Esimin evlilik kurallarini yerine getirmemesi ve bosanma !!! yardim lutfen

Sen baştan kabul etmekle hata yapmışsın kaynanalı kayınpederli bir eve gelin gitmekle.Bir insan,neden kaynanası kayınpederi olan bir eve gelin gider inan anlamış değilim.Görümcende anahtar olması,her aklına estiğinde gelmesi kabul edilir gibi değil.O evde anası babası da yaşasa,sonuçta sen de varsın.Herkesin kendine göre düzeni var.Tipk geri kafalıların gelin hizmetçi modeli.Eşin pasif eşin suçlu onu anladıkta.Anlayamadığım,
baba evine dönmüşsün,aradan iki yıl geçmiş neden boşanmamışsın.Adama boşanma davası açmış neden davanın düşmesini bekliyorsun.Bu saatten sonra bu adamdan hala umudun mu var da,irtibata geçiyorsun.Değişecek adam ayrı evi tutar döşer karısını alır çekilir yuvasına.
Boşan gitsin neyi bekliyorsun.

Bende bosanmayi dusunuyorum zaten cnm

Ya cnm esimin gozlerini acamiyorum kiz kardesi ve annesinin yaptigi kotulukleri goremiyor yada gormek istemiyor tabiki cozum vardir muhakkak ama kör olmus benim esim resmen kör etmisler onu ellerinden geleni yaptirlar huzurumuzu bozmak icin
Bu aileleri anlamiyorum bazen ya. Bırakın çocuğunuz mutlu olsun. Siz boşanınca ne geçecek ellerine sanki. Düzelmeyeceğini düşünüyorsanız tek çare ayrılmak gibi.Allah yar ve yardımcınız olsun.

Bu aileleri anlamiyorum bazen ya. Bırakın çocuğunuz mutlu olsun. Siz boşanınca ne geçecek ellerine sanki. Düzelmeyeceğini düşünüyorsanız tek çare ayrılmak gibi.Allah yar ve yardımcınız olsun.

Vallah ben hayatimda daha bunlar gibi bir aile yapisi gormedim cok tuhaf seyler var bu ailenin icerisinde damatlarini bile avuclarinin icine almislar oynatiyorlar adami bende kendimi ezdirmedigim icin kotu oldum ya zaten gozlerinde yuce rabbim herseyi goruyor zaten yanlarina birakmaz eminim ana kuzusu bir kocayla bu yuva duzelirmi ??? zannetmem dedigi on tane kadin bosarim yine annemden ayrilmam yani bunu yapacak kapasite var adamda

Sinir oldum eşine de anasına cicisine de!
Tövbe yarabbim!
Bunlar insan mı yahu!

Sakın ama sakın arkanıza bakmayın..Sizi ailesine karşı bu duruma düşüren bir erkek kişiliksizdir..Ne demek kışkırıtma ne demek el kadar çocua buna yenge demiceksin onu sewvmiceksin..ne demek evi varken kocasıyla görümcenin haftalarca ssizde kalıp eve anahtarla girmesi.vsvsvsvsvsv...yaşadığınız hiçbir şey normal değil..bunlar hatta insan değil...siz sakın güvenip inanıp dönmeyin..aynı şeyleri yaşayacağınıza adım kadar eminim..

Sinir oldum eşine de anasına cicisine de!
Tövbe yarabbim!
Bunlar insan mı yahu!

Yok canim insan degiller maalesef ne yapsam ne etsem esim anlamadi beni annesinin ve kiz kardesinin yaptiklarina kör kaldi almislar ellerine esimi bir oraya bir buraya savuruyorlar

Sakın ama sakın arkanıza bakmayın..Sizi ailesine karşı bu duruma düşüren bir erkek kişiliksizdir..Ne demek kışkırıtma ne demek el kadar çocua buna yenge demiceksin onu sewvmiceksin..ne demek evi varken kocasıyla görümcenin haftalarca ssizde kalıp eve anahtarla girmesi.vsvsvsvsvsv...yaşadığınız hiçbir şey normal değil..bunlar hatta insan değil...siz sakın güvenip inanıp dönmeyin..aynı şeyleri yaşayacağınıza adım kadar eminim..

Cnm daha o cocuk karnima yumruk atardi benim hamilesin sen diye kiskanc annenin cocugundan ne bekliyorsun ayni kendisi gibi yetirmis annem seninle konusmami istemiyor derdi tabiki yasadigim hic birsey normal degil daha bu ne ki bu sadece bir ozeti daha ben neler gordum neler isittim dönmeyede niyetim yok zaten inan o gorumcem olacak insan kilikli seytan kocasinin ailesiyle bile gorusmez yani ve bana gelince ise neymis ben bunlara soguk duruyormusum o evi benimsemiyormusum yaptiklari kotulukler haddini asti ama hepsini susarak cevap verdim allah'larindan bulsunlar esim'de buna KULTUR MESELESI DIYOR ya bu deveyi gudersin yada bu diyardan gidersin misali boyle hayat cekilmezki

yarın bir gün annesi öldü diyelim
bu adam kendine nasıl bakacak
sizi elinden kaçırmış
yazıklar olsun kocanıza
evliliğin ne olduğunu bilmiyor
kocanızı doğuran anne çok büyük bir günaha girmiş...

yarın bir gün annesi öldü diyelim
bu adam kendine nasıl bakacak
sizi elinden kaçırmış
yazıklar olsun kocanıza
evliliğin ne olduğunu bilmiyor
kocanızı doğuran anne çok büyük bir günaha girmiş...

Ya cnm zaten bazen diyordu annem ölürse ben yasayamam kadina birsey olsa benden bilecek Allah korusun yani ben cok cok zor durumdaydim annesinin ve kiz kardesinin marifetleri yuzunden bu hale gelmedikmi zaten birde ailemi sucluyorlar tmm hatasiz kul olmaz ama kendileri kusurlu olan taraf benimde tam senin soyledigini dusune dusune kafam almiyordu artik bazi seyleri dusun annesi hastalandi benden bilecek Allah korusun annesi zehirlendi senmi zehirledin dicek yani sonucta bunlar iftirayi cok kolay atabilcek insanlar kendi kiz kardesinin gelinine bile baska erkeklere konusuyor filan diyordu kim bilir belki banada bir gun atacakti o iftirayi

--- bir gun perde takarken annesi geldi ve perdeyi elimden aldi ve takmaya basladi gitmis bu seytan kilikli kaynana esime demiski karin bana perde taktirdi halbuki aglakasi yok kendisi aldi elimden sonra esim geldi bana dediki perdeyi anneme neden taktirdin kadin duserse felc olur ama sen dusersen sana birsey olmaz ben sasirdim kaldim yani bunlardan pay biciyorum

yacını okuyorum kaç gündürsinir oldum.Benim kaynanada buunun bi alt modeli .Bunun gibilerei tutçan kafalarını birbirine yapıştıracan .Alahın cezaları:KK53:

canım nefsine uyma hayatında en son düşünceğin yapıcağın şey boşanmak olsun ..boşanmak boşandıktan sonrası çooookkk zor canım .. rabbim diokii sabır sabır ....arşa ereceksiniz.. sakın tatlım sakın çocuğun var mı kaç yıllık ewlisin... çektiğin zorluk günahlarına kefaret tir.. hiç bişi sebepsiz değildir şer de allahtan hayrda. bu senin sınavın .. bu sınavı sabırla geçmektense üstüne basıp geçersen inan ol ki kardeşim inan bana daha büyük sınavlar yaşarsın gelen hayat giden hayatı aratır sakın unutma kardeşim.... arkadaşlar lütfen kardeşimize kışkırtıcı akıllarlar fikirler düşünceler yüklemeyelim bu hiç kolay bişi değilasla . günaha gireriz . ve yanlş bişi söylersek arkadaşımıza hesap günü karşılaşırız kardeşimizle .

canım nefsine uyma hayatında en son düşünceğin yapıcağın şey boşanmak olsun ..boşanmak boşandıktan sonrası çooookkk zor canım .. rabbim diokii sabır sabır ....arşa ereceksiniz.. sakın tatlım sakın çocuğun var mı kaç yıllık ewlisin... çektiğin zorluk günahlarına kefaret tir.. hiç bişi sebepsiz değildir şer de allahtan hayrda. bu senin sınavın .. bu sınavı sabırla geçmektense üstüne basıp geçersen inan ol ki kardeşim inan bana daha büyük sınavlar yaşarsın gelen hayat giden hayatı aratır sakın unutma kardeşim.... arkadaşlar lütfen kardeşimize kışkırtıcı akıllarlar fikirler düşünceler yüklemeyelim bu hiç kolay bişi değilasla . günaha gireriz . ve yanlş bişi söylersek arkadaşımıza hesap günü karşılaşırız kardeşimizle .
Saygı duyuyorum ama bir kadın bu konuyu okuyup nasıl sabret boşanma diyebiliyor hayret ettim doğrusu. Kadını aile boyu dövmedikleri kalmis evdeki küçük çocuk bile karnına tekme atıyormuş hamileyken o derece yani. Kendi çocuğu nasıl bir ortamda büyüyecek farkındamısınız? Bende arkadaşımıza boşan demedim direk ama ayrı eve çıkma durumu yoksa barışmasın. Günah ya oda anne baba evladı. Sizin evladınız yaşasa bunları otur kızım evinde mi diyeceksiniz?

Saygı duyuyorum ama bir kadın bu konuyu okuyup nasıl sabret boşanma diyebiliyor hayret ettim doğrusu. Kadını aile boyu dövmedikleri kalmis evdeki küçük çocuk bile karnına tekme atıyormuş hamileyken o derece yani. Kendi çocuğu nasıl bir ortamda büyüyecek farkındamısınız? Bende arkadaşımıza boşan demedim direk ama ayrı eve çıkma durumu yoksa barışmasın. Günah ya oda anne baba evladı. Sizin evladınız yaşasa bunları otur kızım evinde mi diyeceksiniz?

Cnm o cocuk ben hamile degilken atiyordu yumruklari birde hamile olsaydim dusun yani annesinin oglu sonucta cocugunu ayni kendisi gibi yetistirmis

Canm telden giriorum cvp atmak zor oluo hep kesik kesik atıorum olmuo yorumlara cvp vericem sanalda msj atcam gece blğisayrdan grerim allaha emanet

Ya cnm zaten bazen diyordu annem ölürse ben yasayamam kadina birsey olsa benden bilecek Allah korusun yani ben cok cok zor durumdaydim annesinin ve kiz kardesinin marifetleri yuzunden bu hale gelmedikmi zaten birde ailemi sucluyorlar tmm hatasiz kul olmaz ama kendileri kusurlu olan taraf benimde tam senin soyledigini dusune dusune kafam almiyordu artik bazi seyleri dusun annesi hastalandi benden bilecek Allah korusun annesi zehirlendi senmi zehirledin dicek yani sonucta bunlar iftirayi cok kolay atabilcek insanlar kendi kiz kardesinin gelinine bile baska erkeklere konusuyor filan diyordu kim bilir belki banada bir gun atacakti o iftirayi

--- bir gun perde takarken annesi geldi ve perdeyi elimden aldi ve takmaya basladi gitmis bu seytan kilikli kaynana esime demiski karin bana perde taktirdi halbuki aglakasi yok kendisi aldi elimden sonra esim geldi bana dediki perdeyi anneme neden taktirdin kadin duserse felc olur ama sen dusersen sana birsey olmaz ben sasirdim kaldim yani bunlardan pay biciyorum

bu insanların elinden Allah sizi kurtarmış , canım sana bir şey diyeyim mi bu insanlar 1. bu dünyada çok büyük bir iftiraya uğrayacaklar ve bunu çaları ile ödeyecekler çünkü bu dünyanın öyle bir adaleti var ki.2. bu bizim İslam anlayışımıza yakışan
davranışlar değil bunlar Müslüman değil...Allah sizi kurtarmış bu adam kocanız olacak kişi adam bile demek istemiyorum
ileride çok büyük bir pişmanlığa girecek ve resmen kul hakkına giriyor sizin hakkınızı yemiş ve bu çok günah
kocanızın sonu ve anne ve ablası olacak kişilerin sonları çok kötü olacak hem bu dünyada hem ahirette.
emin olun siz kurtulmuşsunuz bu insanlarla yaşasaydınız hasta olurdunuz ...

İyi misiniz? Kadın düşmanı mısınız anlamadım? Kadın acı çekiyor. Hasta olucak bu aileyle yaşanır mı? İnsan hayata bir kere geliyo, neden aptal bir kaynananın yüzünden perişan olsun kız. Bu kaynana mı bu kadının sınavı. Olmaz olsun böyle sınav yani. Bir kadın olarak nasıl böyle bir tepki verdiniz aklım almıyor. bu kadın nasıl sağlıklı psikolojide bir çocuk yetiştirir o evde. Olsa olsa serseri olur. Ne sınavı allah aşkına ya. müslümanlıktan bi haber insanlarla yaşamak mı sınav.. Off içim sıkıldı yorumunuzu görünce

Sevgili konu sahibi,
Çocuk bence annesinin ne kadar güçlü ve ayakları yere basan, erkeğin zulmüne boyun eğmeyen bir kadın olduğunu görmeli. Sakın geri dönmek gibi bir hata yapıp hayatınızı mahvetmeyin. Çocuğunuzla mutlu mesut yaşayın. Kimseye ihtyacınız yok.ayrıca iki yıldır ne diye açmadın boşanma davasına hayretlerdeyim.. Bırak gitsin ne hali varsa görsün. Sen de hayatına bak.

Son düzenleme:
arkadaşım ayrılmışsın zaten. 2 yıldır onlardan ayrı rahat bir yaşam sürmüşsün. Şimdi hiç kafanı karıştırma. Ne güzel kurtulmuşken tekrar batma. Karıştırdıkça kokar... denen cinsten bu aileyle konun bence. Bu yüzden tekrar düşünme bile! Eğer şu an birlikte olsaydınız da benzer bir yorum yapıp o evde, o insanlarla ömür geçmez diyecektim. Ama sen zor olanı yapmışsın, ayrılık kararı alıp ayrılmışsın sadece resmi işlemi kalmış. Yani en kolayı. Bence kendini düşün, geri adım atma..

Rabbim kadına ye dayağı aşağılan hor görül ama yine de otur mu dyor acaba gerçekten ?? boŞandıktan sonrası da öyle sizin dediğiniz kadar zor da olmuyor..ben de boşanmış anne baba çocuğuyum..Allah'a şükür ki annem güçlü bir kadındı iki çocukla anneannemlerin yanında yaşadık ve mutluyduk biz..sağlıksız bir evliğiliği böyle psikopat insanlarla yaşamanın nesi doğru..bence yeterince sabır göstermiş..kışkırtıcı akıllar vermek değil asıl orda yaşamaya devam ederse işte o zaman çok özür dileyerek söylüyorum acizlikten başka bişey olmaz..

bu insanların elinden Allah sizi kurtarmış , canım sana bir şey diyeyim mi bu insanlar 1. bu dünyada çok büyük bir iftiraya uğrayacaklar ve bunu çaları ile ödeyecekler çünkü bu dünyanın öyle bir adaleti var ki.2. bu bizim İslam anlayışımıza yakışan
davranışlar değil bunlar Müslüman değil...Allah sizi kurtarmış bu adam kocanız olacak kişi adam bile demek istemiyorum
ileride çok büyük bir pişmanlığa girecek ve resmen kul hakkına giriyor sizin hakkınızı yemiş ve bu çok günah
kocanızın sonu ve anne ve ablası olacak kişilerin sonları çok kötü olacak hem bu dünyada hem ahirette.
emin olun siz kurtulmuşsunuz bu insanlarla yaşasaydınız hasta olurdunuz ...

Biliyorum cnm sonlarinin kotu olacagini o yuzden diyorumya bu dunyada sadece allah'a guveniyorum zaten yavas yavas hasta oluyordumda bunyem kaldirmiyordu bazi seyleri

X