Eşimin huyları ve mutsuzluğummm

okadar abartıyorsunuz kı daha cocugunuz bıle yok. ben hem calıyorum bırde cocuk var 5 dakıkka oturamıyorum. kusura bakma gece 1 2 uyuma erken yat sabahta dersını calıs. üstelık sen hızmetcımı almış? ben 9 yıllık evlıyım iş yerı ıcın yemeklık bırsey alır peşıne onu bıle bana hazırlatmaz. kendı elı ayagı yokmu eşınızın

Bence siz kendinizce herşeye bir bahane bulmuşsunuz. Ders çalışmamanızın sorumlusu eşiniz sanıyorsunuz aslında sizsiniz. Gece 1 de yatıp sabah 7 de kalkmak aman amanda zor bişey değil ki. Eşiniz 1 de yatsın, sizde 12 de yatın. O tv izlesin siz ders çalışın. Ders arası molalarda kahve çay için meyve yiyin. Bulaşıkları hemen makineye koyun. Sonradan toplama derdiniz olmaz. Nasıl hergün çamaşır makinesi çalışır anlamadım.
Sadece market olayında size hak verdim. O da çözülmeyecek bi durum değil. Her markete gittiğinizde 2 günlük 3 günlük yemeklik malzeme alın. 3 çeşit değil 2 çeşit pişirin.
Herşeye rağmen kendiniz için bişey yapmaya çalışmanız çok hoş. Başarılar diliyorum.

rosellaa
bence bazı şeyleri değiştirmek senin elinde bi kere her gece eşine sarlıp uyumak buna alıştırma kendini. bende yeni evliyim daha iki ay oldu eşim TV izleyekse bende sabah işim varsa erken yatmam gerekiyorsa yatarım. hatta kulak tıkaçıuı var onları takarım kulağımı gözlerimede uyku bandını takarım misler gibi uyurum. sağlıklı bir uyku hepsinden önemli.
bu alış veriş alışkanlığınıda mutlaka bıraktırmalısınız onca saatiniz boşa gidiyordur. eşinizin sizi hiç düşünmüyor belliki bu yüzden sizin onu bu alışkanlıklarından vaçgeçirtmeniz gerekiyor kavgayla olsada.
Allah yardımcınız olsun bu arada kolay değil böyle kocayla. öğlenleri gelmese bari eve iş yerinde yese size oda kolaylık olur

yapmıyacaksın zeytın peynır okadar ders calıscam üstelık bır yumurta kırmak yada menemen yapmak 1 saat sürmüyor... destek vemıyorsqda yapmıyacaksın. sızın calısmanızı ıstemıyor ama kuruş cevırıyor?? evdekı hızmetcısı hızmet edemıcek cunkı

Yapma? Eli var ayagi var kalkip kendi alsin bu kadar bencil olunmaz

Yatılı misafirler vardı 3 ay bizde kaldılar bir kez olsun bi işin ucundan tutmadılar. Şimdi bize yakın bi yere yerleştirdik onları ev tuttuk ve bütün para bizden çıktı 2000 tl kadar borç verdik. Evlerinde eşyaları yok doğru düzgün her gün bi sürü çamaşır atıyorum çoğu onların. Eşim aşırı titiz biri günde 2 kez banyo yapar sürekli makineye at diyor şu an mesela makine çalışıyor

Eşinizin aldığı agi iptal olmaz ki. Kim dedi öyle birşeyi. O zaten ayrı bir ücret olarak değil hakkı olan bir para.

Canim senin kocan da sopalikmis. Okurken ben daraldım.

Eşinizin aldığı agi iptal olmaz ki. Kim dedi öyle birşeyi. O zaten ayrı bir ücret olarak değil hakkı olan bir para.
Tam olarak bilmiyorum ama çalışmadıgm için yani eşi calismiyor diye 180 tl mi ne fazla yatıyorMuş tam olarak bilmiyorum asgari geçim indirimi başka birşey olabilir

Canim niye kendinden geleceğinden taviz veriyorsun. Ben senin yerinde olsan burada çalışmıyorum der topladım pilimi pirtimi babamın evine giderim. Orada ekmek elden su golden adam akıllı çalışırım. Sadece pazarları gelirim eve.

Esinle de konuş, kendine gelsin. Gıcık kaprisli çocuk gibi.

Tam olarak bilmiyorum ama çalışmadıgm için yani eşi calismiyor diye 180 tl mi ne fazla yatıyorMuş tam olarak bilmiyorum asgari geçim indirimi başka birşey olabilir

Hayır öyle birşey yok isterseniz arayın sgk yı sorun. Ya da internetten araştırın.devlet mwmuru olmak çok zor ayrıca. Bence puanın 80 den az ve akp li alraban yoksa boşa rüyalara girmeye gerek yok. Okuduğun bölüme göre iş bul çalış bence :)) düz menurlar bile 80 den aşağı alım olmuyorki.

Arkadaslar haklisiniz insanlar daha zor şartlarda ders çalışıyor. Evlilikte yaşadığım bazı sıkıntı şeyler beni uyuşuk yapıyor sanırım psikolojim bu aralar iyi değil pek. Gerekirse uykudan feragat edeceğim eskiden bu kadar uyumazdim bi kaç aydır kafama taktiğim o kadar çok sıkıntı var bi bunlar bende depresyon etkisi yaptı sanırım bi de ilaç kullanmaya başladım onun yan etkisi de olabilir misafirler in yorgunluğu vs. Şimdi kulağıma pamuk tıklayıp derse oturuyorum çünkü evde gene misafirler var ve tv açık. Yorumlar için teşekkür ederim. Bu sınav benim için çok önemli elimden geleni yapmak zorundayım. Pek fazla açamam burayi zaten 2-3 gündür kullanıyorum. Memlekete gidiyoruz yarın yanımda kitap götüreceğim hatta otobüste bile çalışmayı düşünüyorum. Iyi aksamlar.

Ailem den çok uzaklardaym kızlar memlekette kaldı onlar

Eşim kadrolu öğretmen. Yatıyor farkı görüyoruz hatta arkadaşlarına da çalışmayan eşi olanlara da yatıyor. Yattığını biliyorum ama ismi ne bilmiyorum. Ben eğitim fakültesi mezunuyum. Hem öğretmenlik hem düz memurluk için uğraşıyorum nasip bakalım. Eşim 2 yıl önce kpss ile atandı torpil yok. Merkezi alıMda torpil yok zaten

He öğretmenliklerde bilmiyorum.peki ücretli öğretmenlik yapsanız olmaz mı

Yazınızı okudum, bence idealleri olan bir insan ne yapar eder ustesinden gelir. Birde esinizi nasıl alistirdiysaniz öyle gider, biraz kendinize gore ayarlamaya çalışın ekonomik güç elinde diye herisi yapmak zorunda değilsiniz. Ustelik henüz çocukta yokken büyük vaktiniz var. Evlenmeden önce bende aof okuyordum çalışırken zor geliyordu diye bıraktım. Su an evliyim çocuk var çalışıyorum ve okuyorum. Lütfen pes etmeyin.

Canim senin kocan da sopalikmis. Okurken ben daraldım.
Evet sopalık, ama değiştiremedim ne yazık ki.
O yüzden 2. çocuğu atanmadığım müddetçe yapmayı düşünmüyorum. Yani haftalık yardımcı, bakıcı tutabilecek duruma gelmem lazım ki yapayım.
Ha çalışıyorum ama eşimin yanındayım ayrı bi maaşım yok. Bu yıla kadar ona destek olmak istedim, şimdi başka bi bayan aldık ona işi öğretiyorum, boş vaktimde ders çalışıyorum dükkanda.
Eşimin suçu yok aslında, evliliğimizin ilk 7 yılında çocuk yapmadık ve onu bu rahata ben alıştırdım. Şimdi de değişmiyor işte. Şikayetlenmemin de anlamı yok. O yüzden ver elini KPSS.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…