- Konu Sahibi iNsANizbECAncagizim
-
bu ne böyle karı koca arasında yok borç senedi yok alım satım ilk defa duyuyorum kocanız kayserili falan mı:)
sıkıntısı olmayan varmı günümüz şartlarında evin hanımında varsa o an hanımınki beyinde varsada onun parası kullanılır ne varki...
bu ne böyle karı koca arasında yok borç senedi yok alım satım ilk defa duyuyorum kocanız kayserili falan mı:)
anladigim kadariyla arkadasin esi fazla gururlu biri..issiz oldugu icin, mecburen arkadasin kazanci ile geciniyorlar..ve eside buna bir kilif bulmus kendi gururunu kurtarmak adina..aslinda zaten kendilerine ait olan evi esinin adina geciriyor satmis gibi...ama suan adamin isleri duzelse inaniyorum ki arkadastan para talep etmez ev icin..adam kendi gururunu kurtarmak adina tapuyu esinin uzerine yapip gelirinden faydalaniyor..benim anladigim durum bu...
anladigim kadariyla arkadasin esi fazla gururlu biri..issiz oldugu icin, mecburen arkadasin kazanci ile geciniyorlar..ve eside buna bir kilif bulmus kendi gururunu kurtarmak adina..aslinda zaten kendilerine ait olan evi esinin adina geciriyor satmis gibi...ama suan adamin isleri duzelse inaniyorum ki arkadastan para talep etmez ev icin..adam kendi gururunu kurtarmak adina tapuyu esinin uzerine yapip gelirinden faydalaniyor..benim anladigim durum bu...
Ben biraz anlıyorum galiba eşinizi, cünkü bende oradan mezunum. Eğer hala benim zamanımdaki gibiyse eğitim sistemi insani biraz, nasıl söyleyeyim, küçük dağları ben yarattım, şeklinde yetiştiriyorlar. Eşiniz zamanında iyi kazandı, başarılı bir iş adamı oldu (aileden kalmadığını varsayıyorum), şimdi çok zorlanıyor. Herkes için attan inip eşeğe binmek zordur, ama eşiniz gibi çıtayı fazlaca yüksek tutanlar için sanıyorum daha da zor oluyor. Belki biraz gururunun okşanmaya, kendine güvenin geri gelmesi için sizden desteğe ihtiyacı vardır.
Canım konunu hayretler içerisinde okudum. Bunu yaşayan sen olduğun için inanamadım. Forumlarda senin yorumlarını hep beğenirim ne kadar mantıklı bir bayan diye düşünürdüm. Gayet akıllı ve zeki bir kadın olduğunu düşünüyorum ama evliliğinde niye böyle pasifsin anlam veremedim.
Bu adam sana evlilik sözleşmesi falan da yaptırmadı değil mi? Eşin o evi sana hediye etmemiş resmen bugünün değeriyle sana satmış.
Bu adama güvenip sakın işini bırakma. Sen bu adamla mutlumusun başka artı özellikleri var mı ki bu durumu sineye çekiyorsun.
kaliteli yorum nasıl oluyor anlatırmısınız öğrenelim..3 yıldır kk deyim sizin konunuza kalitesiz yorum yazan birine rastlamadım insanlar sizin kendinizi düşürdüğünüz duruma üzülüyorlar sadece...bir kadın ve bir anne olduğunuz için....
ne yaptnz? şimdi kayserililer saldıracak size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?