Belli ki kocan üzüntüden hayata biraz sitem etmiş, sen de üzüntüden bunları kendi üzerine alınmışsın. Yaşananların nedeninin sen olduğunu düşünseydi emin ol o psikoloji ile sana "sen yapamıyorsun" gibi ağır laflar ederdi ama o "neden herkesin çocuğu oluyor bizim ki olmuyor" demiş. O sadece ikinizin adına üzülmüş. Ben demimiş biz demiş! Hem şöyle düşünmek gerekiyor ki sen de öyle düşünüyorsun rabbim büyük size bir tane yavru bağışlamış bakarsın belki bir tane daha bağışlar bilemeyiz bunu. Belki de böyle devam edersiniz. Ama şunu bil ki her işte bir hayır vardır ve belki olmaması hayırlıdır.
Keşke evlenmeseydim belki ona çocuklar verebilecek birileriyle evlenirdi demişsin. Böyle yapma kendine yazık edersin. Belki de en mutlu olabileceği kişi sensin. Düşün ki sen olmasaydın eşin dünya da belki de tek başına kalacaktı ne senin gibi ona değer veren biri ne de bir tane oğlu. Böyle zamanlarda en güzeli bir olmak, aile olmak birbirinize destek olmanız ve allaha sabır vermesi ve hayırlısının olması için dua etmeniz.
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı gönlünüzde, gönlünüzde olanı da hakkınızda hayırlı eylesin.
Keşke evlenmeseydim belki ona çocuklar verebilecek birileriyle evlenirdi demişsin. Böyle yapma kendine yazık edersin. Belki de en mutlu olabileceği kişi sensin. Düşün ki sen olmasaydın eşin dünya da belki de tek başına kalacaktı ne senin gibi ona değer veren biri ne de bir tane oğlu. Böyle zamanlarda en güzeli bir olmak, aile olmak birbirinize destek olmanız ve allaha sabır vermesi ve hayırlısının olması için dua etmeniz.
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı gönlünüzde, gönlünüzde olanı da hakkınızda hayırlı eylesin.