Eşimin eski sevgilisinin resimlerini buldum

Sıkıntı eşinde sen rahat ol.hangi akla hizmet saklamış o fotoğrafları.bence durumu kendi lehine cevir,bırak da seni inandırabilmek icin çabalasın dursun.burda tecrube konusuyo

Sevgili kadınlar!!!lütfen şunu anlayın artık !!!eskiden , şimdiden ne şekilde olursa olsun başka kadınları bir şekilde partnerinşzle aranıza aldığınızda kadından gidiyor, yani özgüveniniz azalıyor ve eşşeğin kulağına karpuz kabuğu sokuyosunuz. Lütfen özgüvenli olun ve başka kadınlara karşı şunu düşünebilirsiniz o kim ki onu gündemime alıp, beynimi yorup, zamanımı harcayayım deyin..lütfen içi boş olmamakla birlikte yüksek özgüven!!!

eski erkek arkadaşım resim çekmeyle ilgili takıntılıydı..
bir sürü herşeyi yaparken resmimiz vardı..
geçen evime gittiğimde eski resimlerin arasında onla olan resimlerimizi buldum..
görünce evet mutluymuşum bana onca acıyı yaşatan o değilmiş gibi geliyor demekten kendimi alamadım.
ben unutmuşum.
belki eşinde unutmuştur.

Yanlış anlamayın ama bence sormanız gereken soru neden o fotoğrafları hala atmadı, yakmadı, hala saklıyor
Neden benimle onunla yaşadıklarını yaşamadı değil
İlk önce düşünmeniz gereken o bence bunca yıllık evliliğiniz var daha sizinle birlikte olmaya başladığında ya da nişanlandığınız zaman yok olmalıydı o fotoğraflar
bir de evlendiği eve getirmiş saklıyor...

Kötü bir durum ama bence eşiniz resimleri orada unuttu..
Geçmiş adı üstünde neden bukadar takıldınız...
Ayrıca önceden yaşanmışlıklar resimler. vs. Sizinlede aynı anları yaşaması gerekmiyor zaten..
Bence konuyu büyütmeyin..Eşinizede bu konuda baskı yapıp huzursuz olmayın derim..
He birşeyler yapmak istiyorsanız eşinizle mutlu olabileceğiniz farklı aktiveteler vs. yapın..
Kafanız rahat olsun....Geçmiş geçmişte kalır...
Sevgiler

Bende eşimin eski eşinin fotoların facebooktan bulup bakmıştım.

Halbu ki ne gerek var dimi,işte insan ya meraktan yadaaaaa meraktan:KK53:
Sadece adini biliyorum adiyla da bir arpa boyu yol alamam. Acaba sorsam mi soyadini :KK53:
O benim eski esimin adini soyadini biliyor. Nette görmüştür mutlaka cikan haberleriyle fotoğrafları.

muhtemelen untulmuş gibi geldi banada.kaç yıl geçerse geçsin görmek başka bişey tabi.kafana takma derim ben cnm.2 çocuğun var verirsin kilonu bide duş fantesizi yaptın mı tammdr :KK70: Olmucak bişey değilya.erkekler genç yaşta herşeyi deneler genelde bide kız yabancı diyorsunuz onlar resm çektrmekten falan hoşnut olabilirler.yıllar önce olan bişy için canını sıkma bugüne bak.ama gerçkten saklamış mı unutmuş mu öğren verdiği cevap seni tatmin ediyorsada uzatma hiç boşuna.

Arkadaşlar 3 gündür kendime gelemedim.belki kimine göre çok basit birşey ama geçenlerde kilerimi düzeltmeye gittim ve orda eşimin eşyalarının bulunduğu kolileri vardı bende eski eşyaları diye merak edip baktım bakmaz olaydım eşimin eski bir kız arkadaşıyla olan resimleri vardı hemde birsürü ama öyle böyle resimler değil.resimlerde çok erotik resimleride var cinsel hayatlarını simgeleyen resimleride var ve Çokta mutlularmış gördüğüm kadarıyla tatiller beraber kalmalar falan çıplak resimleri ve daha birsürü resimleri görünce Ağladım bozuldum baya bi eşimle böyle Şeyler biz asla yaşamadık mesela Affedersiniz ama biz hiç beraber duşa falan girmedik oysa kız arkadaşıyla duş alırken bile foto çekinmişler üzüldüm benimle asla böyle ilgilenmemişti bunları söyleyince saçmalama diyo sen karımsın diyo ben artık beni sevmediğini düşünüyorum üç gündür gizli gizli ağlıyorum iki tane Çocuğum var Çoktan kilo aldım eşim çok yakışıklı bir bey yaşınıda göstermiyor acaba bu yüzdenmii beni pek beğenmediğindenmi benimle böyle Şeyler yaşamıyor Çok moralim bozuk

Herşeyden önce hesap sormanız gereken ilk konu resimlerin neden hala saklandığı.
Delirmekte haklısınız, insan duşundukçe çıldırır.
Bence özguveniniz tam olsun, neden sizi beğenmiyor diye duşunuyorsunuz.
Neden eşinizin artı yönleri ile kendi eksi yönlerinizi kıyas ediyorsunuz.
Eminim sizde hoş bir bayansınızdır, lutfen kendinize haksızlık etmeyin.
Ayrıca duş alırken resimi hadi çektirdiler, peki bunu nasıl utanmadan fotocuda çıkarttılar yahu. Edepp ...

yabancı ülkedelermiş

bizde olsa foto
Herşeyden önce hesap sormanız gereken ilk konu resimlerin neden hala saklandığı.
Delirmekte haklısınız, insan duşundukçe çıldırır.
Bence özguveniniz tam olsun, neden sizi beğenmiyor diye duşunuyorsunuz.
Neden eşinizin artı yönleri ile kendi eksi yönlerinizi kıyas ediyorsunuz.
Eminim sizde hoş bir bayansınızdır, lutfen kendinize haksızlık etmeyin.
Ayrıca duş alırken resimi hadi çektirdiler, peki bunu nasıl utanmadan fotocuda çıkarttılar yahu. Edepp ...
ya ben güzel bakımlı bir bayanım ama ikiz bebeklerim var ve çok kilo aldım eski halimden eser yok Haklısın aslında okadar terbiyesizlermişki o fotoğrafları çıkartabilmişler benim midem bulandı gördüğümde

Sorabilirsin ama geçerli bir neden gerek sormak için:KK22:düşünmek gerekk

Sadece adini biliyorum adiyla da bir arpa boyu yol alamam. Acaba sorsam mi soyadini :KK53:
O benim eski esimin adini soyadini biliyor. Nette görmüştür mutlaka cikan haberleriyle fotoğrafları.

X