Eşimin gizli gmail'i

Hiç aklıma gelmez ne attı ki diye çöpükarıştırma işiniz az heralde. Bir de işle ilgili açtığı maili bile mi size söyleyecek. Bu ne abartı. O zaman açtığımız her hesabı üye olduğumuz forumları alışveriş sitelerini vb ne varsa söyleyelim şok olmayalım sonra

Teşekkürler kızlar. Bu söyledikleriniz bana iyi geldi. Abartıyorum evet. Bir de sizin düşüncelerinizi öğrenmek istedim işte. Ona göre tavır alacaktım çünkü. Sağolun....

benim de eşimin bilmediği mail adreslerim var hem de 2 tane.daha doğrusu sormadığı diyelim gerek görmemiş demek ki ya da bana güveni tam.okulla ilgili var bi tane resmi evraklarımı,raporlarımı falan kaydettiğim diğer arkadaşlarla evrak alış-verişi yaptığım, bi de hiç kullanmadığım var ne yani şimdi eşim buradan benimle ilgili nasıl bir sonuca varmalı?

yapmayın Allah aşkına,herşeyden de olay çıkartılmaz ki.

şu anda ben empati yapıyorum. saçma salak bi mevzu bence. o bile unutmuştur onu yahu. bence bu mevzu için hiç keyfini bozma kabak senn basına patlar gibime geliyo

allah eşinize sabır versin.. hey allahım ne kadınlar var ya..

Tamam, haksızım kabul ediyorum. Tekrar teşekkür ederim hepinize, sağolun.....

Yapmayın artık ya. Fazla iyi gidiyor herhalde evliliğiniz sorun arıyorsunuz. Gerçekten empati yapmaya çalışıyorum, buna rağmen hissettiklerinize şaşırıyorum. Böyle ufacık şeylere sorun çıkartarak nereye varılır? Bence siz kendinizi eşinizin yerine koyun derim.

Benxw saklamamış ama işle ilgili bişey olduğundan söylemem iştir. Çok da önemli değilmiş baksanoza. Rahat olun bencr

Empati yaptım ve kahkaha attım
Yani adamın şifresini bile biliyosun onu bile başka şifre yapmamış daha derdin ne acaba? Bide işle ilgili bi mail adresi sana niye sölesin? Ne alaka yani? Bende gmail hesabı açtım yedek google play için eşim bilmiyo şimdi görse hakkımda böyle düşünse çok kızarım. İğrenç bişey yani bu yaptığınız! Ya da gidip adama patlayın da ben nası bi insanla evlenmişim diye kahrolsun! Bak bu iyi fikir.

Adamın sakladığı birşey olsa rahatça çöpü gözünüzün önüne koymaz..
Eşin attığı çöpü karıştırmak ta nedir

Bana göre eşin cebini, cüzdanını veya kagıtlarını karıştırmak saygısızlık..

empati ayarlarım bozuldu bu forum sayesinde.. eşimin bilmediği benim on tane mail adresim var sanırım, ne zaman bir üyelik almam gerekse yeni bir mail adresi açarım bu arada eşim benim çöplerimi karıştırsa canına okurdum herhalde, siz iyi kurtarmışsınız.. eşinizin yerinde olsam yıkardım ortalığı.. güvenmiyorsanız boşanın, adamı eşelemeyin..

Kusura bakmayın ama işle ilgili olan şeyi sana neden söylemek zorunda olsun?He kişisel birşey olur devam edegelen gizli mailleşmeleri olur,o zaman sonuna dek haklı olursunuz, ama bi insan geçmişte kalan özel mailini bile söylemek zorunda değil.Ne demek yani, geçmişte sizinle evleneceğini tahmin edip herşeyden kaçmış mı olması gerekiyordu.Çok saçma.

Copu esmek nedir hanimefendi horoz musunuz ?

Bu kadar mi guvensizsiniz, cidden copu esecek kadar ozguven yoksunuysaniz ya da adama copu esecek kadar guvenmiyorsaniz neden bu adamla evlendiniz ki? Evlendiginiz adamin karaketerinden emin degilseniz cope el sokmaya daha cok devam edersiniz.

İşle alakalı olduğu kesin yani.. Uzun zamandır girilmemiş diyorsunuz ee zaten bir şey yakalamamışsınız.. Bence uzatmayın ve huzurunuzu bozmayın saçma bir sebepten

Empati yapıyorum, ama sizle değil eşinizle. Ben sizden korktum valla.

yuhh artık ne var ki bunda abartacak kıskançlığın bu kadarı hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…