- 26 Mayıs 2024
- 89
- 57
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde bu tarz özel konulara cevap yazmam ama fibromiyalji ciddi bir hastalık ve asla tedavisi yok çünkü tamamen psikolojiyle ilgili bir kas isklete sinir sistemi rahatsızlığı stres üzüntü moral bozukluğu direkt ağrı yapar ve tüm vücudu tarif edemediği bir biçimde ağırır bence biraz daha onu anlamaya ve destek olmaya çalışın tembellik diyip geçmeyinMerhaba eşim grafiker ve gerçekten çok çok iyi birisi. Mesleğindede başarılı. Dışardan özel müşterileri de var. Fakat fibromiyalji hastalığı var ne testler yaptırdı, ilaçlar kullandı geçmedi en sonunda psikolojik denildi 1 senedir psikoloğa gidiyor . Psikolog her şeyine iyi geldi sinirine karakterine ama hastalığa gelmedi. Patronu onu seviyor zaten eşim o kadar kibar ve iyi ki herkes seviyor hastalığını bilerek işe aldı. Ağrısı olunca elim gitmiyor ama artık bunu alışkanlık haline getirdi sanırım. Dün gitmedi, iş başı 9 da dün film izliyordu gece , ona uyumasını kalkamayacağını söyledim bana kızdı kalkarım şu psikolojiyi üstüme yapma diye. Şimdi yine 10 da kalktı iş yeri 45 dakika eve. Evet bir şey demiyorlar ama diyecekler ayrıca bi erkeğin bu kadar uykucu olması ya da patronundan azar işitmeyi göze alması bilmiyorum gerçekten bunaldım. Şimdi hastalıkta sağlıkta diyeceksiniz ama konu bu değil gözümde erkeklik imajı Bile gidiyor ve sabah ağrısı olan insan öğlen geziyor. Bu sabah neden uyanmadın ne halin varsa gör dedim seni sevmeyi tercih ediyorum o zaman deyip gülüyor
ama boyle yaratıcılık gerektiren islerde mesai kavramı cok olmuyor. is bitti mi bitti. is ahlakina cok da aykiri olduğunu sanmiyorum cunku ona verilen maas icin taahhut ettigi isi yapmis. o gelmedi diye isini başkası yapmamis.Evet değil gidince işini bitiriyor fakat iş ahlakı denen bir şey var
Adam benim kocam ve tabi ki araştırdım. Kendisi bile ne olduğunu bilmiyor .
Sizce tek anlattığım ağrıları mı
Evet ama bu kadar değildi. Hatta çevremdekiler hastalıklı adamla evlenme çektirir dediler . Ona rağmen yanında durdum
Nesini araştırdın? Madem araştırdın ne diye adami darlıyorsun?? Fibro bir sene içinde geçen bir hastalıkmi?? Konuyu okuyan adam grip oldu, kırım kırım kırılıyor sanacak
yahu konu sahibi paket halinde adamdan uzaklaşmış işteAdamin bazen erkenden kalkip işe gitmediği. Ayni şeyi 6473838 farkli yoldan anlatmaya calişmişsiniz.
Insanlarin hastalığına bile sayginiz yok. Kalkmış burda iş etiği, ahlaki diyorsunuz...
Pes!!
Bu hastaliga sahip kisiler agrisi olmasa bile agri varmis gibi hissedebilirler diye biliyorum. Bir de surekli uykulu ve yorgun olma da zaten en buyuk etkisi hastaligin. Bence daha kapsamli bir tedavi deneyinMerhaba eşim grafiker ve gerçekten çok çok iyi birisi. Mesleğindede başarılı. Dışardan özel müşterileri de var. Fakat fibromiyalji hastalığı var ne testler yaptırdı, ilaçlar kullandı geçmedi en sonunda psikolojik denildi 1 senedir psikoloğa gidiyor . Psikolog her şeyine iyi geldi sinirine karakterine ama hastalığa gelmedi. Patronu onu seviyor zaten eşim o kadar kibar ve iyi ki herkes seviyor hastalığını bilerek işe aldı. Ağrısı olunca elim gitmiyor ama artık bunu alışkanlık haline getirdi sanırım. Dün gitmedi, iş başı 9 da dün film izliyordu gece , ona uyumasını kalkamayacağını söyledim bana kızdı kalkarım şu psikolojiyi üstüme yapma diye. Şimdi yine 10 da kalktı iş yeri 45 dakika eve. Evet bir şey demiyorlar ama diyecekler ayrıca bi erkeğin bu kadar uykucu olması ya da patronundan azar işitmeyi göze alması bilmiyorum gerçekten bunaldım. Şimdi hastalıkta sağlıkta diyeceksiniz ama konu bu değil gözümde erkeklik imajı Bile gidiyor ve sabah ağrısı olan insan öğlen geziyor. Bu sabah neden uyanmadın ne halin varsa gör dedim seni sevmeyi tercih ediyorum o zaman deyip gülüyor
Ne kadae bencilsiniz.Her şeyi o yapıyor ben faturaları falan ödüyorum. Parama dokunmaz . Ama işten çıksa para falan vermem. Çünkü gerçekten çok kötü hasta değil.
Benim bir arkadaşım bu hastalığa sahip. Ama şuanda asırı tembel. Ev işi çocuk bakımı yemek hepsini kocasına yıktı..adam da yapıyor hepsini. Ama kaç yıl oldu artık sabır kalmadı galiba. Yine yapıyor adam ama artık araları iyi değil adam mutsuz. Arkadaşım da abartmıyorum hareket ettiğini çok az görmeye başladım. Arkadaşlarla toplu buluşuyoruz arada herkes kimde toplandıksak servise bulaşığa yardım ediyor bu arkadaş oturur..öyleki babaanne gibi bir his veriyor artık bana. Çocuğu tuvalete gidiyor annesini çağırıyor on dakikaha zor kalkıp gidiyor çocuk bağırarak bekliyor. Aşırı tembel şuanda.Merhaba eşim grafiker ve gerçekten çok çok iyi birisi. Mesleğindede başarılı. Dışardan özel müşterileri de var. Fakat fibromiyalji hastalığı var ne testler yaptırdı, ilaçlar kullandı geçmedi en sonunda psikolojik denildi 1 senedir psikoloğa gidiyor . Psikolog her şeyine iyi geldi sinirine karakterine ama hastalığa gelmedi. Patronu onu seviyor zaten eşim o kadar kibar ve iyi ki herkes seviyor hastalığını bilerek işe aldı. Ağrısı olunca elim gitmiyor ama artık bunu alışkanlık haline getirdi sanırım. Dün gitmedi, iş başı 9 da dün film izliyordu gece , ona uyumasını kalkamayacağını söyledim bana kızdı kalkarım şu psikolojiyi üstüme yapma diye. Şimdi yine 10 da kalktı iş yeri 45 dakika eve. Evet bir şey demiyorlar ama diyecekler ayrıca bi erkeğin bu kadar uykucu olması ya da patronundan azar işitmeyi göze alması bilmiyorum gerçekten bunaldım. Şimdi hastalıkta sağlıkta diyeceksiniz ama konu bu değil gözümde erkeklik imajı Bile gidiyor ve sabah ağrısı olan insan öğlen geziyor. Bu sabah neden uyanmadın ne halin varsa gör dedim seni sevmeyi tercih ediyorum o zaman deyip gülüyor
Aslında gözünüzün önünde istemiyorsunuz. Bir teyze vardı, erkek dısarı için yaratılmış, sabah gitsin aksam gelsin, evde durduğu gün darlanıyorum derdi:)Evet değil gidince işini bitiriyor fakat iş ahlakı denen bir şey var
Bir de günlük hayattaki iniş çıkış ve sorunlar salıncak etkisi yapıyor,psikolojiyi kötü anlamda uçlara taşıyor gördüğüm kadarıyla. Bu yuzden bence konu sahibi sızlanmadan once eşine gercek anlamda destek olmalı, anlamaya calısmalı. Hemen mesleğim elimde, ailem arkamda demek bence kırıcı.evet duygusal ve bilişsel yönden hastaları çok etkiliyor ama bu, psikoterapilerin ağrı üzerinde etkili olacağı anlamına gelmiyor. sadece kronik ağrının psikolojik hasarın hafifletiyor. ağrı aynı hızıyla devam ediyor.
Subjektif bakınca tembellik, ya adamın acısından bakınca? Ne yasadıgını bilmiyoruz, agrıyorsa agrıyor, gitsin ne olacak işte diyor, haklı olabılır fakat kelimeler cok negatif. Evde de bu negatiflik varsa adam gittikçe daha olumsuza giderValla ben dahil bir sürü kişi tembellik sezmiş. Tek tek yazamayacağım. :) Konu sahibin her dediği her yaptığını haklı bulduğu mu belirttim? Kerkenesi alıntıladığım yorumdaki bahsettiği kişiye özel olarak seçtim o kelimeleri gerçi. Evet işten kovulduğu yok ve belirttiği mesleğin çalışma koşullarını pek bilmiyorum. Ama bu ülke şartlarında baktığımız zaman kovulmasına çok zaman kalmamış evet.
Arastırınca ne buldunuz mesela,melisa otu içince geciyormuymuş, ya da eşiniz hastalık mı uydurmuş, hangisi..Adam benim kocam ve tabi ki araştırdım. Kendisi bile ne olduğunu bilmiyor .