- Konu Sahibi talihsiz84
Eşim ve ben orta halli bir aileyiz üç yıllık evliyim iki de bebeğimiz var.Ancak kayınvalidemin memur maaşı olduğu halde ve ablaları maddi durumları iyi kişişlerle evli oldukları halde eşimden para alıyorlar ve istiyorlar sürekli kayınvalidem maaşını dışarıya ve de kızlarına harcıyor eşim kayınvalidemin tüm ihtiyaçlarını fatura aidat yiycek giycek akla gelen tüm masraflarını karşılıyor ancak kayınvalidem kendi maaşına dokunmuyor.Eşimle ev almak istiyoruz manisada ufak bir arsası var eşimin ama satsan 20 milyar etmez benimse ailemden kızlığımda biriktirdiğim 90 milyar kadar alacağım var istersem hemen verirler ama vermek isemiyorlar maddi durumları iyi yoksa ailem eşimin ailesine sürekli para verdini bilior ve ben ev almak istiyorum ancak o paraya dokunup dokunmama konusunda kararsızım ailem bu nedenden dolayı vermeye de yanaşmıyor en ufak bir isteğimde eşim reddediyor bana da harcatmıyor para ancak ailesi ne istese hemen yapıyor sizce ailemdeki paramı alabilirsem almalımıyım?Yoksa eşimle arsasını satıp sıfırdan mı başlamalımıyız?Arkadaşlar beni yanlış anlamasın.İhtiyaçları olsa başım üstüne ama yok.Eşimin sıkışmasını istiyorum ev almalımıyım yapmalıyım?Eşimin paradan haberi var ama alıp alamıycamı o da bilmiyor ne yapmalıyım?Çok rahatsızım kızlar ben harcamalarına çok dikkat eden bir insanım iki bebeğim var .çok masrafları oluyor.Kızlar bir fikir verin akıl verin bana.Bu arada eşim beni bir kere aldattı ailemin para vermemelerinin bir sebebi de bu.