Eşimin gizli gmail'i

bence düşünceniz yanlış benimde iş yerimde kullandığım gmailim var ama eşim bilmiyor. gmailden toplu resim falan eklemek çok kısa sürüyor ve çok fazla resim evrak gönderebiliyorsunuz. temizse ne diye eşinle kötü olacaksın ki

Ne dertler var şu dünyada yahu kocanada azcık güven zaten bişeyde bulamamışsın.İç kahveni yaslan arkana böyle kocan var diye şükret bak keyfine...

Her üye olduğun, sitenin açtığın hesabın, attığın mesajın, ne bileyim aldığın ekmeğin vs hesabını eşine veriyor musun?
Şahsen ben vermiyorum.
Ondan da vermesini beklemiyorum.

Kendin diyorsun işle ilgiliymiş diye.
Adam aldatmamış bir şey yapmamış.
İşle ilgili her şeyi sana da mı anlatmalıydı?

Abartmissin cnm inan ne var bunda, bnm de esimin de birsuru mail gmail adresimz var.ikimizin de aklina brsy gelmez.sakin boyle bsy icin huzurunu bozma

Kesin aldatıyordur. ne diyelim
Ayol bunda kafaya takacak ne var. Bende bişey sandım.

benim mevcut mail adresim çöp yığını gibi olmuştu. iş ile ilgili mailleri bile göremiyordum spamlar yüzünden.
ben de gittim bi mail aldım yeni. bi süre kullandım ama baktım eskisi daha iyiydi, hala gerekli mailler (bankalardan vs.) o eski adrese geliyordu. yani 1 tanesi kalabalık gelirken bu defa 2 mail adresi ve spamlarla uğraşmak zorunda kalmıştım. yeni açtığım maile son 6 aydır girmiyorum. eşimin de mailin ne olduğundan da kullanıp kullanmadığımdan da haberi yok.
yani demem o ki hiçbir anlam ifade etmiyor olabilir.

amaaaaaaan

zıpzıpın yaş burç sorduğu gibi ben de bu amanlarla anılıcam yakında, dert olsada az üzülsek diye mi bekliyosun nedir

şaşırdınız herhalde.eşiniz başka şifre bile koymamış o maile kaldıki koysa bile yine şüphelencek bişey yok zaten incelemişsiniz.kıymetini bilin bazı şeylerin abartmayın aklınız varsa konu dahi etmeyin kusura bakmayın ama gülüncek bir haldesiniz.

Belli ki adam iş için mail adresi açnış çünkü gmail daha resmidir iş yazışmalarında falan kullanmak için. Ayrıca hiöbişey Yok diyorsunuz adam işte attığı her adımın hesabını mı versin size benim de var bisürü mailim ama kullanmıyorum bile bu sevgilimi aldattığımı mı gösterir hayır. İşle ilgili olmasa neyse dicem ama iş için olan bişeye bu kadar tepki vermeniz hata

Bende bişeyler buldun sandım Türkiyedeki şanslı kadınlardan birisin esine guvenebilirsin bunda bişey yok

benımde normal mail adresım ayrıdır ış ile ılgılı olan mail adresım ayrıdır. bunu esıme laf arasında soylemişimdir ama hanı ozellıkle soylemedım. ne gerek var bı halt karıştırmıyorum kı orda....tamamen iş yazışmaları....süphe edecek bır durum yoksa bu sınırınız boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…