- 6 Aralık 2018
- 6.662
- 15.577
-
- Konu Sahibi BratzGirl_
Kız oraya gelen müşterilerin arabalarını alıp alıp geziyolar seninkide öyle olmasınoto sanayide çıraklık yapmıyor yanlız maddi durumuda en basit örnek bindiği arabadan belli oluyor
19 yaşındayken, küçücük çocuğu olan adamla ailene rağmen evlenmek istemenin çok duygusal sebepleri varmış gerçekten.oto sanayide çıraklık yapmıyor yanlız maddi durumuda en basit örnek bindiği arabadan belli oluyor
Kaportacısanayide dükkanı var elemanlarıda var beraber araba tamiri yapıyolar
Lüks bir arabasi var diye sanayi de ki kaportacı evli, çocuklu,adami karısından boşatıp evlenme vizyonun için seni tebrik ediyorum.oto sanayide çıraklık yapmıyor yanlız maddi durumuda en basit örnek bindiği arabadan belli oluyor
Haykırdım gece geceKız oraya gelen müşterilerin arabalarını alıp alıp geziyolar seninkide öyle olmasın
Tamire gelen müşterilerin arabalarina biniyodur ooto sanayide çıraklık yapmıyor yanlız maddi durumuda en basit örnek bindiği arabadan belli oluyor
Sanayici bir adam vardı eşini aldatan. Karısı spor salonunda tanıştığı bir kıza anlatmıştı da kız da tesadüfen sanayici olan dayısına takip ettirmişti falan. Sanki o konuyu açan aslında adamın sevgilisi miydi belki de oradaki sevgili burada ortaya çıkmıştır.Sanayici evli bır adamla ilişkiye yaşayan bu yas grubunda bir kız vardı sanki.
Maslak sanayide bir kurumda uzun yıllar çalıştım. O senaryoyu o kadar çok gördüm ki:))))Haykırdım gece gece
Ikinci üyelik alip konu aciyorsun madem, bari meslegini farkli yaz dimi. Hemen ifsaladi kendiniValla canım benim türkiyede 19 yaşında güzellik uzmanı olan, 30 yaşında adamla birlikte olan ve kk kullanan çok kişi yoktur diye tahmin ediyorum. Bence kylajadesin ben raporladım seni. Değilsen de ortaya çıkarbaşka bir ortak noktanız da ikinizin de noktalama işareti kullanmayı bilmemesi
Olabilir ama cidden oluyor bu dediğimHaykırdım gece gece
sadece arabayla olmuyo tabiki maddi durumunu anlamakKız oraya gelen müşterilerin arabalarını alıp alıp geziyolar seninkide öyle olmasın
Bence öyle bir şeye sebep oldun hemde bile isteye. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Kadının adını da ifşalıyosunuz bilerek üstüne basa basa.öyle bir şeye sebep oldugumu hiç sanmıyorum olduysamda isteyerek yapmadım haberim dahi yok öncesinde ilişkim olsa burada söylerim zatwn kimden çekinicem
hayır kabul etmedim değildim çünküKaportacı
Lüks bir arabasi var diye sanayi de ki kaportacı evli, çocuklu,adami karısından boşatıp evlenme vizyonun için seni tebrik ediyorum.
Bari metres olmayı kabul ettin bari değecek birini bulsaydin.
1 ayda ne kadar güzel tahlil etmişsin maddi durumunu sen öylesadece arabayla olmuyo tabiki maddi durumunu anlamak
Onun arabası değil tirı var bir keremsadece arabayla olmuyo tabiki maddi durumunu anlamak
İlgilendiğin tek yer ora değil mi?sadece arabayla olmuyo tabiki maddi durumunu anlamak
ilk üyeliğimde kaynak saçı tarağı sormuştum tatlım şifresinide unutalı aylar olduIkinci üyelik alip konu aciyorsun madem, bari meslegini farkli yaz dimi. Hemen ifsaladi kendini