Eşimin farkında olmadan veya olarak beni eleştirmesi artık zoruma gidiyor kızlar bi göz atın..

Adetim çok düzenliydi geçen ay ilk defa 4 gün gecikti pcosta hamilelik için adet düzensizliği de etkiliyor diyo
Adet düzensizliği olup çok hamile kalan var yumurtlamayı takip edip yakalamak gerekiyo ve eşinde kıntrol olsun sperm testi versin tek kadında bitmiyo ki bu iş

Adet düzensizliği olup çok hamile kalan var yumurtlamayı takip edip yakalamak gerekiyo ve eşinde kıntrol olsun sperm testi versin tek kadında bitmiyo ki bu iş
Yurt dışında yaşıyorum ovalasyon testi yapacam gelecek ay adetten sonra baslayacam

Bakar mısın bu mu dedigin

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-15-02-13-57-739_com.android.chrome.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 9
İnsulin direnci reaktif hipoglisemi pko ölümcül üçlüsü bende de var. O kadar iyi anlıyorum ki. İştahı kontrol etmemiz çok zorlaşıyor. İlaçları glifor ve igneleri zaten biliyorsunuzdur diyet şeklini de biliyorsunuzdur muhtemelen. Doktor bana bu taniyi koyarken dedi ki 3 4 ay değil ömür boyu sağlıklı beslenme ve spor yapman lazım ki hemen geri gelmesin. Çok sinir bozucu çünkü hayat bazen çok stresli oluyor ve insan iştahını kontrol edemiyor. Bu tür metabolizma hastalıklarına ve duygusal yemeye sahip olmayan insanlar anlamaz. Yine de kendi sağlığımız için mücadele etmemiz lazım.

Eşiniz kesinlikle acayip kaba bir birey. Ama o konuda bir şey diyemedim keşke Salon Kadini hanımın dediği gibi aramıza alıp adamı zorbalayabilsek

Hangi lazer tipi yaptirdiniz?

Doğum kontrol hapı iyi gelmişti bana ama zararlarından dolayı bıraktım. Bırakalı birkaç ay oldu ve adet düzensizliği, sivilceler geri döndü
Sizinki belki yüksek testosteron değeri olabilir
Buna yönelin, maalesef doğum kontrol hapindan başka çok yapacak birsey yok ve başka ilaçlara görede daha fazla yan etkileri yok .
Avrupada kızlar 16 yaşinda başliyor almaya

Aaa alayım amazondan
Evet al düzenli kullan 3-6 ay düzelme oluyo günde 4 tane içiliyo 2 sabah 2 akşam dozu düşük anca tamamlanıyo öyle tablet olanından al gebe kalana kadar kullanabilirsin yorumları oku amazonda

Bakar mısın bu mu dedigin
Canım benimkinden fransada yokmuş araştırdım tablet olan bulursan al kapsül olmasın o vucuttan direk atıyo çünkü .. almanya sınırında oturan arkadaşın varsa sipariş versin yada benzer bulursan al önemli olan dozu yükskek olması ben bu markadan çok memnun kaldım bide türkiyede doktorum başka vermişti oda iyi gelmişti

Eşim sabahları “Oooo balinam uyanmış “diye takılıyor.Gülüyorum ben.Bende mi sıkıntı var acaba 70 kiloyum.Evlendikten sonra 10 kilo aldım.Eşim sağlığın için kilo ver diyor.Sağlıklı beslenmem için de uğraşıyor.Ben de kilo vermem gerektiğini biliyorum.Alınmıyorum bu yüzden

Teşekkür ederim yorum için evet malesef tam da söylediğin gibi ama bilmeyenler farklı yorumlayabiliyor.. bu arada bende hanımefendinin fikrine bayıldım yapılsa da öyle keşke ceneleri kapansa

Merhaba ben de pkos luyum. Bende yüzümde kıllanma ve sivilcelenme duygu değişimleri ve insülin direnci var. Her biri birbirinden zor. Lazere gidene kadar kimsenin yüzüne bakamazdım. Çok etkilenirdim. Bana en iyi gelen şey yürümek. Hem stresimi alıyor hem hormonlarımı sakinleştiriyor. Size de tavsiye ederim

Biliyorum gülüm gerçekten zor ama ben aslında pko konusuna değilde dahq çok eşimin bana davranışına üzüldüm pko bende kaç senedir var ne kilolar aldım verdim ama bu son dönem beni batırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…