- 25 Ekim 2012
- 514
- 126
- Konu Sahibi blackout76
Eşinizin sizden sakladığı bir şeyler var.
Olayları kafamda birleştiriyorum ve bazı noktalar eksik kalıyor.
Korktuğu bir şey olmayan adamın yapacağı bellidir gidip şikayette bulunmak.
Ses kaydından hapse gireni görmedim fakat cepte silahla haneye tecavüz edenin hapse girdiğini gördüm.
Onlardan gelen tehdidin elimizde kanıtı yok diyorsunuz.
Suç duyurusunda bulursanız telefonlarınız dinlenmeye alınır, ya da eve geldiklerine dair geldiklerine dair şahit de gösterebiliriz.
Tekrar diyorum eşiniz bu konuda size tüm gerçekleri anlatsaydı '' benim sert çıkıştığım zamanlar geri çekiliyorlardı şimdi sen varsın diye
susuyorum'' ''korkma bir şey yapamazlar'' vs cümlelerini kurmaz direkt hukuki yollara başvururdu.
Zira sert çıkıştığında karşı taraf eşinizden çekiniyorsa zaten size zarar vermeyi göze alamaz.
Eşinizin tedirgin olduğu konu başka.
Allah yardımcınız olsun.
Olayları kafamda birleştiriyorum ve bazı noktalar eksik kalıyor.
Korktuğu bir şey olmayan adamın yapacağı bellidir gidip şikayette bulunmak.
Ses kaydından hapse gireni görmedim fakat cepte silahla haneye tecavüz edenin hapse girdiğini gördüm.
Onlardan gelen tehdidin elimizde kanıtı yok diyorsunuz.
Suç duyurusunda bulursanız telefonlarınız dinlenmeye alınır, ya da eve geldiklerine dair geldiklerine dair şahit de gösterebiliriz.
Tekrar diyorum eşiniz bu konuda size tüm gerçekleri anlatsaydı '' benim sert çıkıştığım zamanlar geri çekiliyorlardı şimdi sen varsın diye
susuyorum'' ''korkma bir şey yapamazlar'' vs cümlelerini kurmaz direkt hukuki yollara başvururdu.
Zira sert çıkıştığında karşı taraf eşinizden çekiniyorsa zaten size zarar vermeyi göze alamaz.
Eşinizin tedirgin olduğu konu başka.
Allah yardımcınız olsun.
Son düzenleme: