- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Çıkmadı başvuru yaptım. Kpss den başka şansım yok
Eşimin kuzeni eşi ile problemli boşandı bize geldiBu akraba dediklariniz kim
sizden iyi geciniyorlar belli
bu kadar fedakarlık kimse için değmez
birşeyleri feda edeceksen kendin için edeceksin bu akrabalar daha da sizi bırakmaz hele bir de siz kpss kazanirsaniz iki maaşlı der size daha çok yapisirlar
6 aylık aile olma sürecinde hep siz zarar gormussunuz farkında mısınız
İyi sen de git memlekete 3 hafta kal dön. O arada eksiklerini biraz olsun telafo edersin. Kocişin kendi dolarını kendi yıkasın bir müddet. :)Ailem den çok uzaklardaym kızlar memlekette kaldı onlar
Evet çok mantıklı. Madem sinavi kazanmani istiyor. Denenebilir bir çözüm önerisiİyi sen de git memlekete 3 hafta kal dön. O arada eksiklerini biraz olsun telafo edersin. Kocişin kendi dolarını kendi yıkasın bir müddet. :)
ya KPSS ile atanan herkes torpilli gozunuzde, insanlar çalışıp puan alıp atanıyor lütfen bu tarz genellemeler haksizlik.Kardeşim özel okulda öğretmenlik yapmıştı. Bir daha başvurursunu nolcak.
Ben kpss ile atanmaya inanmıyorum. :) atanan akrabalarım ise 92 ile falan atanmıştı.
diğer problemler aşılcak şeyler. Eşinizin çok boş vakti olduğu için böyle market mutfak işlerine karışıyor diye düşünüyorum. Ömür boyu sürmez sıkılır bir süre sonra brnce :)
Ya surda konu sahibini suclayan var ya, resmen pes diyorum!
Adam karisini zerre kadar desteklemiyor, hatta destek yerine ekstra is veriyor konu sahibine, ve konu sahibin yalnisi erken uyumamak öyle mi?!
Hayir en basiti, mecburmu adam sicak kahvalti yemeye? Diyemezmi "benim karim ders calisiyor, biraz uyusun" yada evi dagitmamaya özen göstermek, arada yemek yapabilir...
Bu ortamda elbette konu sahibi ders calisamaz. Kiz markete bile tek basina gidemiyor! Konu sahibine tavsiyem, restini cek. Annen baban, baskasina hizmetci ol diye bu dünyaya getirmedi! Bundan sonra kendi düzenini olustur. Marketemi gitmek istiyorsun, git. Sabah artik sicak kahvaltilari birak. Kendi döküntüsünü kendisi temizlesin...
Annenler yakinda oturuyorsa, gerekirse orda ders calis. Su an hicbirsey dersinden daha önemli degil. Hatta subat tatiline bile cikma. Birak kendisi gitsin.
Fedakarlik sadece kadindan gelmez, erkekte fedakar olmasi lazim!
ya KPSS ile atanan herkes torpilli gozunuzde, insanlar çalışıp puan alıp atanıyor lütfen bu tarz genellemeler haksizlik.
Konu sahibinin tamamen ders çalışmamak için bahane bulmasi çalışacaksın kopara kopara alacaksın kadroyu kadro verilmez alınır :) eşinden çok bencil ayrıca .
sanırım evli degilsin.herşey tamam oldu bittiyle olmuyor.konuşmuş eşiyle sanırım ,bunlar hep huy değişmez.Allah yardım etsin konu sahibine.
Cok haklisin ama kesinlikle planli olmalisin eşin gittikten sonra uyu 2 saat kalk evi toparla once islerini yap zaten günlük isler 2 saate bitiyor sonra da bi kahve yarim saat dinlen yemegini yap bu soylediklerim 11 de baslasan 2 gibi biter emin ol planli calisinca esin gelene kadar ders calis yemegi koy yesin sofrayi topla saat en fazla 5 olsun 8 e kadar calis sonra camasir bulasik ne varsa toparla yat yorucu olacak ama sinava kadar kendinden biraz ödün vericen yemek icin de esinle beraber haftalik bir menu listesi hazirlayin market alisverisleri hatali sebze meyve disinda ayda bir markete gidilmeliAkşam en azından 11 gibi yatalım dese ben sabah tekrar uyumam çünkü uykusuz olunca derse konsantre olamıyorum en az 7 saat uyumam gerekiyorSabahları zeytin peynir ile kahvaltı yapsa sıcak şeyler beklemese ya da bi yarım saat fazla uyusam. Evde olduğu günler evde bir işin ucunu tutsa... Yemek yaparken yardım etse... Evimde 3 ay yatılı misafir baktım bir kez olsun gelip yardımcı olmadı yeni evliyim alışmam kolay olmuyor Yorucu geliyor herşey
Hayatını onun keyfine göre mi yaşayacakmissincnm işte yemek yapınca kızıyor niye beni beklemedin diye marketten et almaya götürüyor. sürekli et yiyor. iki günde bir. buzluğa atma huyu yok. 4-5 market gezdiriyor. yoruldum artık. onsuz markete gitme durumum yok herşeyi beraber yapmak istiyor ama iş yapınca yardım etmiyor ama ben ona her konuda yardımcı oluyorum. gece yarılarına kadar sınav sorusu hazırlarken vs hep yardımcı oluyurm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?