- 14 Eylül 2024
- 44
- -18
-
- Konu Sahibi melindastar
Büyü bize yapılmadı benim evime gizlice sokuldu büyüyü bulup açtığım günden beri hayatım bu şekildeÇişini içir. Büyüye birebirmiş abshsjaöskak
Ya arkadaş niye herkes hep size büyü yapıyo şaştım kaldım! Kocan sanki doğumdan önce seks tanrısıydı!
EvetEşiniz içiyor mu?
Eşimi çok seviyorum ama artık bazı şeylere tahammülüm kalmadı şutlamayayım diye düzeltme yoluna girmeye çalısıyorum ama başarısız oluyorum galibaşutla anasının evine
E kendi de sigara kokuyor? Sizin aklınıza gelmiyor mu ıyy leş gibi sigara kokuyorsun diye burun kıvırmak? Defalarca reddediliyorsunuz, bu kadar mı seviyorsunuz, neden kendinize bunu yaptınız?
Onuda söyledim ama gitmiyor her seferinde haklısın yanlış yapıyorum diyor yine aynı artık ne yapıcağımıda bilmiyorum sanki işler daha kötüye gidiyorsütümü kacirdilar ne demek?
ayrica menapoz cinselligin bittigi bir donem degil ama "keske girsen de cinsellik bitse" diyen adam asla düzelmez. belki ki bunu zorla gorev icin yapıyor ve zevk almiyor.
bence cocuguna odaklan, degismezse de kendjne gelip duzen kurunca gönder evden anasina gitsin
Aynısını bende ona yapıyorum ama dünya umrunda değil malesef o çekilir bir köşeye telefonla devam eder hayatına bende onun yaptığını yaparsam evliliğimiz biter ve bir çocugum var evet çok seviyorum eşimi oda seviyor beni ama neden bu şekilde onu çözemiyorum artıkE kendi de sigara kokuyor? Sizin aklınıza gelmiyor mu ıyy leş gibi sigara kokuyorsun diye burun kıvırmak? Defalarca reddediliyorsunuz, bu kadar mı seviyorsunuz, neden kendinize bunu yaptınız?
Sevmiyor çünkü umrunda değilsiniz adamın. Arada hatasını kabullenir gibi yapıyor ki ipler tamamen kopmasın. Kim nafaka verecek şimdi donunu yıkamayan kadına?. Büyü müyü de yok ana oğul atmışlar sizi ortaya oynatıyolar. Minnoş kocanız 2 günde iki yazılı kağıtla gelmedi bu güne.Aynısını bende ona yapıyorum ama dünya umrunda değil malesef o çekilir bir köşeye telefonla devam eder hayatına bende onun yaptığını yaparsam evliliğimiz biter ve bir çocugum var evet çok seviyorum eşimi oda seviyor beni ama neden bu şekilde onu çözemiyorum artık
Boşanma konusunda ondan nafaka istemedim şükür kadınlığımıda yapıyorum kendileri bilir 2 günde gelmedi zaten hamilelğimden beri bu hale geldi ben çözüm bulmak için yardım istedim yoksa bende koymasını bilirim kapının önüne ama evlilik kurmak zor bozmak beş dakikaSevmiyor çünkü umrunda değilsiniz adamın. Arada hatasını kabullenir gibi yapıyor ki ipler tamamen kopmasın. Kim nafaka verecek şimdi donunu yıkamayan kadına?. Büyü müyü de yok ana oğul atmışlar sizi ortaya oynatıyolar. Minnoş kocanız 2 günde iki yazılı kağıtla gelmedi bu güne.
Zamanında iki kişi nikah dairesine gidip evlenmişsiniz. Şimdi çocuk var, kurulu düzen var, çamaşır bulaşık makinesi var, kira kontratı var ev var fatura var, ailelerin çenesi var, var da var. Boşanmak daha zor. Kolay olsa sizin yerinizde yeller esiyodu şimdiye.Boşanma konusunda ondan nafaka istemedim şükür kadınlığımıda yapıyorum kendileri bilir 2 günde gelmedi zaten hamilelğimden beri bu hale geldi ben çözüm bulmak için yardım istedim yoksa bende koymasını bilirim kapının önüne ama evlilik kurmak zor bozmak beş dakika
Ediyorum zaten dikkat etmiyorum demedim ama sizin yanlış anladığınız konu çocuk değil konu başka siz çocugu baz alıyorsunuz yahu çocuguma her düzeni her imkanı sağlıyorum her temizliğide konu çok başkaEvde içmeseniz bile üzerinize siniyormuş kokusu yahu. Daha bebeğiniz el kadar. Biraz dikkat etmelisiniz bu konuda.
Onun peşinede düştüm acaba aldatıyormu diye ondada birşey çıkmadı çıksaydı keşke bu kadar kendimi yıpratmazdım boşanırdım biterdi belirsizlik beni yoran ve üzen çirkin bir kadın değilim yetersiz bir kadın pis bir kadın değilim evimede çocugumada kocamada yetmeye çalışıyorum ama hala dediğin gibi aldatma konusu gibiyse durmasın kendi gitsin bende bu cendereden çıkayımİçime köyü şeyler doğdu aldatma olabilir mi çok üzücü ya bebek çok küçük. Bi insan bi çocuga özellikle bebeğe kötülük yapmak istiyorsa annesine yapmalı. Şimdi her şeyi hissediyordur o
Onun kokusuda beni rahatsız ediyor söylesemde değişmiyor onu rahatsız eden sigara kokusu değil kaçma politikası yoksa sigara koktugum yok duş alan insan sürekli ellerini yüzünü sürekli yıkıyan bebeği olan bir kadınım kaldıki bütün gün temizlik yapıp çocuk bakıp duş alıyorum kokular kremler sıkıyorum nekadar sigara kokabilirim kiSigara kokusu çekilmez gerçekten. Evde çocuk var siz içmeseniz keşke. Koca adamı bile rahatsız ediyorsa küçücük bebek nasıl dayanıyordur. Eşiniz çok kırıcı maalesef. Böyle aşağılanmaya katlanmak zorunda değilsiniz
Çocuğu astım etmek için daha ne yapabilirsinizkiOnun kokusuda beni rahatsız ediyor söylesemde değişmiyor onu rahatsız eden sigara kokusu değil kaçma politikası yoksa sigara koktugum yok duş alan insan sürekli ellerini yüzünü sürekli yıkıyan bebeği olan bir kadınım kaldıki bütün gün temizlik yapıp çocuk bakıp duş alıyorum kokular kremler sıkıyorum nekadar sigara kokabilirim ki
Seni eziklemeye çalışıyor pislik o zaman. Kocam çok gamsız galibaOnun kokusuda beni rahatsız ediyor söylesemde değişmiyor onu rahatsız eden sigara kokusu değil kaçma politikası yoksa sigara koktugum yok duş alan insan sürekli ellerini yüzünü sürekli yıkıyan bebeği olan bir kadınım kaldıki bütün gün temizlik yapıp çocuk bakıp duş alıyorum kokular kremler sıkıyorum nekadar sigara kokabilirim ki
Evet sanırım öyleSeni eziklemeye çalışıyor pislik o zaman. Kocam çok gamsız galiba
Tmm canım valla bir sen dört dörtlüksün kaynanamda senin gibi olduğu için sütüm kaçtı işte sizsiniz bir numara aç kendi anneliğini sorgula kadınlığını falanÇocuğu astım etmek için daha ne yapabilirsinizki
Hooşşşt köpek önce kendine bak deEvet sanırım öyle