- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.311
-
- Konu Sahibi BratzGirl_
Boşanmanın hiç bir ayrıntısını bilmiyorken bunu bilmen…anlaşmalı boşanmışlar
Boşanana kadar yokmuş birşey kesinlikle. 1 ay sonra çok hızlı geliştirmiş kendini. Ay pardon karıştırdım, başka konuda öyle olmuştu...Daha 19 yaşındasın anne karnında mı öğrendin? Ne çabuk geliştirdin kendini?
Onu hatırlamadım işte lanet olsun.Heeeh sen çok yaşa ya. Hatırlayacağından adım kadar emindimadı neydi ki ya? O da baya güzel konuydu hee
Ben videolarda goruyorum ordan biliyorum umarim yokturHala var mi onlar ya ben mezun olali 10 sene oldu
ay çok güldüö bu yoruma parkta yiyişicek kadar düşmedim henüzLisede parkta yiyistigi sevgilisiyle gümüş alyans takan bebeler gibi eşim diye tutturmasaniz mi acaba?
Senin evin mi var çocuğum seni postalarlarbenim evimden çocuğunuzla beraber oğlunuzuda alır kendi evinizde paşa paşa oturursunuz dedim
Kocası falan salmıyordu ama dimi evden? Onu doğru hatırlıyorum sanırım?Onu hatırlamadım işte lanet olsun.
Ooo şimdi sana çok güzel cevaplar gelecek bekleay çok güldüö bu yoruma parkta yiyişicek kadar düşmedim henüz
Valla canım benim türkiyede 19 yaşında güzellik uzmanı olan, 30 yaşında adamla birlikte olan ve kk kullanan çok kişi yoktur diye tahmin ediyorum. Bence kylajadesin ben raporladım seni. Değilsen de ortaya çıkargüzellik uzmanı ve 30 yaşında sevgilisi olan tek kişi ben değilimdir zaten
güzellik uzmanı + kalıcı makyaj uzmanı olduğum için çok şükür Allahıma avucumu yalayacağımı düşünmüyorum
20 aralık30 yaşında
oto sanayide çıraklık yapmıyor yanlız maddi durumuda en basit örnek bindiği arabadan belli oluyorBoşanmanın hiç bir ayrıntısını bilmiyorken bunu bilmen…
Para kazanmanın yolunu bulurum falan derken adamın oto sanayide çalıştığını dusunmemiştim. Çocuklu bir de..
Vizyon da yok…
ay çok güldüö bu yoruma parkta yiyişicek kadar düşmedim henüz
Evet, çılgınlar gibi dövmüş kadını, çok fenaydı.Kocası falan salmıyordu ama dimi evden? Onu doğru hatırlıyorum sanırım?
Onu anladik Oralar sana gore cocuk oyuncagi sen daha buyuk oynarsin tabikideay çok güldüö bu yoruma parkta yiyişicek kadar düşmedim henüz
Üslup bile aynı yavValla canım benim türkiyede 19 yaşında güzellik uzmanı olan, 30 yaşında adamla birlikte olan ve kk kullanan çok kişi yoktur diye tahmin ediyorum. Bence kylajadesin ben raporladım seni. Değilsen de ortaya çıkar
Ama o da paraya,yurt dışına tav olmuştu ya. Evlenmek için evlenince böyle oluyor işte. Bak konu sahibi ibret al az. O dediğim kişide senin kafandan hallice bir kafa yapısındaydı.Evet, çılgınlar gibi dövmüş kadını, çok fenaydı.
Bu konuda ben kayinpeder cikana kadar devamBiraz yavaş yazın. Mesajlara yetişemeden yeni sayfaya geçiyor. Uyumam lazım ya
Neye biniyo?oto sanayide çıraklık yapmıyor yanlız maddi durumuda en basit örnek bindiği arabadan belli oluyor
Şahane maddi durumuyla anasının evine yardımcı tutsaymış madem Melda ya temizlik yaptıracağına.oto sanayide çıraklık yapmıyor yanlız maddi durumuda en basit örnek bindiği arabadan belli oluyor