Eşimin göğüs takıntısı

hatice0821

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
5
6
Merhaba, öncelikle ufak bir açıklama yapmak istiyorum. Bu foruma ilk kez kayıt oldum ve bu ilk sorum. Aslında başka bir forumda çok aktif bir hesabım var fakat aynı soruyu orada sorunca çözümden çok daha farklı cevaplar geliyor.

Sorum şu ki eşimin aşırı bir göğüs takıntısı var. 3 ayı geçti evlendiğimiz. İlk zamanlar hevesi vardır geçer dedim, çok sorun etmedim fakat 3 ayı geçmesine rağmen değişme yok.

Benimde bir noktaya kadar hoşuma gidiyor ama vajinal ilişkinin bile önüne geçtiği fikrindeyim. Çok fazla detaya girmek istemiyorum fakat bu durum artık benim zevk almama engel oluyor. Bu konu hakkında birkaç kez konuştuk. Konuştuktan sonra birkaç kez güzel ama sonra sonuç aynı.

Takıntı olsa geçer dedim hâlâ aynı. Ne alaka ama eşimin vajinal ilişkiden rahatsız olduğunu düşünüyorum. Fikir ve yardımlarınızı bekliyorum. Konu yanlış yere olduysa kusuruma bakmayın

Anlamasını bekleme, ilişkide iken onu yönlendir. Açık açık söyle, yoksa anlamıyorlar.

Dediklerinizin bir çoğunu yaptım diyebilirim. Sizce tiksiniyor olabilir mi vajinal ilişkiden? (Yanlış anlaşılmasın gayet temiz ve bakımlı biriyimdir)

Zevk aldığınız tek noktanın orası olduğunu düşünüyor olabilir mi, ya da fetişist olabilir. Başka yerlere odaklansın istediğinizde onu öpüyormuş gibi yapıp açı değiştirin. Siz de hareketli olursanız hep aynı yerde takılamaz, dokunulsun öpülsün istediğiniz yerlere onun bedeninde dokunun ve öpün, kendi keyif aldıkça sizde de aynı yerlere kaymaya başlayabilir

X