- 23 Ocak 2016
- 32.462
- 48.772
Yani maddi anlamda bir sıkıntı yok görünüyor adam sadece gevşek çalışıyor bunda bir kusur yok ki sizin paranızı almıyor parası olmayıp borç yükü altına girmemiş insanız bazen böyle dönemlerden geçiyoruz maalesef ama oluyor işteHer şeyi o yapıyor ben faturaları falan ödüyorum. Parama dokunmaz . Ama işten çıksa para falan vermem. Çünkü gerçekten çok kötü hasta değil.
Yok enayi olmayanlar daha değerli. Ve cumartesi pazarda izinli zaten sanki part time çalışıyor. Biz kadınlar işte böyle değiliz. Millet hamileliğin son haftasına kadar çalışıyorDepresyona girdim ise gitmicem diye hastaneye yatan adamın konusundan beri böyle şeylere yazmıyorum ama bu kadar nazenin insana da tahammül edemiyorum ben. Annemde de var bu hastalıktan, iş arkadaşımda da var essek gibi çalışıp hayata devam ediyorlar. Ağlaya ağlaya ise gittigim zamanları düşünüyorum yani benim hiç canımın değeri yokmuş heralde. Ben yapamam böyle bir adamla.
bak tatlım kocan gibi tembel adamlar eşleri çalıştığı zaman kendilerini iyice yayıyorlarEvet çalışıyorum ve ona muhtaç değilim. Ailem de arkamda.
Allah annenizi başınızdan eksik etmesin… ne güzel insanmış. Erkeklerden nefret ettim artık.evet annem de öyle. geliyor benim iş yerimden kızımı alıyor iş çıkışında, eve gidip hem kızıma bakıyor hem yemek yapıyor. birkere şikayet ettiğini görmedim. erkekler maşallah burnu aksa yatalak oluyorlar. valla bu dünyaya erkek olarak gelmek var hayat onlara güzel.
erkekler sevilmez yaAllah annenizi başınızdan eksik etmesin… ne güzel insanmış. Erkeklerden nefret ettim artık.
Kaç tane doktora gitti ama yok boyu 195 boydan olabilir mi kemiklerimkıfibromiyaljinin dibinden sesleniyorum size. bu ağrılar psikolog yardımı ile çözülemez çünkü sorun, nörolojik
Yok istediği kadar iyi olsun. Bunlar soğumama engel değil. Ayrıca dün bana hediye bileklik almış ona Bile sevinemedim öpüp sade bir şekilde teşekkür ettim. Sanki arkadaşım almış gibiHangi işveren iyi diye çalışmayan birini işte tutar?
Ya eşiniz işte evdeki gibi mıy mıy değil yada yakında kovulur.
Ayrıca eşiniz iyi biri felan değil, kendinizi kandırmayın.
İyi olan biri eş sorumluluklarını yerine getir böyle hastalığın ardına sığınıp ömür yemez.
Ben de yapamıyorum babam cimri adamdı ama aşırı çalışkandı her sabah 6 da kalkıp çalışırdı.. bir kere bile uyuya kaldığını görmedimDepresyona girdim ise gitmicem diye hastaneye yatan adamın konusundan beri böyle şeylere yazmıyorum ama bu kadar nazenin insana da tahammül edemiyorum ben. Annemde de var bu hastalıktan, iş arkadaşımda da var essek gibi çalışıp hayata devam ediyorlar. Ağlaya ağlaya ise gittigim zamanları düşünüyorum depresyondan, zorluktan.. demek benim hiç canımın değeri yokmuş heralde. Ben yapamam böyle bir adamla.
Geçen hafta 2 gün üst üste 12 de gitti…Valla kanka sen bilirsin net konuş ya tembelliği bırakırsın ya da boşanıcam dersin. Olmazsa da boşan.
Gerçekten ağrısı varsa da fizyoterapi arayabilir, başka tedavilere başvurabilir ama adamın umrunda değil bence patron da az biraz iyi davranınca tembellik işine gelmiş. Gerçekten çalışmaya niyeti olan insan bir an önce iyileşip işine dönmek için çaba koyar.
++Depresyona girdim ise gitmicem diye hastaneye yatan adamın konusundan beri böyle şeylere yazmıyorum ama bu kadar nazenin insana da tahammül edemiyorum ben. Annemde de var bu hastalıktan, iş arkadaşımda da var essek gibi çalışıp hayata devam ediyorlar. Ağlaya ağlaya ise gittigim zamanları düşünüyorum depresyondan, zorluktan.. demek benim hiç canımın değeri yokmuş heralde. Ben yapamam böyle bir adamla.
Konu o değil yakında kovulacak olması :)Yani maddi anlamda bir sıkıntı yok görünüyor adam sadece gevşek çalışıyor bunda bir kusur yok ki sizin paranızı almıyor parası olmayıp borç yükü altına girmemiş insanız bazen böyle dönemlerden geçiyoruz maalesef ama oluyor işte
Kovulmadan bir şey diyemeyizKonu o değil yakında kovulacak olması :)
hiç utanmıyor mu ya?Geçen hafta 2 gün üst üste 12 de gitti…
Şöyle bir romantik erkek be ...Merhaba eşim grafiker ve gerçekten çok çok iyi birisi. Mesleğindede başarılı. Dışardan özel müşterileri de var. Fakat fibromiyalji hastalığı var ne testler yaptırdı, ilaçlar kullandı geçmedi en sonunda psikolojik denildi 1 senedir psikoloğa gidiyor . Psikolog her şeyine iyi geldi sinirine karakterine ama hastalığa gelmedi. Patronu onu seviyor zaten eşim o kadar kibar ve iyi ki herkes seviyor hastalığını bilerek işe aldı. Ağrısı olunca elim gitmiyor ama artık bunu alışkanlık haline getirdi sanırım. Dün gitmedi, iş başı 9 da dün film izliyordu gece , ona uyumasını kalkamayacağını söyledim bana kızdı kalkarım şu psikolojiyi üstüme yapma diye. Şimdi yine 10 da kalktı iş yeri 45 dakika eve. Evet bir şey demiyorlar ama diyecekler ayrıca bi erkeğin bu kadar uykucu olması ya da patronundan azar işitmeyi göze alması bilmiyorum gerçekten bunaldım. Şimdi hastalıkta sağlıkta diyeceksiniz ama konu bu değil gözümde erkeklik imajı Bile gidiyor ve sabah ağrısı olan insan öğlen geziyor. Bu sabah neden uyanmadın ne halin varsa gör dedim seni sevmeyi tercih ediyorum o zaman deyip gülüyor
Ben Romatoid Arthrit hastasiyim ve bazen kolumu veya bacağımı kesesim geliyor.
Bu tür hastalıklar gerçekten zor ve ağrı eşiğim yüksek olmasina rağmen çok bunalıyorum.
Ayrica çektiği yorgunluk sadece tembellikten değil. Bu tür hastalıklar kronik yorgunluk yapiyor.
Benim kolum/dirseğim tam 4,5 aydan beri iltihapli ve şişik. Agrisini siz tahmin edin.
Bu kolla bazen işe gitmeyi birakin saçımı taramak bile zor geliyor.
Eğer destek olmak istemiyorsanız boşanın ama lütfen lütfen adami bunaltmayin.
Eşim beni darlamaya kalksa ona fırsat vermeden ben boşardim. Yillarca duraksiz ağrı çekmek her yidiğin harcı değil. Coğu fibro hastasi intiharin eşiğinde yaşıyor. Bunu anlayin ve ya yaninda olun yada yoldan çekilin