Eşimin gizli gmail'i

ben kendimi herşeyden nem kapan biri sanıyodum yahu :) ya incelemişsin kötü bir durum yok orta da ha bana neden sölemedi bölümünü de sor ne var bunda açık ve net sor gitsin için rahat olur biz ne dersek diyelim sen kafanda büyütmüşsün çünkü ancak eşin rahatlatabilir bu konuda

anlaşılan o ki iş için açılan bir gmail. bence sorun etme kötü bişi de yokmuş ,işte
takipte ol bildiğini belli etme

bu gerçekten sorun mu
yoksa eşinizi artık sevmiyorsunuz da boşanmak için bahane mi arıyorsunuz
gerçekten sorunsa pesss diyorum

Ben ilk mesajı okudum sadece direk cevap veriyorum. Hiç bir şey yapmazdım. Zira eşimle tanıştığımızda şirket maillim dışında birde hotmailim vardı ama yıllar içerisinde ikinci bir özel maile ihtiyaç duydum 4 sene önce kendime gmail aldım. Eşimin bundan hiç haberi yok. Ona söyleme gereği bile duymadım alırken yada alır almaz aman bu benim yeni mail adresim demedim. Anneler grubum var onun için ve üyelik gerektiren yerler için kullanıyorum. Ha zaman içinde eşim bir gmailim olduğunu öğrendi. Sonuç olarak bile isteye gizlemedim bile isteye de söylemedim her şey doğal sürecinde gelişti. Şimdi eşim bana benden habersiz ne diye gmail açtın deyip kuşkulansa hayırdır hayatım ateşin falan mı çıktı derim. Zaten onunda aklına hiç bir şey gelmez. Sizde kendisine sormak yerine araştırıp kurcalamışsınız ve temiz olduğunu görmüşsünüz. Hala içiniz rahat değilse bide kendisine sorun isterseniz. Ha ama bu durum da onun çöpe atmış olduğu evrakları kurcalamanıza nasıl tepki verir bilemedim.

burda okuya okuya paranoyak olduk iyice o yüzden abarttın bence..işle ilgili bir maili size söylemeye lüzum görmemiştir. ki çok normal ne işinize yarıcak.. Ben olsam söylerdim . bu kağıt düşmüş mail adresin mi var derim eğer bilmek istersem.

Şimdi empati yaparak cevap veriyorum.Eğer eşinle ilgili daha önce güven sarsıcı bir olay yaşamadıysan,sadece gmail hesabı açması seni bu kadar rahatsız ettiyse doktordan destek almalısın ve kendini biraz geliştirmelisin.

Bazen bir siteye girdiğimizde veya birşey yapacağımız zaman bile mail adresi isterler.O an farklı mail adresi vermek için de almış olabilir.Ya da gmail hesap almak istemiştir almıştır.Yazıştığı kişiler de gmail sa daha kolay açılıyordur dosyalar.Şimdi eşimin gmail adresi almasını bana bildirmesi gerkemiyor.Kimse kimsenin gardiyanı değil.Biraz rahat bırakın kendinizi de karşınızdaki insanları da.

Empati yapınca, çöpü balkonda bırakma kapının önüne koy sabah giderken atarsın deyip televizyona döndüm ben, hikayem de burada sonlandı.

Çünkü birbirimize benim bilmediğim mail adresin var mı? diye sorarsak ikimizin de vereceği cevap belli "sayısını bilmiyorum."

Aha karistirmissiniz bisey yokmus gizli bisey yojmus hem gizlisi de olsabasit sifre koymazdi bence

işle ilgili yazışmaları için ek gmail almış, ben umursamazdım, söyleme gereği duymamıştır, özellikle saklamamıştır yani gerek duymamıştır.

ne var bunda işle ilgili mail adresi acmıs adam bak mail adresi acıyorum falan demesimi gerekiyordu ustelik incelemişsiniz sadece işle ilgili gonderiler var

Ciddi olamazsınız
İşimle ilgili eşimin bilmediği kaç tane mail adresim var.
Ayrıca incik cincik kurcalamışsınız bir şey bulamamışsınız.
Boş yere huzursuzluk çıkarmak istiyorsanız durmayın hesap sorun.

işle ilgili mail atmak için açmıştır
bide gmail olmayanlar kişiler hotmailden eklenmiyor sanırım yada mail atamıyordu öyle bi durum vardı sanki
işle ilgili çevresi gmail kullanıyorsa mecbur kalmıştır

Ne alaka iste yoladigi her maili once sizin onayiniza mi sunmasi gerekiyor

Çoğu uygulama gmail hesabı gerektiriyor , en basitinden oyun indirmek için açmak gerekiyor. Ki iş için diyorsunuz , bence abartıyorsunuz..

bende bi duzine var email adresi esim sadece ikiisni biliyor
abartma rekoru kirmi$siniz
bi email de sen aç ona soyleme ode$irsiniz :))

Bukadar küçük ve önemsız şeylerle ilişkinizi heba edıyorsunuz. İş ile ilgilidir. Benım eşimin onlarca var ve ben biliyorumki işle alakalı.Bir çoğunu bilmem bile,bukadar şüpheci ve güvensiz olmayınız.Canınıza yazık.

Saka misiniz. Baska derdiniz yok da bunlara mi takiliyorsunuz. Rabbim yine baska dert vermesin. yaptiginizin abesligini soyle anlatmaya calisayim size
Hani benden niye sakladi diyorsunuz ya siz esinize sordunuz m7 ben senin su su hesaplarini biliyorum bunlarin disinda bir hesabin var mi yok mu diye. evet siz sordunuz ve soylemedi ise saklamis (unutma ihtimali olsa bile)
ikincisi Misal esiniz aksam eve geldi isten nasilsin iyimisin vs ardindan ya hanim dur bak sana ne diyecegim bugun ben gmail hesabi actim. Sifresi de su aklinda olsun haber veriyim mi diyecekti.

bnce öenmsız ve işle ılglı sızınde dedıgınız gıbı her maıl durumunda solemesını beklemek olmaz bnce şahsen konu edılck bı durum yok ha aksı bı maıl gorseydnz o zman sorun olabılrdı ama işle ilgiliyse önemsemeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…