Eşimin huyları ve mutsuzluğummm

Gece eşine sarilip uyuma planı yerine ders çalışacaksın. Fazla nazli sin sen de. Ben de sınava girdiğim yıl hem özel sektörde çalışıyordum hem de sabaha kadar ders çalışıyordum ve evliydim. Canın yanmadan hicbirsey olmuyor. Deliler gibi kahve çay içip sabahladigimi çok bilirim. Bahanelerii bırakıp kendine gel bence

Öncelikle hepsini okumadım belirteyim.

Neden temizliği sabah yapmak zorundaymış gibi davraniyorsunuz?
Yerinizde olsam 10 da mı uyandım dersin başına otururum 4 e kadar çalışırım hazır tekken. Eşim gelince de temizliğe geçerim falan. Ev işleri sabah yapılır diye bir kural yok ki..

Söz konusu ders calısmaksa günde 12-13 saat çalıştığımı bilirim (hukuk mezunuyum) ki bu çok az uyumak demek

Uykunuzdan feragat etmelisiniz

Evde tv acıkken ben de çalışamam uyuyamam çok hassasım sizin gibi, kulak tıkayıcı iyi oluyor benim kullandığım gerçekten iyi ses gecirmiyor ve yumuşak olduğu içim gece de onunla yatabiliyorum

Ben de eşimle sarılıp uyumak isterdim ama geceleri çalışması gerek, alıştım zamanla tek uyumaya hatta artık onu istemiyorum yatakta cünkü iyi alişmışım koca yatakta tek yatmaya :)

Ya eşin işe gittikten sonra uyuma ya da ne de olsa o gidince tekrar uyuyorum deyip gece daha geç yat

Eşinin market alisverisiyle ilgili olan huyu da bi tuhaf :)
Bizde de öyle ama ben bi seferde her şeyi alalım isterken eşim sonra alirız der aldırmaz her gün markete gider benimki de :) Ben de indirimsiz urun alamam tum A101 Bim Şok Carrefur ne varsa gezeriz :)

Kahvaltıyı tam teşekküllü istemesi de senin için zor cidden ama ne güzel kahvaltı yapıyor çok sağlıklı, benim esim hiç yapmaz zorla yediririm bir şeyler bu da sağlıklı değil

Herkesin çeşit çeşit huyu vardır esini olduğu gibi kabullen

Bir de her gün neden çamaşır yıkıyorsun makinenin tam dolmasını beklemiyor musun?

Sizde üç ay kalan sonrada bütün çamaşırını dışarı islerini sizin üstünüze yıkan akrabadan kurtulmalisin önce. Bu kuzenin kendi ailesi anne babası kardeşleri falan yokmu da tamamen sizin ustunuzdeler.

Sen kendini evin hanımı değil hizmetcisi ettirmişsin. Bunların tüm sebebi sensin sen he demişsin tamam demişsin karşındaki de sırtına binmişte binmiş. Ben kpss çalışmıyorum bütün gün evde raporluyum eşim be ni kahvaltı için kaldırmaz. Hem kendi ince düşünür hemde ben kalkmam kendi hazırlasın yapsın banane oda ben gibi insan. Senin durumunda olucam dersin başından beni hiçbirşey kaldıramaz ve yaşantım kendi HAYATIMA göre planlanmış olur kocama göre değil. Sen kocanı tepene çıkarmışsın. Anasının evinde hergün makine çalışıyormuymuş

Ence kendine kole ariyo esin cok tavriz vermissin canim ya. Inss kazanisin sinavi

Ya cidden siz bu kuzene hiç ses etmemeniz tuhafıma gitti yani ne bileyim bu devirde eşinin kuzenine bu kadar özveride bulunan insan şaşırtıcı.

eşin senin ayaklarının üstünde durmanı güçlü bir kadın olmanı istemiyor. uykundan kıs kahve iç mücadele et ya ne bu şikayet. hepimiz aynı işleri yapıyoruz sanki ev işi dediğin on saatmi sürüyo. tv sesi geliyo ders yapamıyorum diyosun yok şu var bu var e sen böyle rahatına düşkün olursan ömür boyu kazanamazsın zaten. ben sabahlara kadar ders çalıştığımı bilirim ya. yan gel yat yaparak zaten olmaz bu işler. kocanda ev dağınık derse ben ders çalışıyorum madem ev dağınık az yede kendine hizmetçi tut eğer rahatsız oluyosan kalk kendin temizle de kocanın ağzını kapat güçlü ol biraz

ha birde buraya ayıracağın zamanı dersine ayırsan daha güzel olur bence:) bir öğretmen olarak gece gece sinir oldum

Bide neden bu kadar pasifsin eşine karşı onu anlamadım eşin her gün alışverişmi yapmak istiyor bende öyle istemiyorum diceksin gidiceksin kendin alıcaksın 2 gün konuşur en fazla hatta evin kadını benmiyim senmisin de bi bakalım aldığını beğenmiyormuş göçüm pasif olmayın pasif sakın çocukta yapayım deme bir gelecek göremiyorum bu adamı kim çeksin anlayışsız bencil

Bende asla evde tv acikken uyuyamam uyusamda dalmadan geri uyanirim ama cocuklardan dolayi mecbur uyumak zorundayim esim benden 1bucuk saat sonra falan yatar oyurma odasinin ve yattigim odanin kApisini kapstinca uyuyorum gercekten uyku onemli sabah derse otursanizda uykusuzluktan anlayamazsiniz

Okurken yoruldum yahu niye her seyi buyutup sorun haline getirdin boyle?
Oncelikle bekarken de esini opup sarilip mi uyuyodun? Kendini sartlandirmayi birak
Bi kulak tikaci bi uyku bandi al yat uyu erkenden
Alisveris esine ljste yap sen gitmek zorunds degilsin o alsin gelsin
Memlekete gitmek niye seni engelliyo en azindan sozellere calis
Su oldu calisamiyorum bu oldu calisamiyorum diyecegine kendini calismaya sartlandir

Allah kolaylık versin, ancak bence sınavdan daha ciddi sorunların var eşin ve seni gördüğü pozisyonla ilgili. Umarım bir çıkış yolu bulursun kendini daha çok yıpratmadan.

Bir de söylemeden edemeyeceğim. Şu eşime sarılmadan uyuyamıyorum deniyor ya(burda da bir kaç konuda gördüm) beni bir gülme tutuyor. Ya bu yaşınıza kadar ne yaptınız? Kendinize değer verib siz eşiniz olmadan da vardınız ondan sonra da olacaksınız...

sanırım evli degilsin.herşey tamam oldu bittiyle olmuyor.konuşmuş eşiyle sanırım ,bunlar hep huy değişmez.Allah yardım etsin konu sahibine.

Konu sahibinin eşinin geç yatması huy ama kadının uykusunu alamaması huy değil öyle değil mi?

cimri ve anlayışsız koca sendromu.. okurken bunalıma girdim gerçekten.. ya kocandan ya gelecekteki hayallerinden vazgeçeceksin net...

üzgünüm ama çok abartmışsınız. uyku sürenizi azaltın öncelikle. bu yaşta bu kadar uyumaya gerek yok. çocukta yok. ev işi ne kadar sürebilir ki. hergün ev kirlenmez. planlı ve hızlı olarak herşeyi halledebilirsiniz. eşinizde bir sıkıntı göremedim ben. siz de çok şey bekliyorsunuzzzz ondan

bunlar ders çalışmamak için bahane olamaz...

İnsanlık yapıp yardım etmişsiniz akrabalarınıza ama bence artık kendi düzenininizi kurun.
Misafir kabul etmeyin şu saatten sonra ders çalışmam gerekli diyin.
Bakın herkes kendini kurtarır olan size olur atanamayınca da herkes sizi suçlar sen çalışmadın der.
Eşinle gerekirse kavga et susma her şeye he deme sen eğitimli bir kadınsın öğeetmensin ev hanımı değilsin kendini asla küçümseme.
Bi zahmet kirlileri atsın makineye bulaşıkları mutfağa götürsün zaten çalışma saatleri çok az hatta ben onun yerinde olsam ek iş yapardım özel ders verirdim.
Bir erkek 2de eve gelip napıcak adam tembel bildiğin.
Sabah bi poğaça yiyip gitsin yani bu ne paşamıza bak kendine hizmet ettirmek için evlilik yapmış adam.
O senin hayatını zorlaştırıyor sen neden onun hayatını kolaylaştırıyorsun ki?
Kahve çay yapma ben de ders çalışıyorum boş durmuyorum bugün çayı sen yap de bu ne biçim adam yahu.
İnsan karısına biraz yardımcı olur.
Of market olayı kabus zaten.
Gerekirse kavga et ama gitme günde 4 5 market bırak o gezsin çünkü o atanmış kafası rahat seni anlayamaz şu an.

Akşam 11:30 da yatmaya alışırsan her şey yoluna girer. Yatamam edemem deme bir gün zor uyursun iki gün zor uyursun alışırsın.
7 de kahvaltı ediyorsanız 1 saat mutfağı toplama vs 8 de ders başı 11 e kadar çalışın sonra bir saat yemek hazırlayın
Eşiniz 1 de gitse hemen derse geçin 3:00 e kadar ders çalışın sonra o gelene kadar evi toplayın.
Akşam da 6 da yemek yeseniz 7- den 9 a kadar ders çalışsanız tamam böyle bile günde 7 saat ders yapar
Sesten etkilenmemen için bir sürü çözüm var müzik dinlemek için olan kocaman kulaklıkları normalde müzik dinlemeden bile taksan sesi azaltıyor,
Şal şeklinde bandanayı kulağının üstünden geçecek şekilde bağlayabilirsin
Yani çözüm erken yatıp erken kalkman

5 aylik evliyim esime bir kere ise giderken kahvalti hazirlamadim aksam isten geldiginde yemeği hazirlamaya yardim eder,toplamaya yardim eder,gun icinde aradiginda temizlik yapıyorum dedigimde h.sonu beraber yapariz yorma kendinin der.valla burda boyle okuyunca ben mi fazla gevsegim yoksa esimmi cok anlayisli bilemiyorum ama senin ki biraz köleliğe kaciyor canim.
Kendi islerinide aksatma içinden geldigini yap seninde bir hayatın var ve bu sinavi kazanmayi ıstiyorsun eşininde sana destek olmasini sağla ki destek olmak zorunda.
O destek olmazsa sende bazi seylerini aksat mesela ben senin yerinde olsam sabah kahvalti hazirlamam laf yaparsada kusura bakma senin televizyonun yuzunden uyuyamadim o yuzden kalkamamisim kahvalti istiyosan erken gel yat benimle veya tvyi acma de.
Azcik yaptirim yap kusura bakmada sen onun eşisin hizmetçisi değil alistirma herseyi önüne getirmeye oda biseylerin ucundan tutmayi öğrensin.cocuk oldugunda 1700 parçaya bolunursun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…