- 18 Şubat 2018
- 12.021
- 53.773
- 44
-
- Konu Sahibi BratzGirl_
Anne vd babam da imam hatipli,pardon imam nikahlı demişti.Ondan sıcak bakiyorlarmis bu tür ilişkilereNeden versinler ki adam zenginanne baba profilini bi dusunsene ayri ev acmis kizlarina, ay resmen kapama yapmis ama aile memnun
Söylenenlere göre kemik yaşı 19, zeka yaşını tahmin edebiliriz.Konu sahibi kaç yaşında
Yil olmus 2023Anne de aynu durumda olabilir. Resmi nikahlarinin onca yıldır olmamasının başka bir sebebini yoktur diye düşünüyorum.
O yüzden kızlarının durumu normal geliyordur.
Bunu düşünmemek için çocuklu adama kapağı atmadı mı zaten?Güzellik uzmanı, protez tırnak uzmanı gibi meslek gruplarının eğitimini almış dışarıya para mı versin bu ekonomi de sevgili kocasını düşünüyor
Neden yaaaAnne vd babam da imam hatipli,pardon imam nikahlı demişti.Ondan sıcak bakiyorlarmis bu tür ilişkilere.
Yalan söylemiştir bu konuda inşallahNeden yaaa
Boşandıktan 1 ay sonra ilişkileri başlamış inanalım mı hislerime güvenerek bu ilişkinin adamın evlilik sürecinde başlamış olması kuvvetle muhtemel çünkü o esnada arkadaş ortaminda tanışma olmuş , aradaki yaş farkida çok , imam nikahı var resmi nikah yok , evlenmeden kayınvalide ve elti savaşı başlamışSöylenenlere göre kemik yaşı 19, zeka yaşını tahmin edebiliriz.
Diğer konuya ne yazmış bakın. Bence burda kastettiği sevgilisi. Ve tanıştıklarında adam evliydi demek ki. Çocuk olması,boşanma aşamasında olunması falan her şey uyuyor. Hayır hayır diye inkar ediyordu ya öyle değilmiş işte. Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar yanikahı olup çocuğu olan boşanma aşamasında adliyeden çok pedagoga uğradığıda oluyor maalesefki bu iş nikahın avantajlarından çok kişide bitiyor bence
Simdi kendi imam nikahla evliya, biliyorki ayrilik durumda ne nafaka ne tazminat bi kurus alamaz. Ondan öbürünü cekemiyor
Boşandıktan 1 ay sonra ilişkileri başlamış inanalım mı hislerime güvenerek bu ilişkinin adamın evlilik sürecinde başlamış olması kuvvetle muhtemel çünkü o esnada arkadaş ortaminda tanışma olmuş , aradaki yaş farkida çok , imam nikahı var resmi nikah yok , evlenmeden kayınvalide ve elti savaşı başlamışçözemedim valla çok enteresaaaaan
Yuva yıkanın yuvası olmaz, diğer kadının ve çocuğun günahına gir, imam nikahlı eşin para verecek diye bekle. Sonra yok efendim kaynanam eski gelini övdü diye utanmadan dert yan!!Boşandıktan 1 ay sonra ilişkileri başlamış inanalım mı hislerime güvenerek bu ilişkinin adamın evlilik sürecinde başlamış olması kuvvetle muhtemel çünkü o esnada arkadaş ortaminda tanışma olmuş , aradaki yaş farkida çok , imam nikahı var resmi nikah yok , evlenmeden kayınvalide ve elti savaşı başlamışçözemedim valla çok enteresaaaaan
Ya yazım tarzı,verdiği cevaplar,hepsi aynı be canımDiğer konuya ne yazmış bakın. Bence burda kastettiği sevgilisi. Ve tanıştıklarında adam evliydi demek ki. Çocuk olması,boşanma aşamasında olunması falan her şey uyuyor. Hayır hayır diye inkar ediyordu ya öyle değilmiş işte. Cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar ya
Aynen her şey mi bu kadar uyar,tesadüf olur. Yok yok diyor bir de yaYa yazım tarzı,verdiği cevaplar,hepsi aynı be canım.Kaçmış gitmiş yalnız.
SanmiyorumYalan söylemiştir bu konuda inşallah.
söylediği cümleden neden rahatsız oldugumu dile getirmek istediğimdede yaptığı şeyi inkar edip durdurulamayacak bi şekilde bağırınmaya ve tuhaf tuhaf ani hareketler yapmaya başlıyor ani hareketlere karşıda inanılmaz bi hassasiyetim var özelliklede yüksek sese annem bapırmaya başlayınca söyleyeceğim şeyi bile unutup tamamen başka bi aleme geçiyorum en ufak şeyde bile bana söylenmekten geri kalmıyor mesela geçen
bir bakayım konularına dedim, ilk mesajda bu denk geldi :)anlaşmalı boşanmışlar + nafaka ödüyor bile olsa çok şükür maddi durumu iyi öder ama ödüyo olsaydı o kadında bir gram gurur varsa o nafakayı almazdı çocuğu kucağında tutarken bile eşime neler fırlatıyomuş onun bağırmalarından çocuğun psikolojisi bozulmuş yüksek ses duyunca irkiliyo çocuk bide çocuğuda istememiş bunlsra rağmen bide nafaka alsaydı pes derdim