- 19 Ağustos 2022
- 62
- -5
- 8
- 40
Bende eşin seni seviyor. Eşine bu konuyu bir daha açma.İnsan geçmiş hayatındaki insanları arada merak eder bakar ne yapıyor şimdi acaba diye o yüzden googlda aramıştır. Bende eski sevgililerimi ve eski eşime google sorguluyorum bazen. Mesajlaşmadan rahatsız olduysan bir daha mesajlaşmamanızı istemiyorum diyebilirisn. Eski sevglisinin onu unutamamış olması ego okşuyordur bu onu sevdiği anlamına gelmeZİyi günler herkese buraya tavsiye üzerine üye oldum. 3 aylık yeni evliyim eşimle 2.5 yıllık sevgililik sürecinden sonra severek evlendik. Bugüne kadar hiç telefonunu karıştırmadım bakmadım. Telefondan bir şey gösterirken yukarıdan mesaj geldi. Telefonu hemen çekti göremedim. Görmemezlikten geldim hatta asla şüphelendiğimi anlamadı. Yukarı kaydırıp göstermeye devam etti. Gece hiç uyumadım içim içimi yedi. Telefonuna bakma isteği hissettim. Ve baktım. Eski sevgilisiyle mesajlaşmalarını arşivlemişti. Gelen mesaj da eski sevgilisindendi. Mesajları ben gördükten sonra silmemiş ama arşivlemiş ki bildirim gelmesin. 6 ay öncesine kadar mesajlar var. Birinde ortak çalıştıkları yerdeki müdürün vefat ettiğini söylemiş. Ki sadece kendisi çalışmıyor ne alaka kadın haber veriyor? Bir diğerinde B rh+ kan aradığını söylemiş. Ama Allah aşkına B rh+ kolay bulunan bir kan. Kadının kocası var hem de farklı şehirde zaten. Eşimden kan isteği neden? Eşim de seferber olmuş aramadığı yer kalmamış. En son olarak da gittikleri bir mekanın ismini sormuş. Yani benim gördüğüm mesaj oymuş. Onun üzerine galerisinde gezerken eşimin o konuşmanın ss’ini aldığını gördüm en yakın arkadaşına atmış. Arkadaşı da bak gördün mü seni unutamaz o dememiş miydim? Öylesine evlendi o. Demiş. Eşim de valla haklıymışsın sen diye cevap vermiş. Adeta yıkıldım. Sabaha kadar uyuyamadım uyanır uyanmaz eşim durumu fark etti böyle böyle diye açıklama yaptım. Bana onun kendisinde hatrının çok büyük olduğunu kötü niyetli olmadığını söyledi. Kötü niyetli değilse neden arkadaşına nişane gibi attın o ekran görüntüsünü dedim ama asla ona yanıt vermedi. Kocasına ayıp bana mı ayıp dedi. Bu arada
Kadın evli çocuğu var ve eşimin benden önceki 5 yıllık sevgilisiydi. Biz tanışmadan söylediklerine göre 2 3 gün önce ayrılmışlar ama kadınla eşim benle konuşurken de konuşmaya devam etmiş birkaç gün “acil” durumlar için. Eşimin açıklaması seninle daha tanışma aşamasındaydık sevgili değildik. Kadın acil durumda kalmıştı dedi.
Birkaç kere de arama motorunda o eski sevgilinin adını görmüştüm ama umursamamıştım. Gerçekten yıkıldım. Çok üzgün hissediyorum.