Eşimin gizli gmail'i

keşke benım de ble bı derdım olsaydı Allahım benım suçum neydi:mad:

Merhaba hanımlar. Hemen konuya girmek istiyorum. Dün akşam eşim herzamanki gibi elinde evrak çantasıyla işten geldi. Yemekten sonra ''bana bir çöp poşeti versene eski evrakları atayım da, çantayı düzenleyim'' dedi. Verdim, salona geçti. Çantayı boşalttı, birsürü a4 kağıdı evrak, neredeyse yarım top kadar ayırdı,poşete doldurdu ve balkona koydu çöpü. Bir süre sonra kalktım ne attığını merak etmiştim çünkü.Poşeti mutfağa aldım farkettirmeden. Hemen hemen hepsini inceledim, işle ilgili şeyler. Ama son anda farkettimki kendi adına açılmış bir gmail adresi yazıyor. Neye uğradığımı şaşırdım. Hemen küçük odaya gidip laptoptan baktım. Tabi o bu arada salonda gayet rahat tv izliyor.Şifreyi de ilk denememde girdim, çünkü varolan mail adresinde kullandığı şifreyi koymuş. Adının hemen sonuna doğum tarihi yapar hep. İyice inceledim. Taslaklar, gelen mail, gönderilenler falan. Gelenlerin de gönderilenlerin de işle ilgili olduğunu gördüm. Ha bu arada mail geçen nisanda açılmış. Yani tam 1 yıl önce. Son 8 aydır da hiç kullanılmamış. Tamam da diyorum neden benim bilmediğim bir mail adresi var. Benden neden sakladı.Fake face falan da açmamış. Temiz yani. Ama ben bunu içime sindiremiyorum. Patlamaya hazır bomba gibiyim. Akşam ona hiçbirşey belli etmedim. Şimdi lütfen empati yaparak cevap verin. Sizlerin değerli düşüncelerini gerçekten merak ediyorum. Bu durumda ne yapardınız. Teşekkürler herkese.....
İçinde facebook hesabı özel yazışmalar falan yoksa sorun teşkil etmez bence. Ne var ki bunda? Belki o sıra aklına gelmemiştir. Biliyorsunuz sanmıştır. Çok gizli bişey olsa çıkarıp kağıtları atmaz zaten. Bunda bir sakınca yok. Boş yere ne kendinizi ne de eşinizi huzursuz etmeyin bence.

bence bu konuyu bir derdim var kısmına değil,kaşınıyorum kısmına açmalısınız... iş maili dolu bir adresten nem kapıyorsunuz.bu kadar didiklemeyin paranoyak olursunuz olan size ve evliliğinize olur

bence bu konuyu bir derdim var kısmına değil,kaşınıyorum kısmına açmalısınız... iş maili dolu bir adresten nem kapıyorsunuz.bu kadar didiklemeyin paranoyak olursunuz olan size ve evliliğinize olur
MAYSU hanım su hamılelık takvımınız çok hoşuma gıttı ya cok sık da goruorm gerçekten resımler fln nası cıkıo bılgıler yazıo cok güzel ben tadamayacam bu duyguları sanırım ama maaşallah Rabbım korusun yavrunuzu butun anaların canlarını

Benim eşimin mesleğinde gmail hesabı mail hesabına hiç gerek yok ama birden fazla hesabı var her ikisinde de hatta bende eşimin adına açtım hesabımı

eşimin bilmediğim kaç tane mail adresi var ve benimde kaç tane mail adresim var eşim öle hepsini bilmez bilsede unutmuştur canım neden eşine güvenmiyorsun ki sebebi ne yada kendine öz güvenini yitiriyorsun böyle takma kafana bu problem değil bak içinde farklı birseş bulsaydın sorun derdim ve kağıtlarda da aksini yazan birşeyin yok

MAYSU hanım su hamılelık takvımınız çok hoşuma gıttı ya cok sık da goruorm gerçekten resımler fln nası cıkıo bılgıler yazıo cok güzel ben tadamayacam bu duyguları sanırım ama maaşallah Rabbım korusun yavrunuzu butun anaların canlarını
teşekkür ederimm :) bilgilerimiz kısmında tahmini doğum tarihini yazınca çıkıyor takvim.neden tadamayacaksınız ki bu duyguları ? eğer bir probleminiz yoksa rabbim nasip eder :) hem kimi imkansız denilen kişiler bebeğini kucağına aldı:KK68:

teşekkür ederimm :) bilgilerimiz kısmında tahmini doğum tarihini yazınca çıkıyor takvim.neden tadamayacaksınız ki bu duyguları ? eğer bir probleminiz yoksa rabbim nasip eder :) hem kimi imkansız denilen kişiler bebeğini kucağına aldı:KK68:
evliliğim sallantılı o yzden canım . Rabbim isteyen herkese ve hakeden herkese nasip etsin çok güzel hoşuma gıttı o yuzdn yazdm tesekkr ederım (=

Bence siz uzunca bir süre buralara takılmayın belli ki psikolojiniz hiç düzgün değil şu anda..
Ve de işin en acı kısmı adamın aklından sizinle ilgili böyle sorular bile geçmezken sizin onunla ilgili hem de hiç haketmediği halde böyle düşünmeniz..
Yazık hem de çok..

bide eşim rahat rahat otururken ben hesabına girdim diyor tabiki adam rahat olur sonuçta yaptığı bişey yok
ayrıcada bu devirde iş hayatı olup gmaili olmayan insan yok kusura bakmayında adam bunuda size söylemek zorundamı:110:

aman ne abartmıssınız ya nıye herseyını soylesınkı onu anlamadım benımde var ama esıme soyleme geregı duymadım :) ne yanı aldatıyormuyum o ınsanda bıten bır konudur!!!

Merhaba hanımlar. Hemen konuya girmek istiyorum. Dün akşam eşim herzamanki gibi elinde evrak çantasıyla işten geldi. Yemekten sonra ''bana bir çöp poşeti versene eski evrakları atayım da, çantayı düzenleyim'' dedi. Verdim, salona geçti. Çantayı boşalttı, birsürü a4 kağıdı evrak, neredeyse yarım top kadar ayırdı,poşete doldurdu ve balkona koydu çöpü. Bir süre sonra kalktım ne attığını merak etmiştim çünkü.Poşeti mutfağa aldım farkettirmeden. Hemen hemen hepsini inceledim, işle ilgili şeyler. Ama son anda farkettimki kendi adına açılmış bir gmail adresi yazıyor. Neye uğradığımı şaşırdım. Hemen küçük odaya gidip laptoptan baktım. Tabi o bu arada salonda gayet rahat tv izliyor.Şifreyi de ilk denememde girdim, çünkü varolan mail adresinde kullandığı şifreyi koymuş. Adının hemen sonuna doğum tarihi yapar hep. İyice inceledim. Taslaklar, gelen mail, gönderilenler falan. Gelenlerin de gönderilenlerin de işle ilgili olduğunu gördüm. Ha bu arada mail geçen nisanda açılmış. Yani tam 1 yıl önce. Son 8 aydır da hiç kullanılmamış. Tamam da diyorum neden benim bilmediğim bir mail adresi var. Benden neden sakladı.Fake face falan da açmamış. Temiz yani. Ama ben bunu içime sindiremiyorum. Patlamaya hazır bomba gibiyim. Akşam ona hiçbirşey belli etmedim. Şimdi lütfen empati yaparak cevap verin. Sizlerin değerli düşüncelerini gerçekten merak ediyorum. Bu durumda ne yapardınız. Teşekkürler herkese.....
Sindirilmeyecek neler varken siz bunu mu sindiremedinz

Yok artık, e-mail adresi açarken, bir siteye üye olurken falan nüfus kağıdı örneği, ikametgah, sağlık raporu almak gibi bir şey olmuş bu.. Altına da sizin olurunuz ve imzanız olması gerek yani :KK70:Yoksa kaçak e-mail :KK70: Ben bile ne adresim var ne adresim yok sayısını bilmiyorum. Kimi ne ilgilendirir. Kusura bakmayın empati bile yapamıyorum bu duruma..

amaaaan.lazım olmuştur mail adresi açmıştır.fake adres falan da açmamış.nesini sindiremedin ki.bişey olmaz.bi durumda lazım olmuştr .bazen bende ayriyeten mail açıp snra hiç kullanmayabiliyorum lazım olabiliyor.

Adam bişey yapmamış etmemiş unutmuş olabilir saçma sapan konulara kafa takıp insanları bunaltmayın..yapmayan insan haksız yere tartışırsan zaten kızıyo der yapmıcanı yapar..

iş hayatında gmail sık tercih edilir. hepsi de işle ilgiliymiş iyice bakmışsınız bağlı hesap yazışma falan da yok. benim de bi sürü mail adresim vardır. hiçbirini hatırlamıyorum. ama kullandığım tek bir adresim var. herkes onu bilir. iki tane gmailim var mesela ikisininde şifresini hatırlamıyorum. hatta kullanıcı adını bile hatırlamıyorum sevgilim sorsa başka mailin var mı diye yok derim. çünkü tek adres kullanıyorum. diğerlerini mail adresim olarak saymıyorum. adam 8 aydır kullanmamış zaten.

Cok abartmissiniz.. hersey temiz diyorsun eeee sorun ne anlamadim .. isten dolayi acmis olabilir nail adresini bunda kotu birsey yokki..

Off yani konuyu okudum bişey var sandım..Poşeti kurcalamnız bıle paranoyaklk ortada bısey yokken.Kendınıze gelın ya..

X