- Konu Sahibi BratzGirl_
Hanımlar ben o günahsız yavruya üzüldüm.Bu zihniyetteki birinin elinde ne hale gelecek kimbilirİlgilendiğin tek yer ora değil mi?
Zengin koca buldum derken bakıcı olman sokuyla karşılacaksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar ben o günahsız yavruya üzüldüm.Bu zihniyetteki birinin elinde ne hale gelecek kimbilirİlgilendiğin tek yer ora değil mi?
Zengin koca buldum derken bakıcı olman sokuyla karşılacaksin
oto sanayide çıraklık yapmıyor yanlız maddi durumuda en basit örnek bindiği arabadan belli oluyor
evrendeki kocasından boşanan tek melda o değil neden buaradaki bazı kadınlar bir olayı sadece bir kişinin yalayacağını başkasının yaşayamayacağını düşünüyo çok tuhafBence öyle bir şeye sebep oldun hemde bile isteye. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Kadının adını da ifşalıyosunuz bilerek üstüne basa basa.
Zengin sevgilin neden anasına hizmetli tutmamış, karısını yollamış sordun mu ?sadece arabayla olmuyo tabiki maddi durumunu anlamak
Buna çok cevap vermek isterdim.Neye biniyo?
he şöyle yola gel ya. O değilim bu değilim. Bilmeyen arkadaşlara özet geçeyim: arkadaş bu adamla 1 yıldan fazla süredir imam nikahlı evli ve adam ayda 1 hafta bununla kalıyor. Biz adamla neden resmi nikah kıymıyosunuz başkasıyla evli di mi diye ısrar etmiştik ancak kesinlikle kabul etmemişti. Burda itiraf etmiş. Kk kadınları yine yanılmadıilk üyeliğimde kaynak saçı tarağı sormuştum tatlım şifresinide unutalı aylar oldu
Bu iddia senindi yalnız :)sadece arabayla olmuyo tabiki maddi durumunu anlamak
Bir düşme durumu var ama en azından bunu kabulediyorsunay çok güldüö bu yoruma parkta yiyişicek kadar düşmedim henüz
Bakici, temizlikci, hizmetci...İlgilendiğin tek yer ora değil mi?
Zengin koca buldum derken bakıcı olman şokuyla karşılacaksin
Sen hic birşey bilmiyordun hani? Birden hatırlayın verdin.anlaşmalı boşanmışlar + nafaka ödüyor bile olsa çok şükür maddi durumu iyi öder ama ödüyo olsaydı o kadında bir gram gurur varsa o nafakayı almazdı çocuğu kucağında tutarken bile eşime neler fırlatıyomuş onun bağırmalarından çocuğun psikolojisi bozulmuş yüksek ses duyunca irkiliyo çocuk bide çocuğuda istememiş bunlsra rağmen bide nafaka alsaydı pes derdim
Hatta adam bile bile ibana para atmıyordu kanıtlanmasın ilerde diye, kızçe de adam gelsin para versin bekliyordu.he şöyle yola gel ya. O değilim bu değilim. Bilmeyen arkadaşlara özet geçeyim: arkadaş bu adamla 1 yıldan fazla süredir imam nikahlı evli ve adam ayda 1 hafta bununla kalıyor. Biz adamla neden resmi nikah kıymıyosunuz başkasıyla evli di mi diye ısrar etmiştik ancak kesinlikle kabul etmemişti. Burda itiraf etmiş. Kk kadınları yine yanılmadı
sen inanmaya devam et tatlım aynenhe şöyle yola gel ya. O değilim bu değilim. Bilmeyen arkadaşlara özet geçeyim: arkadaş bu adamla 1 yıldan fazla süredir imam nikahlı evli ve adam ayda 1 hafta bununla kalıyor. Biz adamla neden resmi nikah kıymıyosunuz başkasıyla evli di mi diye ısrar etmiştik ancak kesinlikle kabul etmemişti. Burda itiraf etmiş. Kk kadınları yine yanılmadı
Aa niye bekliyor mesleği var ya?Hatta adam bile bile ibana para atmıyordu kanıtlanmasın ilerde diye, kızçe de adam gelsin para versin bekliyordu.
Çocuğu çok düşüyosun ya. Ya kadını kocasından ayırmışsın gurur deme bari ya. Bir de hala eşim diyor ya sabır. Kızım ne meraklıymışsın ya.anlaşmalı boşanmışlar + nafaka ödüyor bile olsa çok şükür maddi durumu iyi öder ama ödüyo olsaydı o kadında bir gram gurur varsa o nafakayı almazdı çocuğu kucağında tutarken bile eşime neler fırlatıyomuş onun bağırmalarından çocuğun psikolojisi bozulmuş yüksek ses duyunca irkiliyo çocuk bide çocuğuda istememiş bunlsra rağmen bide nafaka alsaydı pes derdim
Doğru. Türk erkeği en az üç sene ayrıldığını idrak edemiyor, hala karısı sanıyor. Tehlikeli buluyorum kendilerini.Adamla evliyken birlikteydin yada değildin. Adamın çocuğu var yada yok. Kaynana ve müridleri sana karşı bir güç oluşturmuşlar yada oluşturmamışlar. Bunlardan daha önemlisi ne biliyo musun? Ayrılığı (boşanmayı) sindirememiş bir adamla birlikte olman. O yas süreci atlatılmalıydı. Kanımca yara bandı olmaktan öte bir rolün olamaz bu hikayede. Adama şu an sığınılacak limansın ama bu şekilde sivrilmeye devam ettiğin müddetçe bugün seni el üstünde tutan o adam uyandığında ayaklarına paspas etmekten imtina etmeyecek. Yaz bir kenara, not al. Selametle...
sen inanmaya devam et tatlım aynen
ilk üyeliğimde kaynak saçı tarağı sormuştum tatlım şifresinide unutalı aylar oldu
Konunun başında müstakbel valideyi çarşaf yapıp yırtıyordu 19 yaşındaki hanım kızımız, müstakbel eşi de boş geçmez diye düşünüyorumAdamla evliyken birlikteydin yada değildin. Adamın çocuğu var yada yok. Kaynana ve müridleri sana karşı bir güç oluşturmuşlar yada oluşturmamışlar. Bunlardan daha önemlisi ne biliyo musun? Ayrılığı (boşanmayı) sindirememiş bir adamla birlikte olman. O yas süreci atlatılmalıydı. Kanımca yara bandı olmaktan öte bir rolün olamaz bu hikayede. Adama şu an sığınılacak limansın ama bu şekilde sivrilmeye devam ettiğin müddetçe bugün seni el üstünde tutan o adam uyandığında ayaklarına paspas etmekten imtina etmeyecek. Yaz bir kenara, not al. Selametle...
Parklara kadar düşmedim derken varmış bir bindiğin pardon bildiğin...en basit örnek bindiği arabadan belli oluyor