• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin hiç ihtiyaçları yokken ailesin ve evli ablalarına para vermesi canımı sıkıyor

Paranız emin ellerde sakın almayın ailenizden, eşin ailesine ablalarına verecek ihtiyaçları olmadığı halde sen genç kızken biriktirdiğin paralarla ev alacaksın,
bak herşey insan için inşallah olmaz ama birgün ayrılırsanız evin çoğu parasını verdiğin halde yarısı senin olur sadece.
Ailesine bakmaya gücü varsa evin kredisini de ödesin, emin ol verirsen kıymetin artmaz azalır kendimden biliyorum.
Daha önce de söyledim Sema Maraşlı diye bir yazar var evlilik hakkında yazıyor hatta bir sitede evlilik dersleri veriyor,
onda diyor ki kadının erkekleşmesi (tabi içinde çok şey var) erkeği iter, uzaklaştırır.
Bak ben de daha önce eşime çok konuda destek oldum öyle gördüm kadın eşine destek olmalı diye ama ben abartmıştım sanki eşimin çoğu sorumluğunu hafiflettim,
sonra baktım ki bunların hiçbir önemi yok hatta bunlar benim için dezavantaj olmuş.
Allah aşkına kadın olup kolayına kaçmak varken neden erkekleşip bütün yükü kaldırmaya çalışıyoruz ki, sonucunda da üzülen biz oluyoruz.
Eşin ev alırken biraz zorlanırsa ailesine olan desteğini çeker biraz, yoksa sen onlara vermiş sayılırsın paranı seçimini sen yap.

ben olsam eşimden izinsiz gideer ev alrdım ama ailemin üstüne ailemdende vekalet aalrıdm bizden sora bu ev kızımın diye 90bine ev alamazsanız bile üstüne kredi çekin kiraya verin kiraylada kredinizi ödersiniz en azında paran yatırırmın olur

canım eğer ev almayı düşünüyorsan tapusu annenin yada babanın üstüne olsun ozaman bir hak iddaa edemez. hem sende rahat edersin.

Back