Eşimin ilgisizliği artık beni pes ettiriyor sanırım.

Merhaba onunla yüzyüze konuşsan herşeyi söylesen belki birşeyler değişebilir

Merhaba onunla yüzyüze konuşsan herşeyi söylesen belki birşeyler değişebilir
Konuştuk değişeceğine söz verdi bakalım ben de biraz kendi kafamı dağıtmaya başladım. Spor, tiyatro, cilt bakımı planı yaptım haftada 2 kendime oturup kafamda kurmamak üzerine.. gidişatı göreceğiz

yorumlari okuyunca aslinda evliliginin guzel oldugunu farkettin bu da guzel birsey bence.bazen insan buraya yazana kadar sıkıntısi var zannediyor ya da buyutuyor icinde.yazinca hafifliyor ya da guzel tarafini goruyor evliliginin.duzelmenize sevindim acikcasi

Yorumları okuduktan sonra gidip kocama sarıldım resmen. O kadar net söylüyorum. Cunku insanlar burada gizli isim altında nefretini kusuyor. Ben bir kadin olarak anlık bir duygu boşluğunda yazdım destek beklemek adına doğmamış çocuğum kocamdan daha fazla mesele oldu. Kimsenin haddine değil ki bu yoruma açık bir durum değil zaten. İgrenc insanlıklar burada gelip insanlara nefret kusuyor kendi acısını çıkarıyor. Başka bir başlık okudum kadin evliliği bitirme kararı almış boşanmak istiyor ona bu meseleden boşanılmaz yazmışlar birileri evliliği kurtarmak istiyor ona da boşan yazıyorlar olay bundan ibaret burada kendi hayatını halledemeyen herkes bir ilişki uzmanı kesilmiş durumda ve igrenc çok insan var. Allah karşılaştırmasın. Platforma yeni üye oldum gebelik dolayısıyla oldum bir de nasıl bir anda buraya düştüm dertleri okudukça gaza geldim bilmiyorum ama düşmez olaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…