- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.634
- Konu Sahibi BratzGirl_
O mu biz mi?Hakket ya korkuttuk iyi mi
Ben olmayan çocuğumu sokağa salmaya korkar oldum bu kafalar yüzünden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O mu biz mi?Hakket ya korkuttuk iyi mi
Hmm modern agdacisin yanibenimde mesleğim var kalıcı makyaj / estetisyenlik + protez tırnak eğitimlerim var gayette başarılıyım bu konularda
Off yeter durun artıkHmm modern agdacisin yani
Evde platine kadar açtığı saçına yapışkanlı postiş boyayıp takıyor konularından anladığım kadarıyla.Bratz girl imajına uygun saç, makyaj ve estetik müdahaleleriniz de var mı ?
Ödeme yöntemine göre müdahale ediyoruz ablacım hesaba atarsan her türlü yaparız, kredi kartıyla ödeme yapamazsınız kocam pos cihazına izin vermedi işyerinde.Bratz girl imajına uygun saç, makyaj ve estetik müdahaleleriniz de var mı ?
Estetik durması açısından ağdacı olmakta güzellik uzmanı lütfen.Hmm modern agdacisin yani
Gitti o gelmez daha. Ifsalandi artikBratz girl imajına uygun saç, makyaj ve estetik müdahaleleriniz de var mı ?
Ve hatta estetisyennnnÖdeme yöntemine göre müdahale ediyoruz ablacım hesaba atarsan her türlü yaparız, kredi kartıyla ödeme yapamazsınız kocam pos cihazına izin vermedi işyerinde.
Estetik durması açısından ağdacı olmakta güzellik uzmanı lütfen.
anlaşmalı boşanmışlar + nafaka ödüyor bile olsa çok şükür maddi durumu iyi öder ama ödüyo olsaydı o kadında bir gram gurur varsa o nafakayı almazdı çocuğu kucağında tutarken bile eşime neler fırlatıyomuş onun bağırmalarından çocuğun psikolojisi bozulmuş yüksek ses duyunca irkiliyo çocuk bide çocuğuda istememiş bunlsra rağmen bide nafaka alsaydı pes derdim
Zengin değil miydi, neden evde yapıyor bunları?Evde platine kadar açtığı saçına yapışkanlı postiş boyayıp takıyor konularından anladığım kadarıyla.
Bu güzellik uzmanlığı sertifikalarını b*mde mi satıyorlar ya, önüne gelen güzellik uzmanı olmuş.
Her şeyi biliyor bıraksın bu işleri 19 yaşında maşallahı var ablamızın ukala bir de gece gece uykumu kaçırdıSözde bosanma ile ilgili pek birsey bilmiyordunuz. Masallah simdi dokülüyorsunuz. Esine de zaten cok iyi koca oldugu icin birseyler firlatmistir. Kadinlar durduk yere kucaginda bebekle deliriyor. Nafaka alip almamasi sizi ilgilendirmez ayrica. Gurur islerine hic girmeyelim bence
Aman dur ban yeme degmezBuna çok cevap vermek isterdim.
Simdi kendi imam nikahla evliya, biliyorki ayrilik durumda ne nafaka ne tazminat bi kurus alamaz. Ondan öbürünü cekemiyorSözde bosanma ile ilgili pek birsey bilmiyordunuz. Masallah simdi dokülüyorsunuz. Esine de zaten cok iyi koca oldugu icin birseyler firlatmistir. Kadinlar durduk yere kucaginda bebekle deliriyor. Nafaka alip almamasi sizi ilgilendirmez ayrica. Gurur islerine hic girmeyelim bence
Topluca kinama duasi yapabiliriz meselaHergün düzenli mi kınasak; düzenli kınamadığımız için mi olmuyor acaba ?
Güzellik uzmanı, protez tırnak uzmanı gibi meslek gruplarının eğitimini almış dışarıya para mı versin bu ekonomi de sevgili kocasını düşünüyorZengin değil miydi, neden evde yapıyor bunları?
Simdi kendi imam nikahla evliya, biliyorki ayrilik durumda ne nafaka ne tazminat bi kurus alamaz. Ondan öbürünü cekemiyor
Anne de ayni durumda olabilir. Resmi nikahlarinin onca yıldır olmamasının başka bir sebebi yoktur diye düşünüyorum.Neden versinler ki adam zengin anne baba profilini bi dusunsene ayri ev acmis kizlarina, ay resmen kapama yapmis ama aile memnun