Esimin evlilik kurallarini yerine getirmemesi ve bosanma !!! yardim lutfen

eşin tazminat isteme işine girersin diye duygu sömürüsü yapıyor bana bence...

bu aramalarda bosanma davası acmasıda kendı aklının işi değil anası elıne vermıstır yapılacaklar lıstesını..

sen telefonunu kapat onun suratına mahkeme gunu son kez gorusuruz de bir daha da muhattap olma bu adamdan...

bu dünyaya ezıyet cekmeye mı geldın arkadasım..

görümcende anahtarın olması gayet normal.. Neticede o annesinin evi ve sen o eve gelin gittin.. Yanlış anlama tabiki rahatsız edicidir bir gelin için ama annesinin evi olması sebebiyle anahtarın onda olması abes değil.

Tamam anne atılmaz,zaten kimse ona atsın demiyor ama kayınpederin hayattaymış. Bu durumda eşinin böyle düşünmesi çok yanlış. Kaldı ki kayınpederin olmasa bile dönüşümü olarak bi hafta sizde, bi hafta görümcende kalsa yine bir şekilde insan razı gelir. Ama hem görümce yakında oturuyor, hem kayın baba hayatta.. Eşin neyin kafasında? Ayrı eve çıksanız bile bırakmış olmuyor ki annesini.

Ama benim en çok takıldığım nokta, bu adam seni gözden çıkartmış ve iki sene iletişimsiz kalmışsınız.. Bu süreçte ben olsam 50 kere boşardım bu adamı.. Sana yazık değil mi arkadaşım? Neden böyle bir adamın nikahı altında kalarak gençliğini çürütüyorsun? Çocugunda yokmuş, şükret bence..

Bende bu sekilde dusunuyorum zaten tabiki annesinin her kotulukte parmagi var

Bu sadece size anlatiklarimin ozeti yani daha o evin icersinde yasadigim cok sey var gorumcende anahtarin olmasi normal diyosun cnm ? Peki sence bir insan sabahin korundu gelirmi ben uyurken hemde esiyle cocuguyla ya rahatsiz oluyordum benimde kendime gore bir sorumlulugum vardi ama artik bazi seylerin degismesi lagzimdi ve benim esim anlamak dahi istemedi Ayri eve cikalim dedigimdeyse ben omur boyu annemle yasicam on tane kadin bosarim ama annemi asla birakmam durduk yere masrafami gireyim halbuki bu insan yillarca ablasina maddi yonden destek veren onu halen besleyen bir insan sonrada bana maddi yonden iyi degilim filan diyordu KULTUR MESELESIYMIS

Öncelikle eşinizle zorda kalmadıkca konuşmayın.bunun altında birşeyler var
sonra hakaret davasıda açın,kimse,kimseye hakaret edemez ve psikolojik baskı uygulayamaz.
kesinlikle eşinizin söylediklerine kanmayın,bukadar anneci bir erkekten kocada olmaz,babada olmaz.

gorumcende anahtarin olmasi normal diyosun cnm ? Peki sence bir insan sabahin korundu gelirmi ben uyurken hemde esiyle cocuguyla ya rahatsiz oluyordum benimde kendime gore bir sorumlulugum vardi

Görümcende anahtarın olması normal.. Çünkü orası onun gelin çıktığı annesinin, babasının evi. Sen rahatsız olursun tabiki de.. Ama annesi olmaz. Ben de şahsen senin durumunda olsam rahatsız olurdum ama doğruya doğru.. Bu haksız bir rahatsızlık olurdu..

Neticede orası onun annesinin evi.. Şimdi kendimizden pay biçersek; erkek kardeşimiz evlendi, annemizle oturmaya karar verdi. Biz gelin gelmeden önce istediğimiz gibi girip çıktığımız anne evine artık gelin var diye daha az gider miydik?? Sanmıyorum..

Bak canım yanlış anlama ben sana haksızsın demiyorum.. İnsan kendi annesi, kardeşleriyle bile fikir ayrılığına düşüp kavga ediyorken.. El ile çok zor

canım öncelikle çok geçmiş olsun. allah yardımcınız olsun. şunu unutma canım rabbim yarına bırakır ama yanına bırakmaz. sana yapılanlar eninde sonunda onlardan çıkar. bi yuvayı dağıtmanın vebalini ne bu dünyada verebilirler nede ahirette. rabbim hakkınızda hayırlısını versin. siz evinizi bile ayırsanız bunlar sana rahat vermez. bence artık önünüze bakın allah kolaylık versin.

doğru söylemiş yani bu kafayla giderse 10 da boşar 20 de böyle bir aileyi kim çekerki anneyle eşi ayıramayan erkek zor mutlu olur

Cevap verdigin icin sagol cnm.. ben tazminat davasida acarim maddi manevi dedigimde cevap vermiyor bana korkuyor bende diyorum bana bu neden bunca zaman sonra boyle davraniyor dusunuyorum ve senin dedigin gibi kesin bunun altinda biseyler var ben simdi tutup dunyalar kdr tazminat davalarida acsam kazanirim buna eminim sadece kendisinin avukata ne anlattiklarini cok merak ediyorum cunku bana surekli sadece o evin icerisinde sen huzursuzdun ben degildim diyor yani akilli kendini boyle kurtarmaya calisiyor senin ailen suclu diyor bana kendi aileside sutten cikmis ak kasik sanki yani oyle gosteriyor acaba neler anlatti avukata gercekten cok merak ediyorum ???? ama sonuna dek mucadele edecegim cunku kendiside biliyor kendimi ezdirmiyecegimi. Allah yanlarina birakmaz

Yani cnm evimi ayirsam dahi napip ederler uzerime iftira atarlar zaten ufaktan ufagada dokunduruyorlardi esime rahat yok yani cunku sonucta esim bunlara maddi destekte cok bulunuyor banada gelince durduk yere eve ayirip masrafami gireyim diyor adalet yok cahillik cok

herzaman icinden geleni yap cünki kalbinden gelen sey asla yanlis olamaz.... ona göre davran zaten kararlarin zamanla gelir ... herseyin hayirlisini diliyorum senin icin..

Ya tamam cnm sen kendine gore hakli olabilirsin ama allah'in gunude bir insan annesinin evine gelmezki bu bir olur iki olur benimde kendime gore sorumluluklarim var evimin isini bile dogru durust yapamiyordum birde ustune ustluk esiyle bizde bir iki hafta boyunca gelip kaliyordu evide var ustelik yakinlarda insanda biraz dusunce olmasi lagzim acaba bu insan yorgunmu? isimi var? yani bu her gun bizdeydi anlabildimmi cnm birde huzurumu bozuyordu benim esimle tartismam icin elinden geleni yapiyordu annesiyle birlik oluyordu ve biz tartistigimizdada mutlu oluyorlardi hani duzgun biri olsa annesinin evine gelip otursa bir kosede eyvallah dicem surekli dir dir kalkar senin sacini basini yolarim demesi cocugunu bana karsi kiskirtmasi herseyime karismasi artik insanin bir noktadan sonra sabri tasiyor benide anla lutfen

elbetteki cahillik annesi aç mı açıkta mı üstelik kocasıda başında..hani yalnız olsa sizden başka kalacak yeri olmasa anlarım ama öyle bir durumda söz konusu değil siz iyi dayanmışsınız gene ...gitsinler ozaman kültürlerine uygun birisini bulsunlar .. Bu ne ya bu kadar olmaz ki böyle insanlar nasıl bi zihniyete sahip ya oğulları mutlu olsun aile olsun neden isytemezler anlamıyorum

madem senin o ana kuzusu affedersin ama uyuz kocan bi eşin bi evliliğin maddi manevi sorumluluğunu kaldıramayacaksa neyine güvenip evlenmiş merak ettim doğrusu. allahım akıl fikir versin...

Merhaba,
Uzun süre ayrı kalmışsınız ama eşiniz barişmak istiyor sanırım. Sizinde niyetiniz varsa barışmaya bişeyleri düzeltmeden barişmayın derim. (Özellikle aynı evde yaşama konusu) Zaten bir sürü sıkıntı çekmişsiniz bu saatten sonra aynı şartlarda bu evliliği sürdürmemelisiniz.

Canım başından geçenlere çok üzüldüm. Kim böyle olsun isterki evinde mutlu olmak varken. Ama malesef erkeklerin duygusal davranmaları bu konuda böyle sonuçlar yaratıyor. Kararını vermişsin zaten 2 yıldır ayrısın allah yardımcın olsun muhtemelen eğer evliliğiniz süresince edindiğiniz ev araba vs bişey varsa hak talep etmemen tazminat vs. ödememek için iyi davranıyordur.
Bende erkek arkadaşımla benzer bir konudan ayrılmak üzeriyim keşke olmasa böyle şeyler seven sevdiğiyle mutlu olsa ama olmuyor malesef.

ayyy yazdıklarını okudum ben gına geçirdim burdan genç kızlarada örnek olsun ayrı eve çıksınlar sen onla telde konuşma bence kayıt falan eder mahkemey subnar , tazminat alma diye yolunu yapıyordur donuna kadar al bence yaşasın anasıyla

Sen baştan kabul etmekle hata yapmışsın kaynanalı kayınpederli bir eve gelin gitmekle.Bir insan,neden kaynanası kayınpederi olan bir eve gelin gider inan anlamış değilim.Görümcende anahtar olması,her aklına estiğinde gelmesi kabul edilir gibi değil.O evde anası babası da yaşasa,sonuçta sen de varsın.Herkesin kendine göre düzeni var.Tipk geri kafalıların gelin hizmetçi modeli.Eşin pasif eşin suçlu onu anladıkta.Anlayamadığım,
baba evine dönmüşsün,aradan iki yıl geçmiş neden boşanmamışsın.Adama boşanma davası açmış neden davanın düşmesini bekliyorsun.Bu saatten sonra bu adamdan hala umudun mu var da,irtibata geçiyorsun.Değişecek adam ayrı evi tutar döşer karısını alır çekilir yuvasına.
Boşan gitsin neyi bekliyorsun.

ya tabikide cahillik babasi baska kadinla yasiyor ama istedigi zaman eve gelip gidiyor ama bu kadin muhtac degil bunlarin biseylerden korkusu var cozmeye calisiyorum ama bulamiyorum

Ya cnm esimin gozlerini acamiyorum kiz kardesi ve annesinin yaptigi kotulukleri goremiyor yada gormek istemiyor tabiki cozum vardir muhakkak ama kör olmus benim esim resmen kör etmisler onu ellerinden geleni yaptirlar huzurumuzu bozmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…