Eşimin huyları ve mutsuzluğummm

Çıkmadı başvuru yaptım. Kpss den başka şansım yok

Kardeşim özel okulda öğretmenlik yapmıştı. Bir daha başvurursunu nolcak.
Ben kpss ile atanmaya inanmıyorum. :) atanan akrabalarım ise 92 ile falan atanmıştı.
diğer problemler aşılcak şeyler. Eşinizin çok boş vakti olduğu için böyle market mutfak işlerine karışıyor diye düşünüyorum. Ömür boyu sürmez sıkılır bir süre sonra brnce :)

Bu akraba dediklariniz kim
sizden iyi geciniyorlar belli
bu kadar fedakarlık kimse için değmez
birşeyleri feda edeceksen kendin için edeceksin bu akrabalar daha da sizi bırakmaz hele bir de siz kpss kazanirsaniz iki maaşlı der size daha çok yapisirlar
6 aylık aile olma sürecinde hep siz zarar gormussunuz farkında mısınız

Eşimin kuzeni eşi ile problemli boşandı bize geldi

aynı durum bende de mevcut.artı olarak bir tane oğlum var daha da zor.hergün çalışmamak moralimi bozuyor .ama senin çocuğun yok sanırım akşamları çalış

İyi sen de git memlekete 3 hafta kal dön. O arada eksiklerini biraz olsun telafo edersin. Kocişin kendi dolarını kendi yıkasın bir müddet. :)
Evet çok mantıklı. Madem sinavi kazanmani istiyor. Denenebilir bir çözüm önerisi

Ya surda konu sahibini suclayan var ya, resmen pes diyorum!

Adam karisini zerre kadar desteklemiyor, hatta destek yerine ekstra is veriyor konu sahibine, ve konu sahibin yalnisi erken uyumamak öyle mi?!

Hayir en basiti, mecburmu adam sicak kahvalti yemeye? Diyemezmi "benim karim ders calisiyor, biraz uyusun" yada evi dagitmamaya özen göstermek, arada yemek yapabilir...

Bu ortamda elbette konu sahibi ders calisamaz. Kiz markete bile tek basina gidemiyor! Konu sahibine tavsiyem, restini cek. Annen baban, baskasina hizmetci ol diye bu dünyaya getirmedi! Bundan sonra kendi düzenini olustur. Marketemi gitmek istiyorsun, git. Sabah artik sicak kahvaltilari birak. Kendi döküntüsünü kendisi temizlesin...

Annenler yakinda oturuyorsa, gerekirse orda ders calis. Su an hicbirsey dersinden daha önemli degil. Hatta subat tatiline bile cikma. Birak kendisi gitsin.

Fedakarlik sadece kadindan gelmez, erkekte fedakar olmasi lazim!

ya KPSS ile atanan herkes torpilli gozunuzde, insanlar çalışıp puan alıp atanıyor lütfen bu tarz genellemeler haksizlik.
Konu sahibinin tamamen ders çalışmamak için bahane bulmasi çalışacaksın kopara kopara alacaksın kadroyu kadro verilmez alınır :) eşinden çok bencil ayrıca .

sanırım evli degilsin.herşey tamam oldu bittiyle olmuyor.konuşmuş eşiyle sanırım ,bunlar hep huy değişmez.Allah yardım etsin konu sahibine.

okurken ben sıkıldım cidden 6 aylık bir evlilik bu kadar cekilmez olabilir mi bende 4 aylık evliyim yeri geliyor yapamıyorum esimede diyorum hic halim yoktu bugun orası kaldı yarına yapıcam boyle seylere karısmasın erkekler ev afedersinizde bk goturur ozaman tamam derim zaten sabah kalkıp istedigi sekilde kahvaltı oglen yemek bide 3 de 4 de geliyor ne zaman kaldıki

eşin sanırım kendini evin hanımı zannediyo. ne o öyle indirim takip etmeler her gün markete gitmeler vs? sen mutfak alışverişini bile dilediğin gibi yapamayacaksan ne anlamı kaldı ki evin kadını olmanın? bir de herşeye müdahale ediyormuş. kusura bakma da neden evlendin ki bu kontrol manyağıyla?

Valla inanın benim duyduğum gördğüme göre yaptığım analiz bir torpil olacak :) ama dediğim gibi eşimin kuzenİ 92 aldı. E o da bir zahmet atandı yani. :)

sanırım evli degilsin.herşey tamam oldu bittiyle olmuyor.konuşmuş eşiyle sanırım ,bunlar hep huy değişmez.Allah yardım etsin konu sahibine.

Ben evliyim ve yeri geliyor esim yemegi yapiyor, yeri geliyor esim evi temizliyor. Cünkü o ev ikimizin, hali ile sorumluluguda ikimizin.

Burda sorun huy degil. Sorun konu sahibi ve onun gibi niceleri bu tür seylere gözlerini kapatmasidir. Evliligi, kadinin, erkege hizmetcilik olarak görmesidir. Ilk günden konu sahibi en basit restini cekseydi ve "ben hizmetci degilim, git kendi kahvaltini yap, üstelik ben kpss calisiyorum" deseydi kim bilir simdi daha farkli olurdu.

Evlilik iyi ve kötü zamanda birbirine destek olmaktir. Ve bu hem kadin, hem erkek icin gecerlidir.

Bahanelerin cok.bende evliyim kpss ye calisiyorum ikinci yilim bu.gecen yilda bu yilda ayni..esim beni yormamak icin kayvalti istemez.oglen gelirdi oglen biseyler hazirlardim.gidince toplayip yemek yapincaya kadar esim gelirdi 5.30 gibi.aksam yemegi cay fazli derken odaya gecip ders calisiyordum.
Vakit bana yetersiz gelince sinava eksik girdim olmadi.bu yil yeni karalarla basladim.mesela esim oglen geldiginde kendi yiyor topluyor.yemek en kolay seyleri hazirliyoruz.cay icip odaya geciyirum.tv nin sesini kisariz.iki kapiyida kapatiriz..

Gece sabahlarim genelde.cok verimli oluyor.gunduz hep bisey cikiyor cunku.

Ailem istanbulda..ne istanbula gidiyorum.ne esimle gezmeye ne tatile.herseyimi sinava gore adapte ettim.

Eve boyle giderse o sinavi kazanamayacaksiniz.cunku istikrar yok hirs yok sizde..

Bahane ediyorsunuz cogu seyi.gece birden sabaha kadar calisin mesela esinizle konusun durumun ciddiyetini anlatin.kahvalti etmesin.disarda biseyler yesin.yada kendi yiyip gitsin.bu oyle yabana atilacak bi surec degil.
Bizde calisiyoruz.msinava hazirlaniyoruz sonucta.yan gelip yatmiyoruz.

Bu durum siz isyan bayragini cikarmadan istikrarli olmadan da duzelmez soyliyim.
Sinava hazirlaniyosan memleketede gitmeyeceksin.arkadaslarinlada hergun konusmayacaksin..ben bu fedakarliklari yapabiliyorsam sende yapmalisin.

Canım ben kpss ye hazırlanırken işyerinden bi arkadasim da hazirlaniyordu velhasil kız hem evli hem 6 aylık bebeği var hemde en az senin kadar detayci bi kocasi. Öyle gün oluyordu ki kız işyerine iki saatlik uykuyla geliyordu peki nemi oldu kız biyolog olarak atandı. Allah razı olsun ondaki hırsı görünce bende çalıştım ve bende atandim ilk maaşım lada ona hediye almıştım. Çok istersen yaparsın demekki yeterince istemiyorsun

Gene bir şükür sebebi konu arkadaşım bu ne yahu hadi gece tv açık o senin takıntın uyuyamaman ama gerisi kölelik günde 3 öğün yemek hazırlamak akşam yemeği zor yapıyorum eşim zaten ofiste kahvaltı yapmaya alışık o derdimde yok eşinle kesin konuşmalısın bence haftalık alışveriş konusunda en azından

Eşin lüksüne çok düşkün gibi geldi bana. Ben evde olduğum halde eşim sabah kahvaltı etmez. Sandviç hazırlamamı ister kolay olsun diye, ütü sevmediğimden haftalık ütümü yapar. Geri kalan işleri elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışır. Ben de ona çok yüklenmemeye çalışırım ama evlilik bir tarafa yüklenmek değil ortaklaşa bir hayat sürmektir bence.

Cok haklisin ama kesinlikle planli olmalisin eşin gittikten sonra uyu 2 saat kalk evi toparla once islerini yap zaten günlük isler 2 saate bitiyor sonra da bi kahve yarim saat dinlen yemegini yap bu soylediklerim 11 de baslasan 2 gibi biter emin ol planli calisinca esin gelene kadar ders calis yemegi koy yesin sofrayi topla saat en fazla 5 olsun 8 e kadar calis sonra camasir bulasik ne varsa toparla yat yorucu olacak ama sinava kadar kendinden biraz ödün vericen yemek icin de esinle beraber haftalik bir menu listesi hazirlayin market alisverisleri hatali sebze meyve disinda ayda bir markete gidilmeli

Hayatını onun keyfine göre mi yaşayacakmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…