Eşimin gizli gmail'i

vallaha kahkaha attım yaa çok yaşa

Empati yapıyorum arkadaşım benim eşiminde var bilmediğim adresi bende geçen gün öğrendim direk ajanlık yapmadan sordum iş adresi olduğunu söyledi daha başka bişey sormadım

Adamın saçının tel sayısınıda öğren, günde kaç tane düşmüş, nereye düşmüş gelince sorarsın.
Not: Bir erkeğe gizli hesabın var mı diye sorulmaz.

O bahsettiginiz mail o kadar gizli olsa ayni şifreyi koymazdı herhalde...siz ajanlik yapip bişiler yakalamaya çalişmişsınizda ..upps kocanizmasum

Aşırı empatik bir insanımdır normalde. Lakin paranoyaklığın nesiyle empati kurayım?
Çöpü bile didik didik ettiğinizi öğrenmesin eşiniz.
Böyle bir davranışla karşı karşıya kalsaydım çok kırılır hatta evliliğimi sorgulardım.
Elektrik faturasını sindiremeyin mesela, ne bileyim kutup ayılarının küresel ısınma karşısındaki çaresizliğini...
Fakat bu nedir allasen? Bi' meşguliyet hobi falan bulun kendinize.

Çok normal bir durum gibi göründü bana. Şu aşamada telaş edilecek bir şey yok. Size söylememiş olabilir, mail adresi almak çok matah bir şey değil ki...benim de eşimin bilmediği bilse de umursamadığı mail adreslerim var ama ondan sakladığım için değil önemsiz bir şey olduğu için...bazı alış veriş sitelerine üyelik iin aldığım arada sırada kullandığım adresler...
Madem içinizde şüphe var ona hiçbir şey söylemeden sadece sakince takip edin ama bence eşinize haksızlık yapıyorsunuz...

Ortada bişey yokken neden güvenmeyip çöpü kurcalama gereği gördün

işte bunlar hep boşluk

cok abartiyor ve caninizi bos yere sikiyorsunuz, en son 8 ay önce kullanilmis ve herhangi bir fake adres barindirmayan bir mail adresi.. kadinlar cidden bosu bosuna ariza cikarmayin yahu..

O kadar cok mail adresim varki degil esim ben bile karistirip unutuyorum sacmaliyosunuz bosuna yapmayin germeyin birbirinizi

benim 3 tane mail hesabım var şuanda amma bir sürü mail hesabımın şifrelerinide kaybettim.eşimin veya sevgilimin,nişanlımın tüm mail hesaplarından haberdar olmasına gerek yok.
yani demem o ki kesinlikle abartıyorsun canım.hem içeriğede bakmışsın ve birşey bulmamışsın.sonuçta gizli bir mail hesabı ve eşiniz nerden bilsin sizin bu hesabı bulacağınızı.yanlış birşey yapmış olsaydı direk karşına çıkardı.o yüzden rahat ol sen.gizli bir mail hesabından birşey çıkmadıysa ne kendini yormaya ne eşini sıkmaya nede evliliğinizi zedelemeye gerek yok.

İş için mail açtım hatun haberin olsun mu diyecekti
sizi bu kadar kuşkulandırdığına göre daha geçerli bir nedeniniz var

Tek derdiniz bu olsun arkadasim , cok hossunuz inanin tebessum ettim..

Sacmalama ve allaha sukret sakın eşine deme güven

Ya ne diyim ...şüpheciliğin. Ve kontrolcülüğün bukadarına pes doğrusu

Üzerine gitmeyin kızlar.
Kadının derdi yok dert istiyor.
Gidin hemen kavga edin.
Bundan sonra da tuvatele giderken bile izin alsın sizden ne ayıp be koskoca adam iş mailini sizden saklıyor.
tövbe bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…