Eşimin gizli gmail'i

yani kocalar mail adresi açarken karılarından izin alıyordu da benim niye haberim yok laaaaaaaaaaaaa

Adamin özelinden sana ne kuzum,o kadar merakli olma , ayip yaaa, merakindan cöp karistiriyorsun.

benmde eşim benden habersiz gmail hesabı açmış.çünkü işle ilgili kullanması gerekmiş.
biraz ciddi bir hesap.ben bunu tesadüfen gördüm ama hiç kafama takmadım.çünkü kullandıgımız hesaplar ciddiyetli değildi.yani o adres kesinlikle bir forma girilemez komik olurdu..o yüzden yeni bir tane açmış..
madem temiz hiç takma kafana.
bak şimdi benden izin kagıdı almamıştı bende mi sorun bilemedim şimdi

O değil de benim işle ilgili hesabım var kocam da senin gibi düşünür mü acep

Empati kuruyoruuummmm, aaaaa benden habersiz mail adresi heee! inanamıyorum.
Abartamak lazım yaa, altı üstü mail ve temiz bir mail işte.

Guvensizliginiz veya merakiniz normal bi durum değil meraginzdan çöp karistiriyosunuz resmen. Madem yanında durup baksaydiniz ne ayırıyor ne atiyor diye adamdan gizli herseyini kurcalayan sizsiniz. Insan bu kadar sıkılmaz kimse bu kadar sıkılmaya gelmez haberiniz olsun

gizli bişey yapsa senin bir denemede bulabileceğin bir şifre koymazdı..

ilk bakışta sadece çok evhamlı olduğun anlaşılıyor. yanlış düşünüyorsun. çok şüpheci bir bakış açın var. bundan kurtulmazsan hayatta mutlu olamazsın.

Eşinizin çöpünü o kadar karıştırmışken bari kağıtları ayıklayıp geri dönüşüme atsaydınız da uğraşınız bir işe yarasaydı.

Yani gerçekten pess kıskançlığında bu kadarı sizin derdiniz buysa dua edinde Allah başka dert vermesin o zaman

işle ilgili benimde adreslerim var ve eşim bilmiyor ben suçluyum şimdi ???
iş ayrı birşey bence ki çalışan birinin mutlaka ikinci bir adrese ihtiyacı oluyor.
teknik sorunlardan dolayı

Yuh
Adam e-mail hesabı açmış ve size haber vermemiş öyle mi?
Yahu nasıl yapar böyle bir şeyi?
Konu sahibesi sen gerçek misin ya? Hakikaten buna mı kızdın? Attığı her adım için haber veriyor mu size? Bu erkekler iyi katlanıyor biz kadınlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…