilgi gosterir sadece sozel olarak sevdigini soylemez yaptıklarım belli ediyor der heop.ama ben soylemesini de istedigimi belirtmeme ragmen soylemiyor iste evlilik yuzugunu son 6 senedir takmiyoruz.esimin parmagina bol gelince cikartmisti o cikartinca ben de cikarttim hic onemsemedi bile hala da takmiyoruz bu bile uzuyor beni
O takmayınca ben de takmayı bıraktım:) Bu konuda aynıyız. Bence hal ve hareketleriyle sevdiğini belli ediyorsa ağzı ile söylemese de olur. Ama sen dikkat et. Bir kere seni aldattı mi devamı gelir. Gözün hep üzerinde olsun.

Aynisini ben de ona dedim.hatta agzimdan kotu soz cikmasin diye duygu ve dusuncelerimi kagida yazip verdim.ya gecmisinde kal yada gecmisini sil benimle devam et dedim.hic bir sey yapmadi.ben sadece beni sevdigini gecmisini siliyorum demesini bekledim ama sana seni sevdigimi soyleyince her sey duzelecek mi dedi ge iki gündür hic bir adim atmiyor sadece facesini ve instasini sildi.gorusmesini istemedigim kizi da takipten cikardi.bunlari ben demeden yapamıyor muydu sanki.su an sadece beni sevdigine inandirmasini bekliyorum
Belki silmedi dondurdu hesapları gözün açık olsun meraklı anladığım kadarıyla merakı sürer göz boyuyor sanırım aklı sıra

Evet faceden de aratmis.evlendigi esini de aratmis
Benim bir patronum vardı kadın kocasıyla kötü olduğu dönemde lise aşkıyla görüşmüş adam o zaman bekarmış. Bi an eşinden boşanıp adama gitmeyi düşünmüş ama işler düzeltilmiş çocuklar filan olunca. Neyse gitmiş sevgilisine demiş ki ben dönüyorum evliliğime 10 yıl sonra filanca yerde ne olursa olsun buluşalım birbirimizi bulalım. Hayatımız nasıl gidiyor oturup bir çay içeriz konuşuruz. Anlattım bunu çünkü çok saçma ama var böyle takıntılar. Eşiniz ne planlıyor bilemem. Siz iyisinizdir size iyi davranıyordur. Ama ben sevginin bittiğini hissettiğim yerde duramam. Her türlü absürd bi durumun içindesiniz. İyi düşünün.

Eşimle taa liseden tanışıyoruz. İlk çıktığı kızı biliyorum. Yıllar sonra sen kalk karşımıza çık ikimizin arkadaşının düğünde. Yapacak hiç bir şey yok. O bakıyor mu bilmiyorum ama ben stolklarım arada. Bir şey hissettiğim için değil merak ediyorum bana çıkma teklif edip reddettiği çocuklara filan da bakarım :KK70:
Tabi düzenli değil de altta önerilerde falan çıktıysa yada aklıma düştüyse, o gün kızlarla bi dedikodu yaptıysak...

Siz size olan sevgisini hissediyor musunuz?

Ona olan bir hasret mi söz konusu hissettiğiniz şey?
Beni sevdigini diret soyelemz ama hisettirir sarilir cinsel anlamda benden daha isteklidir.ama niye benim sinir oldugum kizin fotografini begeniuor benim kizacagimi bile bile.niye ilk sevdigi kiza ara ara bakiyor buna anlam veremuyorum.bi aciklama da yapmiyor.kendini iletisime kapadi sanki ben hataliymisim gibi

Sekiz senelik evliyiz son bi senedir esimin ara ara onceki sevdigi kizi telefondan takip ettigini farkettim.ilk gordugumde sustum merak etmistir dedim ama 4. 5 kez olunca sessiz kalamadim.hatta benim uzak durmasini soyledigim eski lise arkadasini da takip ettigini fotografini begendigini gorunce daha cok sinirlendim esime soyledim niye bakiyorsun begeniyorsun diye bana her seye bir anlam yuklememem gerektigini söyledi .size normal geliyor mu sevdigi kiza instadan ara ara bakmasi ?
Siz de eski erkek arkadaşınızı şimdi evli olsa bile takip etseniz, beğenseniz resimlerini sizce aynı yanıtı verir miydi?

Ya evliliğin ilk zamanları olsa problem ederim ama 8 senelik evlilikte sorun etmem.
Ben 5 senelik evliyim mesela, artık bu tartışma konusu olmaz benim için. Bakmamasını tercih ederim ama bakarsa ya da bakarsam buna sesi yükselmez kimsenin.

Resti cekyim ama sanki ben hataliymisim gibi davraniyor iki gundur hic birsey yapmiyor yatakta arkasini donup yatiyor

Size saygısı yok. Kendine ve evliliğinize de. Kimse size ayrılın vs diyemez. Ama sorun birine bakmasının nedeni ve adamın ayrıca iyice arsız yüzsüz de olması. Tavır yapmak değil ama karşılıklı konuşun. Dürüstçe konuşmayı deneyin. Ama öncesinde bu yüzleşmeye siz hazır mısınız? Sizi kaybetmekten korkmayan veya sizi kırdığını düşünmeyen biri. Kendinizi ilk önce tartın. Planlayın.

Size saygısı yok. Kendine ve evliliğinize de. Kimse size ayrılın vs diyemez. Ama sorun birine bakmasının nedeni ve adamın ayrıca iyice arsız yüzsüz de olması. Tavır yapmak değil ama karşılıklı konuşun. Dürüstçe konuşmayı deneyin. Ama öncesinde bu yüzleşmeye siz hazır mısınız? Sizi kaybetmekten korkmayan veya sizi kırdığını düşünmeyen biri. Kendinizi ilk önce tartın. Planlayın.
Cok tesekkurler bana boyle tavsiyelerde bulunun cunku ben de ne yapacagimi bilemiyorum

Sekiz senelik evliyiz son bi senedir esimin ara ara onceki sevdigi kizi telefondan takip ettigini farkettim.ilk gordugumde sustum merak etmistir dedim ama 4. 5 kez olunca sessiz kalamadim.hatta benim uzak durmasini soyledigim eski lise arkadasini da takip ettigini fotografini begendigini gorunce daha cok sinirlendim esime soyledim niye bakiyorsun begeniyorsun diye bana her seye bir anlam yuklememem gerektigini söyledi .size normal geliyor mu sevdigi kiza instadan ara ara bakmasi ?
Eşiniz saçmalamış evli olmasa baksın ama evlenmişim artık sünger çekmesi lazım

Back