- 27 Nisan 2009
- 2.417
- En iyi cevaplar
- 2
- 3.354
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kp zamanında kendi babasına da çok yardım yapmış o sebeple kayınvalidem ile hep kavga ederlermiş fakat şimdi kayınvalidem bana yapılanı mantıklı buluyor, kendisine yapılınca kötü geline yapılınca iyi
Etrafımda, ailemde sizin çevrenizde ki gibi insanlar yok.. Ailemize katılanlar da normal ve güven verici.
En basitinden ben kardeşim evlendiğinde konut kredisi çekmiştim.. Onlar kredilerini aksatmadan 3 sene boyunca ödediler. Ben de tapularını kredi bence devrettim.
Ne kardeşimin eşi cıngar çıkardı karakolluk oldular. Her görüşmemizde teşekkür ettiler.
Daha sonra O kardeşimle aynı bölgeden farklı iki arsa aldık. Kardeşim gitti işlemleri yaptı Arsamızın tapusu hala üzerinde ne eşim cıngar çıkarıyor ne bir olay.
Her seferinde gidelim abla üzerine verelim diyor.
Yani bizde kimse kimsenin malını elinden almaya çalışmıyor. Ya da kimse eşini sık boğaz etmiyor.
Aile birlik beraberliği önemli.
Konu sahibi, bence eşi ve ailesinin gözünde artık güvensiz görüldüğü için eşi ona altınlarını verip boşayacak. Karakollar, kavgalar gırla gitmiş bıktırmış insanları.
Mirasa malına şerh koydursanda boşanmada ortak olmaz yani bir devir olacaksa ortak tapu olmalı sizde.Sayın saulgoodman (çok sevdiğim bir dizidir:) bu durumda öneriniz nedir siz de avukat mısınız? burada bir arkadaş ileride devri olsa bile miras sayılır diyerek beni aydınlattı, şayet boşanmazsak şerh mi koydurup üzerimize almak gerekirdi
aslında tartışma esnasında konuya ilişkin yazışmalarımız var bunları kullanabilirim çok teşekkür ediyorumOnu gerçekten tapu işlerinden anlayan bir avukattan ya da tapuda çalışan birinden öğrenebilirsiniz ama bence siz şu an ses kaydı gibi deliller toplamaya başlayın ve güvenilir bir yerde saklayın bu kayıtları, mümkünse whatsapp yazışması olsun bu, eşinizin de ismi değil telefon numarası görünen kayıtlar olsun. Bir yerlere de yedekleyin ki kaybolmasın. Avukat adam bu delilleri vermez kolay kolay ama şansınızı deneyin, yarın lazım olacak gibi duruyor. Kaç gr altın verdiniz evin ne kadarıydı bu para hepsini kayıt altına almaya bakın. Düğün kasetleri bilir kişide sıkıntı oluyor 20gr bilezikleri 10gr olarak belirleyen bilirkişiler de mevcut daha önce okuduk burada
yok yani şuan hakkım yok ama ileride eğer üzerimize alınma durumu olsaydı şerh koymam gerekiyormuş demek ki onu demek istiyorumMirasa malına şerh koydursanda boşanmada ortak olmaz yani bir devir olacaksa ortak tapu olmalı sizde.
Msj yazi ile olsun , ses kaydını dinlemiyorlar . Tel nosu gözüksün. Ama sohbet gibi , niyetini belli etmeden delil topla artık. Düğün videona vs sahip çık silip yok etmesinler .Onu gerçekten tapu işlerinden anlayan bir avukattan ya da tapuda çalışan birinden öğrenebilirsiniz ama bence siz şu an ses kaydı gibi deliller toplamaya başlayın ve güvenilir bir yerde saklayın bu kayıtları, mümkünse whatsapp yazışması olsun bu, eşinizin de ismi değil telefon numarası görünen kayıtlar olsun. Bir yerlere de yedekleyin ki kaybolmasın. Avukat adam bu delilleri vermez kolay kolay ama şansınızı deneyin, yarın lazım olacak gibi duruyor. Kaç gr altın verdiniz evin ne kadarıydı bu para hepsini kayıt altına almaya bakın. Düğün kasetleri bilir kişide sıkıntı oluyor 20gr bilezikleri 10gr olarak belirleyen bilirkişiler de mevcut daha önce okuduk burada
Hiç evi olmayana ve geliri yüksek olana konut kredisi daha yüksek çıkıyor, hatta ilk evim kredilerinden falan bile faydalanabilirdi belki.ben de onu anlamadım bu da uydurulmuş demek ki
İşte sadece eşin üzerine bile alsa hak iddia edemezsiniz yine miras diye geçerse ki öyle geçer şerh demek evi benden habersiz başkasına devir etmesin demek.yok yani şuan hakkım yok ama ileride eğer üzerimize alınma durumu olsaydı şerh koymam gerekiyormuş demek ki onu demek istiyorum
Yedekle onları, çok önemliler, hatta bütün ayrıntıları yazıp onaylama cevabı vermesini sağlaaslında tartışma esnasında konuya ilişkin yazışmalarımız var bunları kullanabilirim çok teşekkür ediyorum
Paranın yarısını vermezsen satışa izin vermem, benden habersiz kiraya veremezsin demek olmaz mı bu, işe yaraması lazım sanki, yoksa niye koyuyoruz ki o şerhiİşte sadece eşin üzerine bile alsa hak iddia edemezsiniz yine miras diye geçerse ki öyle geçer şerh demek evi benden habersiz başkasına devir etmesin demek.
Puanı düşükse ihtiyaç kredisi de çıkmazdı. Ben masum olmadiklarini düşünüyorum. Oyuna gelmişsiniz gibi geldi bana
Evet aynen dediğiniz gibi Ailem, aile çevrem harika insanlar.. Gözü kapalı güvenirimYa hic bisey olmasa bile niye kendi paranla laf duyasin ki ya? Baslamis ev benim bosanin demeye
Sizin cevreniz en harika ve hayat boyu gozu kapali herkese guvenin ama NORMALDE kimse kimseye koşulsuz sartsiz güvenemez ve sizin yaptiginiz tapudan krediden ilgili herkesin haberi oluyordur en azindan degil mi? Mesela Eşi son dakika ögrenmiyordur diye dusunuyorum.
Kadina hic bir bilgi vermiyor, verdigi bilgiyi yalan şekilde veriyorsa niye güvensin?
Siz sorun yaşamadiniz diye insanlar kendini saf yerine koydurtmak zorunda degil. Bunun adi aile olmak degil bir sey yapilacaksa ve güven istiyorsa kocasi once esiyle konusacakti her seyi anlatacakti bu kadin tapuyu kayinpeder kimlik cikartinca ogrenmeyecekti mesela.
Başkasının üzerine devir yapmasın demek ama boşanma durumunda ortadan kalkar şerh o yüzden eğer Tapu devri olursa ortak almalı konu sahibi.Paranın yarısını vermezsen satışa izin vermem, benden habersiz kiraya veremezsin demek olmaz mı bu, işe yaraması lazım sanki, yoksa niye koyuyoruz ki o şerhi
Ben size kendim ne yapardım onu söyleyeyim(tabi ben bu şekilde boşanma planı yapıp paramı alan adamla evli kalmam da). Eşiniz arabasını satmış, siz altın vermişsiniz. Muhtemelen araba altınlardan daha fazla tutmuştur. Siz kredi durumunuzu düzelttiyseniz eğer kp çektiği 300 bini siz ya da aileniz çekin. Şu an evin kapatılacak kredisini satın alırken kapatıp eşinizle %50 %50 ortak üstünüze alin. Kalan parayı da kp şimdiye kadar krediye ödediği para olarak verin. Eşinizin 500 sizin 300 çektiğiniz krediyi de ortak olarak eşinizle ödeyin.
Aileyi katarsa iş boşanmaya gider adam dümdüz bosanir kızımız avucunu yalar bu durumda .Evet bariz yalan söylemisler sana. Aileni kat isin icine. Niye ya bosanirsam diye evi babasinin üzerine yapan adamla evli kalasin ki
aynen her şeyden haberim vardı kendi kendime macera aradım şimdi burayı terk edebilirsinEvet aynen dediğiniz gibi Ailem, aile çevrem harika insanlar.. Gözü kapalı güvenirim
Konu sahibi, okumuş etmiş meslek sahibi bir kadın hiçbir şeyden haberi olmadığına inanmıyorum..
Hala eşiyle aynı evde ve arkadaşların da dediği gibi hala kocasıyla başbaşa ..
+Bakın konu sahibinin Ailesinin bile bu durumdan haberi varmış