Birde ev isteyen görümcem kızım ilk doğduğu zamanlar 4 yıl önce bilgisayara ihtiyacım var abim alır dedim diyor. Allah'ım ya o an çok sinir oldum. O dönemlerde de eşimin borcu vardı borcu olduğunu bile bile bilgisayar istedi. Eşim de benim borçlarım var alamam dedi. Eşim ilk defa ozaman o gorumceme sert bir şekilde o cümleyi kurdu.
Birde bu görümcem eşinden boşandı 2 çocuğu var. Devlet memuru param yok param yok diyor manikür pedikürden eksik kalmaz. Param yok der çocuklarıyla her yıl tatilinden eksik kalmaz. Param yok der arabasını değiştirmek ister. Eşim bizim çocuğumuz olana kadar hep destek çıktı. Ama çocuğumuz olduktan sonra bende bu param yok deyip deyip nerelerde harcadığını anlattıktan sonra benimde bir çocuğum var artık ve ailemi en iyi şekilde geçindirmek görevim demeye başladı. Herkes kazancına göre para parasını harcadın demeye başladı.
Yıllardır bişey istemiyordu şimdi de ev yaptircam sen yaptırıver ben sana öderim diyor. Biliyorum bu görümcem öder severim kendisini ama ev çok maliyetli bişey ve benim eşim evi yaptırsa da parasını almaz yine.
Diğer beyaz eşya aldıran görümcemdeki yüzsüzlük ona da eminim. O bilerek eşimden istiyor ki eşim geri almayacak. Yurtdışından kızı geliyor. Kızına şuna şuna borcum var diyormuş kızı da yüklü miktarda paralar veriyor. Borçlarının içinde eşimden aldıkları da var ama eşime vermemiş. Bunu başka görümcemden duydum. Borçlarım var diye kızından alıyor ama vermiyor.
Bende biraz fazlaca görümce var da.
Ama bu ikisi eşimin yakasından düşmüyor.