- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.666
- Konu Sahibi BratzGirl_
Bir dahakine isimleri meslekleri falan değiş bir daha dene aşko. Şimdilik güle güle!metres olan düşinsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir dahakine isimleri meslekleri falan değiş bir daha dene aşko. Şimdilik güle güle!metres olan düşinsün
O kadar şey sorduk veya iddia ettik, kızın cevaplamayı seçtiği sorulara bak. Hayır bu tantana eğilince çatalı ortaya çıkan montajcı, sök takçı, çalışanlarla birbirlerine kompresör şakası yapan sanayi ustası için mi? Vizyona bak, maşallah.
Sanayici bir adam vardı eşini aldatan. Karısı spor salonunda tanıştığı bir kıza anlatmıştı da kız da tesadüfen sanayici olan dayısına takip ettirmişti falan. Sanki o konuyu açan aslında adamın sevgilisi miydi belki de oradaki sevgili burada ortaya çıkmıştır.
Bratz girl imajına uygun saç, makyaj ve estetik müdahaleleriniz de var mı ?
Ödeme yöntemine göre müdahale ediyoruz ablacım hesaba atarsan her türlü yaparız, kredi kartıyla ödeme yapamazsınız kocam pos cihazına izin vermedi işyerinde.
Estetik durması açısından ağdacı olmakta güzellik uzmanı lütfen.
Yil olmus 2023
Valla ben zayiflari kiniyorum zenginleri kiniyorum bi basima gelmedi bunu kinamakda neymis okadar seyin yaninda
Yuva yıkanın yuvası olmaz, diğer kadının ve çocuğun günahına gir, imam nikahlı eşin para verecek diye bekle. Sonra yok efendim kaynanam eski gelini övdü diye utanmadan dert yan!!
Çocukla çocuk olma diyorum kınama çocuğun olacak sus diyorum ama diğer kadın için içimden güzel geçiriyorum.
Haa Tarihi dizilerden öğrendiysen zaartamam mihrimah sultan hürremde bi zamanlar benzerini yapmıştı dimi
Sana güvenerek mi boşandı bu adam?Yani evliyken tanışmaniz adamın yıllardır boşanmayip ne tesadüf o zamanlara denk gelip boşanması... Bilemiyorum mutlu olabileceğinizi sanmıyorum.Kv şimdiden başlamış zaten işiniz zor.Esinize de çok güvenmeyin bir bakmissiniz aniden sizden ayrılıp ya eşine ya baska birine gider.Sonucta yapmadığı bir şey değileşim 30 yaşında 18 yaşında evlilik yapmış 1.5 yıl önce boşandı 3 yaşında çocuğu var haziranda düğünümüz var
eşimle evliyken tanışmıştık ortak arkadaşlarımız vardı bizde arkadaşıktan ötesini tabiki asla düşünmemiştik eşimin biz tanıştıktan birkaç ay sonra boşandı boşandıktan bir ay sonra sonra ilişkimiz başladı kısa bi sürede evlenme teklifi aldım ve ailelerimiz tanıştı
benim ailem ikinci evliliği be çocuğu olduğu için ilk etapta çok istemediler ama sonra onlarda eşimi sevdi
ama eşimin tarafı babasından annesine herkes beni istemediklerini bana hiç utanmadan şimdiden çaktırmaya başladılar
eşimin annesi dün bardaktaki son damlayı taşırdı beni kahvaltıya çağırdı eski eşi meldayı meldayı çok sevdiğinden tut oğlunun ona baktığı gözlerle yok melda her hafta gelip evini temizliyomul ona hürmet ediyomuş saçma saçma konuşmalar kimseye baktığını görmediğine kadar güya yengeye anlatırmış gibi yapıyo bende aynı masadayım ama yani yengede kıs kıs gülüyo bende ilk başta saygısızlık olmasın diye sesimi çıkarmadım ama dayanmadım en son demekki sen eski gelini oğlunuza eş değil kendine hizmetçi olarak almışsın evini temizleyecek enayi bulamadığın için gocunuyosun dedim hepsi şoka uğradı ama sonradan tatlıya bağlandı yenge sayesinde kayınvalidemin bütün gün şişindi tabi
pişman oldum saygısızlıkmı olsu diye ama cidden dayanamadım cinlerim tepeme çıktı
öğlende kayınvalidemin eltileri geldiler otururken küçük eltisi çocuktan konuyu açtı çocuğun velayeti babada kayınvalidem bakıyor bana evlenince çocuğun nerede kalıcağını sordu imalı ve iğneleyici bi tavırla bende çocuğun annesi ben olmadığım için onun kararını çocuğun annesi ve babasının vereceğini ama çocuk babaannesinde değilde benim evimde kalıcaksa ben eşimle baş başa kalmak istediğim zamanlarda kayınvalidemin o çocuğu almasını istediğimi belirttim bu sefer küçücük çocuktan mı rahatsız olucaksın dedi küçük elti bende çocuğun benim çocuğum olmadığı için bakmak mecburiyetinde olmamama rağmen kabullendim ama buna rağmen memnun değilseniz benim evimden çocuğunuzla beraber oğlunuzuda alır kendi evinizde paşa paşa oturursunuz dedim neyse sonra hemen bi bahaneyle kalktım gittim
eşime söylemiş kayınvalidem böyle böyle dedi diye eşimde nolur şunun suyuna git ne derse desin sallama ters konuşma he de geç dedi
ama ben daha şimdiden bu kadar huzurumu kaçırıyosa evlenince neler olucagıbı tahmin bile edemiyorum eşimin kayınvalidemi uyarmasını istiyorum yoksa ben cidden kavga çıkartıcam eşimde böyle bir şey yapamayacağını söylüyo çıldırmak üzereyim ne yapmalıyım
Yersen tabiyuva yıkmadım ben yalnız ben o evliyken ona yan gözle bile bakmamıştım boşandıktan sonra hoşlandım
Ben uyurken neler olmuş neler ifşa konularına bayılıyoreee ya üfff yaaaUlen siz var ya, olayı çözüp postalamissiniz kızı be yetişemedim ama okudum hepsini
Kadının psikolojisi durduk yere bozulmamistir. Bence daha çok dididklemeniz gerekiyor.kadının psikolojisi bozukmuş geçinememişler ayrılmışlar o kadar biliyorum çok didiklemedim
yaaaaa tabiii öyle oluurrr kesin:)yuva yıkmadım ben yalnız ben o evliyken ona yan gözle bile bakmamıştım boşandıktan sonra hoşlandım
Mezuniyet elbisemi 3 ayda seçtim.Bu hız yahu böyleBen elbise alırken bile 40 kere düşünüyorum. Yeni boşanmış adamla 1 ay içinde evlenmek nedir ya?
Üstelik gram inanmıyorum dediğinede. Gökten zembille bir anda mı indi bu duygular?