- 26 Mayıs 2014
- 152
- 131
allah eşinize sabır versin.. hey allahım ne kadınlar var ya..Merhaba hanımlar. Hemen konuya girmek istiyorum. Dün akşam eşim herzamanki gibi elinde evrak çantasıyla işten geldi. Yemekten sonra ''bana bir çöp poşeti versene eski evrakları atayım da, çantayı düzenleyim'' dedi. Verdim, salona geçti. Çantayı boşalttı, birsürü a4 kağıdı evrak, neredeyse yarım top kadar ayırdı,poşete doldurdu ve balkona koydu çöpü. Bir süre sonra kalktım ne attığını merak etmiştim çünkü.Poşeti mutfağa aldım farkettirmeden. Hemen hemen hepsini inceledim, işle ilgili şeyler. Ama son anda farkettimki kendi adına açılmış bir gmail adresi yazıyor. Neye uğradığımı şaşırdım. Hemen küçük odaya gidip laptoptan baktım. Tabi o bu arada salonda gayet rahat tv izliyor.Şifreyi de ilk denememde girdim, çünkü varolan mail adresinde kullandığı şifreyi koymuş. Adının hemen sonuna doğum tarihi yapar hep. İyice inceledim. Taslaklar, gelen mail, gönderilenler falan. Gelenlerin de gönderilenlerin de işle ilgili olduğunu gördüm. Ha bu arada mail geçen nisanda açılmış. Yani tam 1 yıl önce. Son 8 aydır da hiç kullanılmamış. Tamam da diyorum neden benim bilmediğim bir mail adresi var. Benden neden sakladı.Fake face falan da açmamış. Temiz yani. Ama ben bunu içime sindiremiyorum. Patlamaya hazır bomba gibiyim. Akşam ona hiçbirşey belli etmedim. Şimdi lütfen empati yaparak cevap verin. Sizlerin değerli düşüncelerini gerçekten merak ediyorum. Bu durumda ne yapardınız. Teşekkürler herkese.....
Yapmayın artık ya. Fazla iyi gidiyor herhalde evliliğiniz sorun arıyorsunuz. Gerçekten empati yapmaya çalışıyorum, buna rağmen hissettiklerinize şaşırıyorum. Böyle ufacık şeylere sorun çıkartarak nereye varılır? Bence siz kendinizi eşinizin yerine koyun derim.Merhaba hanımlar. Hemen konuya girmek istiyorum. Dün akşam eşim herzamanki gibi elinde evrak çantasıyla işten geldi. Yemekten sonra ''bana bir çöp poşeti versene eski evrakları atayım da, çantayı düzenleyim'' dedi. Verdim, salona geçti. Çantayı boşalttı, birsürü a4 kağıdı evrak, neredeyse yarım top kadar ayırdı,poşete doldurdu ve balkona koydu çöpü. Bir süre sonra kalktım ne attığını merak etmiştim çünkü.Poşeti mutfağa aldım farkettirmeden. Hemen hemen hepsini inceledim, işle ilgili şeyler. Ama son anda farkettimki kendi adına açılmış bir gmail adresi yazıyor. Neye uğradığımı şaşırdım. Hemen küçük odaya gidip laptoptan baktım. Tabi o bu arada salonda gayet rahat tv izliyor.Şifreyi de ilk denememde girdim, çünkü varolan mail adresinde kullandığı şifreyi koymuş. Adının hemen sonuna doğum tarihi yapar hep. İyice inceledim. Taslaklar, gelen mail, gönderilenler falan. Gelenlerin de gönderilenlerin de işle ilgili olduğunu gördüm. Ha bu arada mail geçen nisanda açılmış. Yani tam 1 yıl önce. Son 8 aydır da hiç kullanılmamış. Tamam da diyorum neden benim bilmediğim bir mail adresi var. Benden neden sakladı.Fake face falan da açmamış. Temiz yani. Ama ben bunu içime sindiremiyorum. Patlamaya hazır bomba gibiyim. Akşam ona hiçbirşey belli etmedim. Şimdi lütfen empati yaparak cevap verin. Sizlerin değerli düşüncelerini gerçekten merak ediyorum. Bu durumda ne yapardınız. Teşekkürler herkese.....
Benxw saklamamış ama işle ilgili bişey olduğundan söylemem iştir. Çok da önemli değilmiş baksanoza. Rahat olun bencrMerhaba hanımlar. Hemen konuya girmek istiyorum. Dün akşam eşim herzamanki gibi elinde evrak çantasıyla işten geldi. Yemekten sonra ''bana bir çöp poşeti versene eski evrakları atayım da, çantayı düzenleyim'' dedi. Verdim, salona geçti. Çantayı boşalttı, birsürü a4 kağıdı evrak, neredeyse yarım top kadar ayırdı,poşete doldurdu ve balkona koydu çöpü. Bir süre sonra kalktım ne attığını merak etmiştim çünkü.Poşeti mutfağa aldım farkettirmeden. Hemen hemen hepsini inceledim, işle ilgili şeyler. Ama son anda farkettimki kendi adına açılmış bir gmail adresi yazıyor. Neye uğradığımı şaşırdım. Hemen küçük odaya gidip laptoptan baktım. Tabi o bu arada salonda gayet rahat tv izliyor.Şifreyi de ilk denememde girdim, çünkü varolan mail adresinde kullandığı şifreyi koymuş. Adının hemen sonuna doğum tarihi yapar hep. İyice inceledim. Taslaklar, gelen mail, gönderilenler falan. Gelenlerin de gönderilenlerin de işle ilgili olduğunu gördüm. Ha bu arada mail geçen nisanda açılmış. Yani tam 1 yıl önce. Son 8 aydır da hiç kullanılmamış. Tamam da diyorum neden benim bilmediğim bir mail adresi var. Benden neden sakladı.Fake face falan da açmamış. Temiz yani. Ama ben bunu içime sindiremiyorum. Patlamaya hazır bomba gibiyim. Akşam ona hiçbirşey belli etmedim. Şimdi lütfen empati yaparak cevap verin. Sizlerin değerli düşüncelerini gerçekten merak ediyorum. Bu durumda ne yapardınız. Teşekkürler herkese.....
Copu esmek nedir hanimefendi horoz musunuz ?
Bu kadar mi guvensizsiniz, cidden copu esecek kadar ozguven yoksunuysaniz ya da adama copu esecek kadar guvenmiyorsaniz neden bu adamla evlendiniz ki? Evlendiginiz adamin karaketerinden emin degilseniz cope el sokmaya daha cok devam edersiniz.
Empati yapıyorum, ama sizle değil eşinizle. Ben sizden korktum valla.Merhaba hanımlar. Hemen konuya girmek istiyorum. Dün akşam eşim herzamanki gibi elinde evrak çantasıyla işten geldi. Yemekten sonra ''bana bir çöp poşeti versene eski evrakları atayım da, çantayı düzenleyim'' dedi. Verdim, salona geçti. Çantayı boşalttı, birsürü a4 kağıdı evrak, neredeyse yarım top kadar ayırdı,poşete doldurdu ve balkona koydu çöpü. Bir süre sonra kalktım ne attığını merak etmiştim çünkü.Poşeti mutfağa aldım farkettirmeden. Hemen hemen hepsini inceledim, işle ilgili şeyler. Ama son anda farkettimki kendi adına açılmış bir gmail adresi yazıyor. Neye uğradığımı şaşırdım. Hemen küçük odaya gidip laptoptan baktım. Tabi o bu arada salonda gayet rahat tv izliyor.Şifreyi de ilk denememde girdim, çünkü varolan mail adresinde kullandığı şifreyi koymuş. Adının hemen sonuna doğum tarihi yapar hep. İyice inceledim. Taslaklar, gelen mail, gönderilenler falan. Gelenlerin de gönderilenlerin de işle ilgili olduğunu gördüm. Ha bu arada mail geçen nisanda açılmış. Yani tam 1 yıl önce. Son 8 aydır da hiç kullanılmamış. Tamam da diyorum neden benim bilmediğim bir mail adresi var. Benden neden sakladı.Fake face falan da açmamış. Temiz yani. Ama ben bunu içime sindiremiyorum. Patlamaya hazır bomba gibiyim. Akşam ona hiçbirşey belli etmedim. Şimdi lütfen empati yaparak cevap verin. Sizlerin değerli düşüncelerini gerçekten merak ediyorum. Bu durumda ne yapardınız. Teşekkürler herkese.....
yuhh artık ne var ki bunda abartacak kıskançlığın bu kadarı hastalıkMerhaba hanımlar. Hemen konuya girmek istiyorum. Dün akşam eşim herzamanki gibi elinde evrak çantasıyla işten geldi. Yemekten sonra ''bana bir çöp poşeti versene eski evrakları atayım da, çantayı düzenleyim'' dedi. Verdim, salona geçti. Çantayı boşalttı, birsürü a4 kağıdı evrak, neredeyse yarım top kadar ayırdı,poşete doldurdu ve balkona koydu çöpü. Bir süre sonra kalktım ne attığını merak etmiştim çünkü.Poşeti mutfağa aldım farkettirmeden. Hemen hemen hepsini inceledim, işle ilgili şeyler. Ama son anda farkettimki kendi adına açılmış bir gmail adresi yazıyor. Neye uğradığımı şaşırdım. Hemen küçük odaya gidip laptoptan baktım. Tabi o bu arada salonda gayet rahat tv izliyor.Şifreyi de ilk denememde girdim, çünkü varolan mail adresinde kullandığı şifreyi koymuş. Adının hemen sonuna doğum tarihi yapar hep. İyice inceledim. Taslaklar, gelen mail, gönderilenler falan. Gelenlerin de gönderilenlerin de işle ilgili olduğunu gördüm. Ha bu arada mail geçen nisanda açılmış. Yani tam 1 yıl önce. Son 8 aydır da hiç kullanılmamış. Tamam da diyorum neden benim bilmediğim bir mail adresi var. Benden neden sakladı.Fake face falan da açmamış. Temiz yani. Ama ben bunu içime sindiremiyorum. Patlamaya hazır bomba gibiyim. Akşam ona hiçbirşey belli etmedim. Şimdi lütfen empati yaparak cevap verin. Sizlerin değerli düşüncelerini gerçekten merak ediyorum. Bu durumda ne yapardınız. Teşekkürler herkese.....