- 16 Mayıs 2007
- 826
- 85
- 648
- Konu Sahibi iNsANizbECAncagizim
-
ee simdi bu kadar yorumun üstüne ne düsünüyorsunuz ??
yapılan yorumların yüzde 90 ının kalitesiz olduğunu düşünüyor.
"kaliteli yorum" bunu fark etmemiştim...sen yazınca fark ettim tekrar baktım yorumlara.....bu nasıl bi mantık böle.....gerçi bizde de hata var sanırım...bu tarz düşünen biri için neden üzülüp bişeyler anlatmaya çalışıyoruz ki...bırak kendi düşen ağlamaz de geç dimi ....!
Benim adima cevap verme hakkini kimden aldin cok ayip???????
ikinizde menfaatcisiniz demenin bu evlilik ticarethane olmus demenin ki size 3 yil evvelini anlatmama ragmen cozume degil asagilamaya varan yorumlarin ben cocugumu bu okula vermeyecegim demenin neresi kaliteli....Tabiki beni anlayan bir cok arkadasim oldu onlara tekrar tekrar tesekkur etttim ve ediyorum da.... bunlari fark etmemenin benim adima yuzde 90 i begenmedi diye iftira atmanin neresi kaliteli yorum
ikinizde menfaatcisiniz demenin bu evlilik ticarethane olmus demenin ki size 3 yil evvelini anlatmama ragmen cozume degil asagilamaya varan yorumlarin ben cocugumu bu okula vermeyecegim demenin neresi kaliteli....Tabiki beni anlayan bir cok arkadasim oldu onlara tekrar tekrar tesekkur etttim ve ediyorum da.... bunlari fark etmemenin benim adima yuzde 90 i begenmedi diye iftira atmanin neresi kaliteli yorum
bunu zaten siz sölemiştiniz..arkadaş sizin adınıza cevap vermiş mi sayılıyo....
bnde şunu fark ettim belirtmeden geçemiycem..eşinizi anlayanlayanlara cevap veriyosunuz anlamayıp sizi korumaya çalışanlara cevap bile vermeyip kalitesiz yorum olarak adlandırıyosunuz..üstelik bişeyleri kendiniz bizlere sormuşken...!
bu ne böyle karı koca arasında yok borç senedi yok alım satım ilk defa duyuyorum kocanız kayserili falan mı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?