eşimin evlendikten sonra aldığımız evi babasının üzerine yapması

İşin özeti şu; eşiniz boşanma halinde size bir şey kalmasın diye eşeğini baştan sağlam kazığa bağlamış.
Tapuyu babasının üzerine aldığı ev için sadece altınlarınızı almakla yetinmeyip o evi de size ödetme planları kurmuş.
Ödemek istemediğiniz de ya ödersin ya boşanırız diye resti de çekiyor.
Mahkemeye verseniz benim bildiğim altınlarınızı geri alabiliyorsunuz.
Kimyasal gebelik nedir bilmiyorum ama hamileliğiniz devam etmiyorsa geleceğiniz hakkında karar vermeniz gereken bir
konumdasınız daha fazla geciktirip zamanınızdan çalmayın.

eksik anlatıyorum tabii 1.5 yıllık olayın her detayını buraya yazamam insanlar yazdıkça cevaplarken detaylar ortaya çıkıyor. Tamam aileler bizim için çalışıyor da o zaman hakkımızı da versinler ben diğer kardeşlere güvenemiyorum yarın bir gün onlar da evlenecek eşleri demeyecek mi babanın evimde bizim de hakkımız var diye o zaman ne olacak?

ha şunu diyeydin

Anne babasından kopamayan tipik embesil erkek türü.. bu tipler asla değişmiyor.kendi başlarına birşey sahibi olamıyorlar hep bir ana baba kardeşle maddi bağları oluyor. Sabretmeye gücünüz varsa sabredin kabullenemiyorsanız da açıkça konuşun.

yarın bir gün onlar da evlenecek eşleri demeyecek mi babanın evimde bizim de hakkımız var diye o zaman ne olacak?
Siz şimdi bu dediğinize inanıyor musunuz? O kadar aç insanlar mı bunlar? Eşiniz malını dağıtacak kadar akilsiz mı?

Başta siz eşinize güvenmiyorsunuz zaten..

Bu kafayla devam edin sonunuz ne olacak acaba?

Boşaaan boşaaaan!!! Evi eşinin üzerine almıyorsa boşanacaksın neyin bu evliligin uzatması ya. Kayınpederün öldügünde kardesleri de kendi paylarına isteyecek.

Krediyi kim çekerse ev onun üzerine olur otomatik olarak zaten. Eşinize kredi çıkmıyor muydu babası çekti?
Şu an zaten kredi devam ettiği için evin tapusu devir yapılamaz. Bittikten sonra yaparsınız. Ev zaten sizin değil mi siz oturuyorsunuz. Taksidini ödeyin kredi bitince de tapu devri yaparsınız. Babası vermez mi? Kendi evi gibi mi davranıyor yoksa? Kredi işinden dolayı babasının üzerine olması doğal şu anda.

anladım. İlk su koyan eşiniz yani. o da muhtemelen bu boşanma lafları vs dönünce babamdan isteyemem demeye başladı.

ev onların degilki, tapu kayinpeder de.
Şuan konu sahibesi boşansa hic bir hakkının olmayacagi evin kredisini odeyip neden ben yiyemiyorum alin siz yiyin desin

taksidi bitince de vermeyeceklerini anladığım için ya bunca cıngar zaten. Hem eşim evin tüm gelirini borca yatırsın burda bana eksiklik yaşatsın maddi anlamda hem de sonunda ev babasının olsun . Tamam biz oturuyoruz da bunun bir garantisi yokki

Direkt boşanıp mal davası açma sebebi. Hiç lamı cimi yok resmen dolandırılmışsınız ve boşanmazsanız o kredi ödenirken ev harcamasına filan katılıp daha da dolandırılmaya devam edeceksiniz. Bu arada cidden bu kadar karakolluk filan olduğunuz adamla hala nasıl sevişebiliyorsunuz

Ben kesinlikle sizi haklı buldum.
Fiilen ev sizin olacak gibi altınlar, bilezikler alınmış. Ev kredisi çıkmıyor diye ( belki gerçek belki yalan) kayınpedere kredi çektirilmiş ama burada kayınpeder geri kalan borcu ödemek amaçlı çekmemiş. Siz ödeyin, size çıkmıyor maksatıyla çekmiş.
Ee siz tüm krediyi ödeseniz bile, tapu sizin değil. Yani ev sizin değil.
Tam tersine geri kalan tüm borcu kayınpeder ödeseydi, yine ev sizin değildi, bu defa da onun evi için siz düğün takılarını vermiş oluyordunuz. Yarın birgün boşanma olsa, eş vefat etse vs bir hakkınız olmayacak. Bence her açıdan haklısınız.
Bu durum yüzünden hep kavga edersiniz maalesef. Bir yıl , üç yıl değil. İnanın her gergin ortamda ortaya atılır. Çocuk yokken boşanmak mantıklı geliyor bana ama siz eğer ki boşanmayacaksanız en az 5 sene çocuk yapmayın. Çünkü o cesareti bulmak çocukla en az 100 katı daha zor.
Devam etmek için sorunu çözmeniz lazım. Çok karışmış gerçekten. Hukuki boyutunu bilmiyorum ama şuan babadan çocuğa satış durumu yapmak da sıkıntılı diye biliyorum. Diğer çocuklardan miras kaçırma gibi bir şey olarak algılanıp ilerde yine önünüze gelebilir. Avukat arkadaşlar daha iyi bilir. Ben tam bilmiyorum.

Kesinlikle art niyetliler . Olurki eşin senin paranı ev için veya harcamalar için vs isterse eft vs yapıp açıklama kısmına evin gideri , kredi vb bj açıklama yazıp gönder. Olurki bosanirsaniz o ev babasının adına olduğu için tek kuruş alamazsın. Altınlarını sakın verme , verdiysen bi yolunu bu geri kendine aldır.ya da maaşın varsa maaşını sadece kendi düğün takilarini kendine geri almak için harca , o eve bir ekmek dahi alma altınlarını geri kendine alana kadar ve kocana verme altınlarını onun ulaşamayacağı güvenli bir yerde muhafaza et. Erkekler tam p.ç olmuşlar

Puanı düşükse ihtiyaç kredisi de çıkmazdı. Ben masum olmadiklarini düşünüyorum. Oyuna gelmişsiniz gibi geldi bana
ben hiç anlamıyordum o işlerden kredi puanım düşük diye bana çıkmamıştı benim kredi kartım yoktu ama harçlık avans kartım vardı onun ödemelerini düzensiz yapmışım o yüzden düşükmüş kredi kartını da bu yıl çıkardım anlamazdım yani kredi işlerinden.

Krediyi senin adına da cekebilirlerdi .Onu niye yapmadilar

Çok doğru bir yorum

O zaman sıkıntı. Hatta boşanma sebebi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…