Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçinde facebook hesabı özel yazışmalar falan yoksa sorun teşkil etmez bence. Ne var ki bunda? Belki o sıra aklına gelmemiştir. Biliyorsunuz sanmıştır. Çok gizli bişey olsa çıkarıp kağıtları atmaz zaten. Bunda bir sakınca yok. Boş yere ne kendinizi ne de eşinizi huzursuz etmeyin bence.Merhaba hanımlar. Hemen konuya girmek istiyorum. Dün akşam eşim herzamanki gibi elinde evrak çantasıyla işten geldi. Yemekten sonra ''bana bir çöp poşeti versene eski evrakları atayım da, çantayı düzenleyim'' dedi. Verdim, salona geçti. Çantayı boşalttı, birsürü a4 kağıdı evrak, neredeyse yarım top kadar ayırdı,poşete doldurdu ve balkona koydu çöpü. Bir süre sonra kalktım ne attığını merak etmiştim çünkü.Poşeti mutfağa aldım farkettirmeden. Hemen hemen hepsini inceledim, işle ilgili şeyler. Ama son anda farkettimki kendi adına açılmış bir gmail adresi yazıyor. Neye uğradığımı şaşırdım. Hemen küçük odaya gidip laptoptan baktım. Tabi o bu arada salonda gayet rahat tv izliyor.Şifreyi de ilk denememde girdim, çünkü varolan mail adresinde kullandığı şifreyi koymuş. Adının hemen sonuna doğum tarihi yapar hep. İyice inceledim. Taslaklar, gelen mail, gönderilenler falan. Gelenlerin de gönderilenlerin de işle ilgili olduğunu gördüm. Ha bu arada mail geçen nisanda açılmış. Yani tam 1 yıl önce. Son 8 aydır da hiç kullanılmamış. Tamam da diyorum neden benim bilmediğim bir mail adresi var. Benden neden sakladı.Fake face falan da açmamış. Temiz yani. Ama ben bunu içime sindiremiyorum. Patlamaya hazır bomba gibiyim. Akşam ona hiçbirşey belli etmedim. Şimdi lütfen empati yaparak cevap verin. Sizlerin değerli düşüncelerini gerçekten merak ediyorum. Bu durumda ne yapardınız. Teşekkürler herkese.....
MAYSU hanım su hamılelık takvımınız çok hoşuma gıttı ya cok sık da goruorm gerçekten resımler fln nası cıkıo bılgıler yazıo cok güzel ben tadamayacam bu duyguları sanırım ama maaşallah Rabbım korusun yavrunuzu butun anaların canlarınıbence bu konuyu bir derdim var kısmına değil,kaşınıyorum kısmına açmalısınız... iş maili dolu bir adresten nem kapıyorsunuz.bu kadar didiklemeyin paranoyak olursunuz olan size ve evliliğinize olur
teşekkür ederimm :) bilgilerimiz kısmında tahmini doğum tarihini yazınca çıkıyor takvim.neden tadamayacaksınız ki bu duyguları ? eğer bir probleminiz yoksa rabbim nasip eder :) hem kimi imkansız denilen kişiler bebeğini kucağına aldıMAYSU hanım su hamılelık takvımınız çok hoşuma gıttı ya cok sık da goruorm gerçekten resımler fln nası cıkıo bılgıler yazıo cok güzel ben tadamayacam bu duyguları sanırım ama maaşallah Rabbım korusun yavrunuzu butun anaların canlarını
evliliğim sallantılı o yzden canım . Rabbim isteyen herkese ve hakeden herkese nasip etsin çok güzel hoşuma gıttı o yuzdn yazdm tesekkr ederım (=teşekkür ederimm :) bilgilerimiz kısmında tahmini doğum tarihini yazınca çıkıyor takvim.neden tadamayacaksınız ki bu duyguları ? eğer bir probleminiz yoksa rabbim nasip eder :) hem kimi imkansız denilen kişiler bebeğini kucağına aldı
Sindirilmeyecek neler varken siz bunu mu sindiremedinzMerhaba hanımlar. Hemen konuya girmek istiyorum. Dün akşam eşim herzamanki gibi elinde evrak çantasıyla işten geldi. Yemekten sonra ''bana bir çöp poşeti versene eski evrakları atayım da, çantayı düzenleyim'' dedi. Verdim, salona geçti. Çantayı boşalttı, birsürü a4 kağıdı evrak, neredeyse yarım top kadar ayırdı,poşete doldurdu ve balkona koydu çöpü. Bir süre sonra kalktım ne attığını merak etmiştim çünkü.Poşeti mutfağa aldım farkettirmeden. Hemen hemen hepsini inceledim, işle ilgili şeyler. Ama son anda farkettimki kendi adına açılmış bir gmail adresi yazıyor. Neye uğradığımı şaşırdım. Hemen küçük odaya gidip laptoptan baktım. Tabi o bu arada salonda gayet rahat tv izliyor.Şifreyi de ilk denememde girdim, çünkü varolan mail adresinde kullandığı şifreyi koymuş. Adının hemen sonuna doğum tarihi yapar hep. İyice inceledim. Taslaklar, gelen mail, gönderilenler falan. Gelenlerin de gönderilenlerin de işle ilgili olduğunu gördüm. Ha bu arada mail geçen nisanda açılmış. Yani tam 1 yıl önce. Son 8 aydır da hiç kullanılmamış. Tamam da diyorum neden benim bilmediğim bir mail adresi var. Benden neden sakladı.Fake face falan da açmamış. Temiz yani. Ama ben bunu içime sindiremiyorum. Patlamaya hazır bomba gibiyim. Akşam ona hiçbirşey belli etmedim. Şimdi lütfen empati yaparak cevap verin. Sizlerin değerli düşüncelerini gerçekten merak ediyorum. Bu durumda ne yapardınız. Teşekkürler herkese.....
amaaaan.lazım olmuştur mail adresi açmıştır.fake adres falan da açmamış.nesini sindiremedin ki.bişey olmaz.bi durumda lazım olmuştr .bazen bende ayriyeten mail açıp snra hiç kullanmayabiliyorum lazım olabiliyor.Merhaba hanımlar. Hemen konuya girmek istiyorum. Dün akşam eşim herzamanki gibi elinde evrak çantasıyla işten geldi. Yemekten sonra ''bana bir çöp poşeti versene eski evrakları atayım da, çantayı düzenleyim'' dedi. Verdim, salona geçti. Çantayı boşalttı, birsürü a4 kağıdı evrak, neredeyse yarım top kadar ayırdı,poşete doldurdu ve balkona koydu çöpü. Bir süre sonra kalktım ne attığını merak etmiştim çünkü.Poşeti mutfağa aldım farkettirmeden. Hemen hemen hepsini inceledim, işle ilgili şeyler. Ama son anda farkettimki kendi adına açılmış bir gmail adresi yazıyor. Neye uğradığımı şaşırdım. Hemen küçük odaya gidip laptoptan baktım. Tabi o bu arada salonda gayet rahat tv izliyor.Şifreyi de ilk denememde girdim, çünkü varolan mail adresinde kullandığı şifreyi koymuş. Adının hemen sonuna doğum tarihi yapar hep. İyice inceledim. Taslaklar, gelen mail, gönderilenler falan. Gelenlerin de gönderilenlerin de işle ilgili olduğunu gördüm. Ha bu arada mail geçen nisanda açılmış. Yani tam 1 yıl önce. Son 8 aydır da hiç kullanılmamış. Tamam da diyorum neden benim bilmediğim bir mail adresi var. Benden neden sakladı.Fake face falan da açmamış. Temiz yani. Ama ben bunu içime sindiremiyorum. Patlamaya hazır bomba gibiyim. Akşam ona hiçbirşey belli etmedim. Şimdi lütfen empati yaparak cevap verin. Sizlerin değerli düşüncelerini gerçekten merak ediyorum. Bu durumda ne yapardınız. Teşekkürler herkese.....