Üniversiteye gitmek için çok çalıştım ama yetersiz oluyordu ve sadece evde çalışmam gerekiyor du ama evde düzen olmayınca çalışmaktanda birşey anlamıyor insan dershaneye gitmem gerekiyordu oda maddi durumum iyi olmadığı için gidemiyordum köyde yaşayan köy hayatını gören bir birey olarak çok zor maalesef ki ve benim anlamadığım insanlar burda sanki olanları ben yapmışım gibi davranıyorlar derler ya kadının düşmanı kadındır diye cidden öyle beni aldatmış demiyorum o şekilde göz önünde bulundurduğumda öyle hissediyorum diyorum evet size saçma geliyor olabilir birşey diyemem ama böyle bir şeyin yaşaması beni üzüyor ben bekarken benim hiç sevgilim olmadı ben istemedim çünkü hep ilk ve son olmak isterdim ve hep dua ederdim Allahım benim gibi birisini karşıma çıkar nasip et diye onları ben yapmış olsaydım bakire olmasaydın ve evlenseydim diğer günü bırak o gün içerisinde baba evine geri dönerdim nolur sizden tek ricam bunu normalleştirmeyin bunları düşünemedim şu hayata hep saf baktığım için kendimden özür diliyorum
Normalleştirmeyin diyorsunuz da normal zaten bakın ben sizin okuma hevesinizin olmasını okuyamamanızı anlarım , bir yere kadar dershanesiz sınavı kazanamamanızı bir yere kadar anlarım çünkü benim sınıfımda 30 yaş üstü fabrikada çalışan evli bir abi vardı üst sınıfımda da arkadaşımon teyzesi vardı hepimizden hırslı hepimizden de heveslilerdi ve bu insanlar bu imkanlarda hasbelkader hazırlanmış insanlar sizin zaten hayat tarzınız ev hanımı olmakmış gibi geliyor düşünce tarzınızdan.
Şurada deseniz ki eşim yalan söyledi bunu kaldıramam buna okeyiz
Ben bakireyim ve bakir sanarak evlendim böyle birini arıyordum eşim yalancı çıktı okey
Ama bu olayda para karşılığı sex yapması dışında anormal olan bir şey yok
Anormal olan bunun ticarete dökülmesi insanlar size sayfalardır bunu anlatamıyor
Siz hayatınızı istediğiniz gibi yaşayın ancak normale normal olmamasına bir zahmet siz karar vermeyin
Evlenirken bakire değildim umramda da değildi eşim bir kere ima bile edemedi edemez adamı çarparım belki gücüm yetmez şiddet uygulayamam ama bana bunu soracak adamı öyle bir yerin dibine sokar sokar çıkarırım bir daha değil birine sormak kendi sex yapamaz soğur
Ex eşimi geçin bana evlenme teklif eden ex sevgilimin de hiç umrunda olmadı
Bunlar nasıl ki bir kesimin umrundaysa diğer kesimin de hiç umrunda değil konusu bile geçmiyor
Bu olay için boşanırsınız boşanmazsınız orası size kalmış ama madem bu kadar hassassınız madem bu kadar sorun oturup tel kurcalamayın ben daha o teli kurcalayıp hayırlı bir şey bulan görmedim siz de eşinizin bir sıkıntısını gördünüz ki erkekle olan konuşmayı bile üşenmeyip okumuşsunuz siz hiç hayata saf falan bakmıyorsunuz saf insan aman erkek konuşmasında ne bulunur ki der hiç okumaya değer bile bulmaz