Burada iki ihtimal var benim aklıma gelen..
1.. Eşinizin size anlatamadığı ya da bilinçli olarak anlatmadığı bir sıkıntısı var
2.. Bana göre en yüksek ihtimal sizi aldatıyor..
Sizi aldatıyor olsa da sadece ilgisiz veya cinsellikten uzak olmasından başka birşeyler sezmiş olmanız lazım..
Mesela sizin bulunduğunuz odadan başka odalarda telefonla uğraşmak, sizinle birlikte uyumamak sizden sonra uyumak, eve geç gelmeler, telefona şifre koyup şifreyi sizden saklamak, telefonu ulu orta bırakmamak.... gibi gibi durumlar???? Sizde bu durumlar mevcut mu şuan merak ettim???
Eşi sevmiyor bu kadını.
Sonra kadınlar bir yerden ilgi görüp oraya yönelince burdaki hemcinleri de dahil toplumum hemen hepsi kadını recmediyorlar.
Aldatan erkek olunca "çocuklarını düşün, kocanı evine bağla" diyen zihniyetlerin içinden "eşitlikçi?" Olduğunu iddia eden kadınlar çıkıp "aldatma boşan" diyor.
Önce adaleti sağlayalım. Eşitlik sonra gelir adaletten. Adalet ise onlarin bize yaptığını bizim de onlara yapmamizla sağlanır ancak.
Kadınlarım tek derdi sevmek sevilmek. Bu kadar zor olmamalı . Bu kadar hor görülmemeli.
Geçenlerde annem neden ağlıyorsun dedi.
Erkek olmadığım icin ağlıyorum anne dedim. Üzüldü o da.
Gerçekten de erkek olmadigim icin ağlıyorum.
Allah belani verdi mi deseler.
Verdi derim.
Benim de verdi sizin de verdi konu sahibinin de verdi.
Orta-doğu denilen bu yerde kadin olarak doğduğum için..
Ne yapsın bu kiz şimdi.
Boşansın mı?
Evet bosansin demek kolay
Ama bosanmaya kalkmak zor.
2 çocukla kapi gibi maaşi, arkasinda anne babasi olmadan çok zor. Ve kadinlarimizin yüzde 80 gibi bir orani bunlardan mahrum.
Bu kadinlardan biri de benim.
Kocan dövmüyorsa sövmüyorsa aldatmıyorsa evine para getiriyorsa asla boşanmak kabul edilmez.
Hakim bile neden diye sorar.
Sorar. Çünkü boşanmanızı o da tasvip etmemektedir.
Sanki bizim erkeklerimizden bosanmak için binlerce sebebimiz yokmuş gibi.
O kadar isyanim var ki bu düzene. O kadar haykirmak istiyorum ki. Ama işte elimden hiçbir şey gelmiyor