Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin hal ve hareketleri iştahımı kapatma cümlesi!!
Sigara kadın sağlığını çok pis vuran bişey. Yüzündeki ışığı bile alıyo ya kuru elma kabuğu gibi oluyon. Ama nasıl bir lütufsa kadınlar daha az alışıyor, çok içemiyor, istedikleri zaman bırakabiliyorlar. Az gördüm öyle kadın tiryaki olan.
Benim çevrem de yok kullanan 90 lar öncesi ve son yıllarda lise dönemi ergenlikte kullanmaya başlayan kadın sayısında artış olmuş diye okumuştum bir yerde Bebek olunca bırakıyor genelde ebeveynler artık daha bilinçli
Benim çevrem de yok kullanan 90 lar öncesi ve son yıllarda lise dönemi ergenlikte kullanmaya başlayan kadın sayısında artış olmuş diye okumuştum bir yerde Bebek olunca bırakıyor genelde ebeveynler artık daha bilinçli
Doğru diyor iğrenç kokuyorsunuz pis pis kokan biriyle sevişecek değiliz madem cevap istiyorsun konu bebeğin varken sigara içmen değil al cevap evet iştah kapatiyorsunuz öyle kokarken kim küllükle opüşmek ister ki
Doğru diyor iğrenç kokuyorsunuz pis pis kokan biriyle sevişecek değiliz madem cevap istiyorsun konu bebeğin varken sigara içmen değil al cevap evet iştah kapatiyorsunuz öyle kokarken kim küllükle opüşmek ister ki