hiç kimse sırf iş güç durumundan dolayı kocasını erkek olarak görememe seviyesine gelmezKadin detay vermemişki. Hangi detaylar mesela? :)
Adamin erkekliğine kadar laf etmiş konusahibi. Adamin işten kovulduğu yok daha.
Şimdiden konusahibin kafasinda kurup kurup adama bilenmesi normal ve sağlıklı değil.
Adamin nörolojik hastalığı var ama kadinda arasan 3 farkli psikolojik hastalik çıkar.
Asla ödemem tulumbachen çünkü yaşadım. Zaten mühendisim. O ay yetmedi mi ben katkı sağlarım. Ama maddi konular da vazife almam çünkü bunun sorununu önceki evliliğimde yaşadım. Şu an ki eşim zaten işinde gücünde de olan biri. ( Öbürü de öyle idi ama çalışmama çok güveniyordu. Sinir basıyordu bana. Güvenmesin bana. Çünkü olay psikolojik baskılara kadar gidiyor. Uzun hikaye) Ev sorumluluğu ben de . ( zaten hasta olursam bir seye elimi sürmem. Zorlandığım işler olursa zaten yardımcı olur. O yönden sıkıntım yok çok şükür. Yani rollerimiz tamamen ayrı. Dışarısı komple ona ait. İçerisi bana ait. Kafam rahat.)
Erkekler kadınların çalışmasına çok güvenip rahatlığa vurabiliyor. Buna sinir oluyorum. Böyle yakın bir arkadaşım var maalesef muzdarip olan.
Yani katıyım katıyım.
Grafikerim evden çalışıyorum. Major depresyon yaşıyorum. Çalışma masam yatağımın kenarında. İş gelince yapıp geri yatıyorum. Hayatım yatakta geçiyor. Belki öyle birşey yaşıyor olabilir.
Teşekkür ederimGecmis olsun ⚘️
İste bunda biraz geri çekmek lazım.Ev konusu hassas onda bir şey diyemem. Ama tatil vs olsa ödeme derim.( Çocuklar için bir şey diyemem. O değişken bir durum) Yani yapsın. Yapmalı. Aslında karakter de meselesi. Eşim kabul etmeyen de biri. Onunla birlikte bayağı bir şey öğrendim. Erkeklik vasıfları nedir vs. Ama burada görev aksatmamak lazım ( ben sorumsuz olsam evimi aksatsam böyle olmaz. Denge önemli)Tamam babam da hep çalışkandı da. Eşimden sonra olması gereken buymuş yani dedim.Bende senin paran benim param ama benim param benim param diyen bir kadinim :)
Fazla katkida bulunmuyorum eve ve asla parami yedirmem ama Daire almaya kalktığımizda mecbur döktüm birikimi ortaya mesela
Tatilleri vs ben ödüyorum. Çocuğun extralari bende... liste böyle uzar gider.
Ev işlerini genelde 50/50 bazende 80/20 (eşim yapıyor) paylaşıyoruz. Evde olsam bende ev işlerini yüklenirim ama dişarda çalıştığım için kesinlikle olmaz mesela.
Var olmasıSizin evde rolünüz tam olarak ne?
niye üzgün emoji?Daire almaya kalktığımizda mecbur döktüm birikimi ortaya mesela
Konu bu utanmamasıhiç utanmıyor mu ya?
ben bi keresinde işle alakalı saat konusunda azıcık güya esnek bir etkinliğe katılmıştım
gittiğimde tüm ekip oradaydı ve bana gözümüz yollarda kaldı nerelerdesin diye şaka yollu takıldılar
belki yarım saat gecikmişimdir ama kötü hissettim
üstelik ille de şu saatte şurada olun denmemişti. herkes erken davranmış ben geç kalmışım
bi daha kesinlikle tekrarlamadım
Siz de çalışıyorsanız sizin gelirinize ve kendi becerikliliğine güveniyor ama bu güven biraz fazla, gittikçe daha da gevşeyecek, önce bir göz dağı vermenizi işe yaramazsa da çekip gitmenizi öneririm. Adam üzerinize yıkılacak gibi görünüyorMerhaba eşim grafiker ve gerçekten çok çok iyi birisi. Mesleğindede başarılı. Dışardan özel müşterileri de var. Fakat fibromiyalji hastalığı var ne testler yaptırdı, ilaçlar kullandı geçmedi en sonunda psikolojik denildi 1 senedir psikoloğa gidiyor . Psikolog her şeyine iyi geldi sinirine karakterine ama hastalığa gelmedi. Patronu onu seviyor zaten eşim o kadar kibar ve iyi ki herkes seviyor hastalığını bilerek işe aldı. Ağrısı olunca elim gitmiyor ama artık bunu alışkanlık haline getirdi sanırım. Dün gitmedi, iş başı 9 da dün film izliyordu gece , ona uyumasını kalkamayacağını söyledim bana kızdı kalkarım şu psikolojiyi üstüme yapma diye. Şimdi yine 10 da kalktı iş yeri 45 dakika eve. Evet bir şey demiyorlar ama diyecekler ayrıca bi erkeğin bu kadar uykucu olması ya da patronundan azar işitmeyi göze alması bilmiyorum gerçekten bunaldım. Şimdi hastalıkta sağlıkta diyeceksiniz ama konu bu değil gözümde erkeklik imajı Bile gidiyor ve sabah ağrısı olan insan öğlen geziyor. Bu sabah neden uyanmadın ne halin varsa gör dedim seni sevmeyi tercih ediyorum o zaman deyip gülüyor
Sizce tek anlattığım ağrıları mıBen Romatoid Arthrit hastasiyim ve bazen kolumu veya bacağımı kesesim geliyor.
Bu tür hastalıklar gerçekten zor ve ağrı eşiğim yüksek olmasina rağmen çok bunalıyorum.
Ayrica çektiği yorgunluk sadece tembellikten değil. Bu tür hastalıklar kronik yorgunluk yapiyor.
Benim kolum/dirseğim tam 4,5 aydan beri iltihapli ve şişik. Agrisini siz tahmin edin.
Bu kolla bazen işe gitmeyi birakin saçımı taramak bile zor geliyor.
Eğer destek olmak istemiyorsanız boşanın ama lütfen lütfen adami bunaltmayin.
Eşim beni darlamaya kalksa ona fırsat vermeden ben boşardim. Yillarca duraksiz ağrı çekmek her yidiğin harcı değil. Coğu fibro hastasi intiharin eşiğinde yaşıyor. Bunu anlayin ve ya yaninda olun yada yoldan çekilin
İşte erkek milletiTembellik ve sorumsuzluk..
Epv atlatırken çalışıyordum. Doktor neden rapor yazdırmıyorsun deyince uzun süre rapor almaya utanırım işyerine söylemeye diyordum. Zatürre tedavisi görürken antibiyotikten alerjiden gözlerim, yüzüm, dilim şişmiş neredeyse kapanmış halde işe gittiğimi düşününce ulan diyorum kendime!!
Ama benim eş kişisi de böyle midesi bulansa işe gitmez, bıktırdı nazı niyazı.
Eşim doğulu. Ve onlarda kadınlardan para almak yok. O da öyle o yüzden bana hiç güvenmesinSiz de çalışıyorsanız sizin gelirinize ve kendi becerikliliğine güveniyor ama bu güven biraz fazla, gittikçe daha da gevşeyecek, önce bir göz dağı vermenizi işe yaramazsa da çekip gitmenizi öneririm. Adam üzerinize yıkılacak gibi görünüyor
Adam benim kocam ve tabi ki araştırdım. Kendisi bile ne olduğunu bilmiyor .Sizede çok geçmiş olsun. Allah açıl şifalar versin.
Hemen hemen aynısını yazmişiz.
Konusahibi eşinin hastalığı hakkinda bilgi edinmeyi ihmal etmiş gibi geldi bana.
Bende normalde dişardan bakınca sapa sağlam duruyorum. Şuanda yamuk yumuk kolla bile ağrı çektiğime inanmayan sacpa sapan iş arkadaşlarım mevcut
Konu bu değil. Eşimin izin günlerindede öğlen 3 e kadar uyuması. Ve geceleri geç yatması.Sagolun. Sükür bir kac senedir daha iyim. Ama dedigin gibi ceken bilir. Agri insanin psikolojisini de etkiliyor. Benim komple dengem bozuldu. 1.73 boyumla 48 kiloya düstüm bir ara. Konu sahibinin esinin "erkekligini" kaybetmesi birseyden bahsetmesi aslinda öyle onur kirici birsey ki. Insallah esine öyle laflar yapmayi aklindan gecirmez
Evet ama bu kadar değildi. Hatta çevremdekiler hastalıklı adamla evlenme çektirir dediler . Ona rağmen yanında durdumEvlendiginizde varmıydı bu hastalık
Evet değil gidince işini bitiriyor fakat iş ahlakı denen bir şey vargrafik tasarimci ya belki saatle cok isi yoktur atiyorum haftada 5 banner yapmasi ve bir excell doldurması gerekiyordur o da yapiyordur. arkadasim da grafiker evden calisiyor. ama isi saat odakli degil. is bitimine bakiyorlar. istersen akşam basla gece bitir - istenen tarihe kadar yolladigin takdirde sorun yok.
eger eşinin isi de boyleyse sorun olmaz. her is 9-6 mesaisine sıkı sıkıya bagli degil.
Yeni çalışmaya başladım önceden o ödüyorduBen faturaları da ödemezdim. Bu sorumluluk size ait değil. O ödesin. Ev geçindirme konusunda çok katıyım. Erkek her vazifesini yapmalı. Kadın da işini gücünü yapsın. Roller tamamen ayrılmalı.