• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ettiği lafa bakın kendimi çok kötü hissediyorum

Hastaneye gitmemişsiniz ama ya düşük değilde düşüğü gösteren bir kanamaysa?? Bazen kanamadan sonra bile düşük tehdidi varsa engelleniyor.Belkide hastaneye gitmeyerek hala bebek anne karnındaysa tehlikeye atmış oluyorsunuz.Doktor değiliz ki kesin düşük oldu diyebilelim???

bebeğimin kalbi atmıyodu zaten belki atar diye 1 hafta daha beklicektim doktorlar hiç şans vermemişti
bebeğin yaşadığını bu yüzden sanmıyorum
yolunda giden bi hamileliğim olsaydı en ufak bi lekede bile koşardım acile
zaten içimde ufacık bi umut kalmıştı ya kalbi sonradan atarsa diye
allaha dua ettim kalbi atmıcaksa yaşamıcaksa hastanelere düşmim evde kendisi düşsün diye
dur bakalım gece ağrım yada kanamam artmazsa yarın doktor içimin temiz olup olmadığını söyler ona görede doktorlar çaresine bakar heralde

kızlar buraya yazı yazacağım hiç aklıma gelmezdi
sağolsun eşimin sayesinde burayada geldim

neyse
olay şu

ben 15 yıllık evliyim ilk seneden itibaren hep çocuk istedik 4 sene sonra tedaviyle bir oğlum oldu (allah uzun ömür versin)

şimdi oğlum 11 yaşında 3 sene önce tedaviyle hamile kaldım malesef düştü
sonra eşim kaza geçirdi 3 yıl eşimin iyileşmesi için uğraştık
herşey yolundaydı artık eşim iyiydi
hamile kalamayan ben hamile kalmıştım çok mutluyduk taki bebeğimizin kalbinin atmadığını öğrenene kadar
ben çok üzüldüm fakat allah dünyadaki çocuğuma uzun ömür versin dedim
eşimde çok üzüldü fakat belli etmedi

elinden geldiğince destek olmaya çalıştı

bu gün çocuğumu düşürdüm hatta yaklaşık 2 saat önce düşürdüm

eşim parçayı görmek istedi ben hayır desemde ısrar etti bende gösterdim
sonra niye düştüki neden düşüyo bizm bebelerimiz hep dedi gitti içeri
neyse bende o an şoktaydım bişey demedim

biraz dışarı çıktı geldi

kendini kötü hissedersen söyle doktora götürim dedi
ardından ben çocukları çok seviyorum iyiki oğlum olmuş başka olmuyo zaten o olmasaydı derken düşünceli bşekilde duruyo
yaşım kaça geldi ilk evlendiğimizde olsaydı düşürdüklerinde olsaydı bir sürü çocuğumuz olurdu dedi
milletin bir sürü çocuğu oluyo bide bize bak bi türlü olmuyo ben kalabalık bi aile olmayı çok istiyodum dedi

bu sözler üzerine hiç bişey söylemedim
kırıldığımı bile fark etmedi
ama ben çok üzüldüm çok ağladım sessizce
keşke tanımasaydım eşimi gidip benimle değil kendisine çok çocuk yapabilicek birisiyle evlenseydi dedim içimden
hatta yanına gidip istersen ayrılalım demeyi bile düşündüm
kendmi çok kötü hissetmeme sebep oldu sözleri

ben kendimi teselli ediyorum oğlum var en azından oda olmasaydı napardım diyorum eşimin dediğine bak

kızlar sizinle dertleşmek istedim sadece kendimi çok yanlız hissediyorum

ne benim ailemden ne eşimin ailesinden hiç kimsemiz yok yanlız bu hayatta 3 kişiyiz
bende bebeğimn düşmesini istemezdim hatta o kadar çok dikkat ettimki bişey olmasın diye ama oluca varsa oluyo elden ne gelir
kızlar kendimi işe yerema bi insan gibi hissediyorum sağolsun eşim sayesinde tabiki
eşine şükretmesi gerektiğini insanların o bir taneyi bile bulmak için deli gibi arayışlara girdiğini ve seni çok kırdığını çocuğunuzun olmasını en az onun kadar istediğini söyle. Ama eşin belli ki çok üzülmüş ve kelimelere dökmemesi gereken düşüncelerini o anki üzüntüyle döküvermiş ağzından üzülme rabbim önce hiç olmayanlara sonrada senin gibi isteyenlere hayırlı evlatlar versin inşallah

Derdi veren Allah... Dermanı veren de. Ne güzel bir oğlunuz olmuş, hem hangi kadın isterki çocuğunu düşürmeyi. Eminim eşiniz bilerek söylememiştir, onunda morali bozulmuştur, düzelince pişman olacaktır söylediklerinden.

var fakat telefonunu açmıyo

muaynehane olduğu içinde gece yok

allahın izniyle bişey olmaz inşallah
dediğim gibi insan az çok kendini anlar kendimi kötü hissetmiyorum
daha öncedende düşük yaptığım için malesefki acemi değilim

Acemi olmayabilirsiniz ama yine de her hamilelik kendine özgüdür...Her düşük te...Ya size bir şey olursa ?? Siz farketmeyebilirsiniz ama rahminizin temizlenmesi gerekebilir...Ya ne bileyim garip geldi bana bu durum...:50:
İnşallah bir şey olmaz...

inşallah olmaz bişey

kızlar ben yatıyorum çok yorgunum
yazdıklarınızı uyanınca okurum
gelişmeleride sabah yazarım
inşallah iyi şeyler yaşarım ve iyi şeyler yazarım

bence eşiniz üzüntüsünden ne söylediğini bilememiş. sizi üzecegini düşünerek söylememiştir. kırılıp incinmekte cok cok haklısınız. bir evladınız var daha ne olsun. bizim oda yok olmayacak. benim eşimden sebep ama 1 kez olsun onu incitecek laf etmemişimdir. hee kendisi bazen alakasız alındıgı olmuştur ama biz kadınlar düşünüp konuşuruz. tam tersi bir durum olsa benim kadar ince düşünüp konuşacagını hiç sanmıyorum. komik ama bir tartışmamızda bana işte senden bu yüzden cocuk yapmıyorum demişti:))) o zaman dedim sanki cok oluyorda gibilerinden. güldüğüme bakma içimi cok acıtmıştı ama düşünmeden konuşuyorlar bazen ama söyleyin anlatın kırıldıgınızı!

Son düzenleme:
Esiniz üzüntünün etkisiyle öyle söylemis.ama verende alanda Allah.Benimde tek cocugum var ve ikincisi olmuyor.Bu konuya cok kafayi taktim ama esim en sonunda birak artik olmuyorsa olmuyor dedi.ama biliyorum ki oda istiyor ama ümitleri kalmadin herhalde.Olsun allah bu cocuklarimiza uzun ömür ve hayirli kaderler versin insallah.

Doktora gitseniz iyi olur..Bende ewde düşük yaptım gitmek istemedim hastaneye..
İlk gün gitmedim hatta ertesi gün agrım başladı..Allahtan hazırlanmıştım ve k.pederimde hastaneye götürmek için gelmişti..Tam o sırada felaket kanamam oldu.Hazır olmasaydım kanamadan gidebilirdim ..Çok çok önemli ihmal etmeyin..

Git eşine millet senelerce tedavi görüyor 1 bebeğin kokusunu hissetmek için de...
herşeyini tüm mal varlığını uğruna feda edecek kadar çocuk bekleyenler var de...
Allah yardımcısı olsun eşinizin..

Öncelikle çok geçmiş olsun, kaybettiğiniz yavrularınızın ömrünü oğlunuza versin.
Sizi ve eşinizi anlıyorum insan çok üzülüyordur ama bu kadar kendinizi üzmeyin bazı ailelerin hiç çocukları yok,
sizin bir oğlunuz varmış ne güzel, bence bütün enerjinizi ona harcayın fazla üzülmeyin.
Böyle şeyleri fazla kafaya takmak hoş değil, annem gereksiz yere ağlamanın ağlama getireceğine inanır o yüzden bize hep bunu aşıladı.
Herşey için şükretmek gerek, kaybettiklerimiz içinse elimizden başka bir şey gelmiyor.

Ben de üzüntüyle hiç ama hiç istemeyerek söylenmiş sözler olduğunu düşünüyorum.Yaşadığın olaydan sonra psikolojik olarak böyle düşünüyorsun bence.Asla işe yaramz değilsin.Geçecek..Düzelecek hepsi..

Lütfen üzmeyin kendinizi, Allahım sabır versin yaşadığınız çok acı eminim ki eşinizde aynı acıyı yaşadığı için bir gafletle öyle söylemiştir. İnşallah tez zamanda cennete gönderdiğiniz meleklerin hatırına Rabbım size sağlıklı evlatlar nasip eder. Bu arada Oğlunuza ve size sağlıklı uzun ömürler dilerim. ancak bir hastaneye gitmenizde fayda var zira içeride parça falan kalmış olabilir Allah korusun daha kötü sonuçlar doğurmasın.

canim gecmis olsun bencede esin o anki uzuntuyle böyle davranmis keske dusugu gostermeseydin psikolojisini bozmus olabilir....

yorum yapan herkeze çok teşekkür ederim
bana yanlız olmadığımı hissettirdiniz sağolun

bu sabah hastaneye gittim içerde biraz parça kalmış olduğunu söyledi doktor
ve kürtaj oldum

kürtajı uyuşturmadan yaptıkları için çok ağrım oldu fakat şimdi iyiyim

parçaları patalojiye götürdüm
10 gün sonra sonuç çıkıcak

eşimlede konuştum beni kırdığını anlattım
o an kendini çok kötü hissettiğini beni kırmak için değilde bi anlık öyle söylenmiş sözler olduğunu söyledi

ne olursa olsun seni çok seviyorum dedi oğlumuz olmasaydıda değişmezdi ben seni ölene kadar sevicem dedi

pek yüz vermesemde yumuşak davrandım

eşim bu bebeğe çok kaptırmış kendisini planlar yapmış bebek için oğlumla odaları ayrı olcaktı her şeyi ayarlamıştım kafamda dedi
üzgün bi şekilde
bu yüzden bu kadar üzüldüm dedi

canım benim ya üzme kendini çok geçmiş olsun öncelikle Allahım oğluna uzun ömür sağlık versin.evladınız varmış bak ne güzel ne düye kendini cendereye sokuyon be gülüm.eşinin konuşmaları fatmagülün abisini canlandırdı gözümde bi an:)espiri yapıyorum tabi hani öyle saçmalamış ya tuhaf tuhaf şeyler sormuş.eşin bi daha böyle abuk subuk konuştuğunda hiç çocuğu olmayanlar napsın sen neden hiç şükretmiyosun de.hiç de susma canım bacım.erkekler bazı zaman acımasızlaşabiliyo haddini bildirdinmi senden iyisi olmaz canım.takmada hiç kafana.ama otur konuş kendisiylen.böyle laf sokarak olmaz bi evlat vermişin sen ona öpsün başına koysun.:51:

canım benim ya üzme kendini çok geçmiş olsun öncelikle Allahım oğluna uzun ömür sağlık versin.evladınız varmış bak ne güzel ne düye kendini cendereye sokuyon be gülüm.eşinin konuşmaları fatmagülün abisini canlandırdı gözümde bi an:)espiri yapıyorum tabi hani öyle saçmalamış ya tuhaf tuhaf şeyler sormuş.eşin bi daha böyle abuk subuk konuştuğunda hiç çocuğu olmayanlar napsın sen neden hiç şükretmiyosun de.hiç de susma canım bacım.erkekler bazı zaman acımasızlaşabiliyo haddini bildirdinmi senden iyisi olmaz canım.takmada hiç kafana.ama otur konuş kendisiylen.böyle laf sokarak olmaz bi evlat vermişin sen ona öpsün başına koysun.:51:

güldürdün beni allahta seni güldürsün inşallah

çok geçmiş olsun...
eşinin amacı seni kırmak değil bence...
adamda üzülmüş belliki paylaşmış seninle..
erkekler çok ince düşünemiyolar ne yazıkki...
hassas olman normal..
bu kadar üzme kendini..

Allah vermedikten sonra başka birisiyle de vermez ona canım. tamamen Allah'ın takdiri. çok geçmişler olsun diyorum, yine denersiniz, yeter ki birbirinizle mutlu olun. Allah mutluluk sıhhat versn yuvanıza amin.

Back