Eşimin hastalığı ve işe gitmemesi boşanmayı bile düşünüyorum

hiç kimse sırf iş güç durumundan dolayı kocasını erkek olarak görememe seviyesine gelmez
konuda bahsettiği mesele sadece bize anlattığı kadarı. kim bilir daha anlatmadığı, bizimle paylaşmadığı ne detaylar var da
artık erkek gibi göremez olmuş
bir anda tek bir sebeple olacak bişey gibi gelmiyor bu bana.
ek olarak konu sahibi çalışan bir kadın. belki kendisi sabahın köründe kalkıp işe gidiyor adam evde malak gibi saat 10a kadar yatıyor, bazen işe saat 12de gidiyor falan
gece film izlediği için sabah uyanamıyor adam
ya böyle bir erkeğe duyduğu saygıyı kaybetmesi çok normal geldi bana.
sağlıktan bağımsız olarak
ağrısı olduğu için gece uyuyamadı sabah erken kalkamadı dememiş çünkü
gece film izlediği için sabah uyanamamış herif
rezil bir erkek profili bence.
2de yatıp 10a kadar uyuyorsa bu ne uykuculuk?
ben de geç yatan biriyim, 2den 3den önce uyumam ama her sabah 8.30da kalkıp işimin başında olurum.

Son düzenleme:
Tamam tembel insan iyi değil ama ucu size dokunduğu zaman sogusasin daha iyi bence.Evde iş bölümü yapıyor musunuz? Sorumluluklarını yerine getiriyor mu? Siz kendinizi ifade edin gerisine karışmayın.Boyle devam edip işten çıkarıldım diye gelme sakın,kavga ederim gibi söylenin.Yoksa o işyerinden memnunsa , patronla sıkıntı yaşamıyorsa size ne yani? Benim eşim de çok rahat bir tiptir.Planlama çok az var.Eskiden ya niye öyle yaptın ,zamanında yapmadın diye dertlenirdim.Sonra Amaaan bana ne dedim.O iki mizlanir ,ben de umursamam bir yolunu bulur.Bir de başkasının işine kafa yoramam moduna geldim ben.

Bende senin paran benim param ama benim param benim param diyen bir kadinim :)
Fazla katkida bulunmuyorum eve ve asla parami yedirmem ama Daire almaya kalktığımizda mecbur döktüm birikimi ortaya mesela
Tatilleri vs ben ödüyorum. Çocuğun extralari bende... liste böyle uzar gider.

Ev işlerini genelde 50/50 bazende 80/20 (eşim yapıyor) paylaşıyoruz. Evde olsam bende ev işlerini yüklenirim ama dişarda çalıştığım için kesinlikle olmaz mesela.

İste bunda biraz geri çekmek lazım.Ev konusu hassas onda bir şey diyemem. Ama tatil vs olsa ödeme derim.( Çocuklar için bir şey diyemem. O değişken bir durum) Yani yapsın. Yapmalı. Aslında karakter de meselesi. Eşim kabul etmeyen de biri. Onunla birlikte bayağı bir şey öğrendim. Erkeklik vasıfları nedir vs. Ama burada görev aksatmamak lazım ( ben sorumsuz olsam evimi aksatsam böyle olmaz. Denge önemli)Tamam babam da hep çalışkandı da. Eşimden sonra olması gereken buymuş yani dedim.

Tembellik ve sorumsuzluk..
Epv atlatırken çalışıyordum. Doktor neden rapor yazdırmıyorsun deyince uzun süre rapor almaya utanırım işyerine söylemeye diyordum. Zatürre tedavisi görürken antibiyotikten alerjiden gözlerim, yüzüm, dilim şişmiş neredeyse kapanmış halde işe gittiğimi düşününce ulan diyorum kendime!!
Ama benim eş kişisi de böyle midesi bulansa işe gitmez, bıktırdı nazı niyazı.

Konu bu utanmaması

Siz de çalışıyorsanız sizin gelirinize ve kendi becerikliliğine güveniyor ama bu güven biraz fazla, gittikçe daha da gevşeyecek, önce bir göz dağı vermenizi işe yaramazsa da çekip gitmenizi öneririm. Adam üzerinize yıkılacak gibi görünüyor

Sizce tek anlattığım ağrıları mı

İşte erkek milleti

Eşim doğulu. Ve onlarda kadınlardan para almak yok. O da öyle o yüzden bana hiç güvenmesin

Adam benim kocam ve tabi ki araştırdım. Kendisi bile ne olduğunu bilmiyor .

Konu bu değil. Eşimin izin günlerindede öğlen 3 e kadar uyuması. Ve geceleri geç yatması.

Evet değil gidince işini bitiriyor fakat iş ahlakı denen bir şey var

Ben faturaları da ödemezdim. Bu sorumluluk size ait değil. O ödesin. Ev geçindirme konusunda çok katıyım. Erkek her vazifesini yapmalı. Kadın da işini gücünü yapsın. Roller tamamen ayrılmalı.
Yeni çalışmaya başladım önceden o ödüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…