Eşimin hastalığı ve işe gitmemesi boşanmayı bile düşünüyorum

O ya da bu sebeple eşinden soğumuş ve zor duruma düşse destek olmayacak durumda geldiniz bana.
Sizin paranıza falan güvendiğini sanmıyorum çünkü zaten maaşınıza dokunmuyormuş adam.
Ortada şuan için ciddi bir sorun, işsizlik, size zora sokma durumu yokken bosanmayı düşünüyorsanız, boşanın, durduğunuz hata.

Kendi açımdan bakıyorum kocasının açısından da konu sahibi bakmayı denesin artık.

Bundan da soguyan zaten ısınmamıştır, düşünün adam ameliyat vs olmamış, hastalıkta saglıkta diyoruz,altını almamış, yıkamamış. Allah kımseyi saglıkta ayırmasın da hersey de insanlar için yani..

Her patron geliş gidiş saatlerine takar çok umursar diye bir kural yok ki belki esnek çalışma olayına sıcak biridir. Emin olun eşiniz patronundan azar yiyor olsa ya da yiyecek olsa bu kadar relax olmaz.. Tasarımcılarda önemli olan meaai saati değildir genelde verilen iş 3 günlükse3 gün sonra teslim ediyorsa işi gerisi onemli değildir. Bence cok gereksiz yere kuruluyorsunuz eşinize. Rahat olun biraz...

Adam evde olunca batıyor, anneme gideyim boş günlerimde dese o da batar ahhahhhahhh ah biz ahh biz

Onu bunu bilmem, herkes kendini iyi etmekle yükümlü. İnsan eti ağırdır. Çaresiz hastalıkları yaşayan aile bireylerimden de kendini salan görmedim. Kendini salarsan yanındakilerin sabrı biter o zaman da iyi günde kötü günde klişesini çalıp oynamanın manası yok.

Hasta olunca mesleğim elimde ailem yanımda diye eşleri kapıya mı koyacagız yani :)
Tabi ki hayır.
Günümüzde; Fibromiyalji hastası olmayan çok az insan var.
Benim bi kız arkadaşım ciddi anlamda fibromiyalji hastasıydı. Ağladığını biliyoruz gözümüzün önünde. Ama işini asla aksatmazdı.
Tedavi + pilates vs yaptı şu an gayet iyi.

Bir erkek patates gibi evde nasıl kendini oturtturur.

Ne diyor ünlü düşünür Seda Sayan;
Nefret ederim uyuyan adamdan…..

Uyuyan adamdan nefret ederim.
Adam dediğin sabah kalkıp gider.
Ne yatıp duruyon.
Seeeemem..

Ben de sevmem canım:)) Ama ne bilelim belki adam doruklarda yaşıyor, şaşırdık mı, tabii ki hayır.. Ama bu ürünler böyle yani, malzeme ozelliği, iade etsek gelecek olan da garanti degil sonuçta :))
İşi de gayet esneyebiliyor, kadınlara uygun bir meslekte, erkeklere yasaklanmalı bence, kadınlar bebek doguruyor, evden calısmaya daha cok ihtiyacları var

Kanser va dese herkes destek olurdu.
Şuan keyfinden çalışmıyor imajı geldı bana.
Mesela bir arkadaşımın kocası kalp krizi geçirdi ama genç adam atlattı..
Özel kurumda ogretmen kendisi.
Bunu bahane ederek daha calısmıcam diyormuş eşine.
Hadı gezelim tozalım ölmucem mı diyormuş.
Neyle gezecekse diyor arkadaşım.

Youtube Dr.Berg türkce fibromiyalijeye karşida takviyeler ve beslenme önerisi sunuyor .
Ingilizce yorumlarda faydalaniri gören var.

Fibromiyalji öyle bir şey ki lütfen araştırın ve destek olun esinize. Sizide çok iyi anlıyorum ama biz fibromiyalji hastaları olarak inanın çok şiddetli ağrılar çekiyoruz. Çekmeyen asla anlamaz öyle soyleyeym. Ve o atak donemindeki ruh hali çok başka oluyor. Bu arada manuel terapiye gitmesini tavsiye ederim ağrılara çok çok iyi geliyor. Şu an ağrım yok elhamdülillah. Ama olduğunda adım atmak işkence geliyor. Benimde 4 yaşında bir oğlum var ve ben bir anneyim. O ağrı kalk gitlik bir ağrı pek olmuyor öyle söyleyeym. Ağrıyla birlikte bir sürü etkisi oluyor

Aynen öyle. Harika bir yorum. Adamla aynı evde yaşayan biriyim. Ayrıca patronu bir gün fırça atacak 34 yaşında ki adamın fırça yemesi ne kadar itici

İş bölümü yok her şey ben de . Güya lafta ediyor

Eşimi cidden seviyorum ve çok iyi birisi ama bunu bence uykudan yapıyor .. konu tamamen bu belki de onu anlamıyorum

Nesini araştırdın? Madem araştırdın ne diye adami darlıyorsun?? Fibro bir sene içinde geçen bir hastalıkmi?? Konuyu okuyan adam grip oldu, kırım kırım kırılıyor sanacak
Ben burda eşimin cinsellik konu olunca hiç ağrısı olmadığını, geceleri geç yattığını yazdım değil mi?

Sizce böyle bir konuyu neden sallıyım
Peki ablacım bu alttaki konun ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…