- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
İnandırmakla alakası yok.
Banyoda fotoğraf çekip bir de fotoğrafçıda bastırtmayı akıl mantık almıyor kusura bakmayın.
yabancı ülkedelermiş
bizde olsa fotoğrafçı o fotoları basmaya utanırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnandırmakla alakası yok.
Banyoda fotoğraf çekip bir de fotoğrafçıda bastırtmayı akıl mantık almıyor kusura bakmayın.
yabancı ülkedelermiş
bizde olsa fotoğrafçı o fotoları basmaya utanırdı
31 Ziyaretçi iyiymiş...
Itiraf ediyorum esimin eski esini cok merak ediyorum. Ama adam polis hicbir delil iz yok anasini satayim. Bir yerden, akrabadan, eski esyalardan yok yok yok.. Soyadina ulassaydim bi yüzünü goreydim aaaaaaaaa
Benimki merak sadece :)kendini kötü hissetmek içinmi görüceksin? böylesi daha güzel emin ol
Benimki merak sadece :)
Sadece adini biliyorum adiyla da bir arpa boyu yol alamam. Acaba sorsam mi soyadiniBende eşimin eski eşinin fotoların facebooktan bulup bakmıştım.
Halbu ki ne gerek var dimi,işte insan ya meraktan yadaaaaa meraktan
Arkadaşlar 3 gündür kendime gelemedim.belki kimine göre çok basit birşey ama geçenlerde kilerimi düzeltmeye gittim ve orda eşimin eşyalarının bulunduğu kolileri vardı bende eski eşyaları diye merak edip baktım bakmaz olaydım eşimin eski bir kız arkadaşıyla olan resimleri vardı hemde birsürü ama öyle böyle resimler değil.resimlerde çok erotik resimleride var cinsel hayatlarını simgeleyen resimleride var ve Çokta mutlularmış gördüğüm kadarıyla tatiller beraber kalmalar falan çıplak resimleri ve daha birsürü resimleri görünce Ağladım bozuldum baya bi eşimle böyle Şeyler biz asla yaşamadık mesela Affedersiniz ama biz hiç beraber duşa falan girmedik oysa kız arkadaşıyla duş alırken bile foto çekinmişler üzüldüm benimle asla böyle ilgilenmemişti bunları söyleyince saçmalama diyo sen karımsın diyo ben artık beni sevmediğini düşünüyorum üç gündür gizli gizli ağlıyorum iki tane Çocuğum var Çoktan kilo aldım eşim çok yakışıklı bir bey yaşınıda göstermiyor acaba bu yüzdenmii beni pek beğenmediğindenmi benimle böyle Şeyler yaşamıyor Çok moralim bozuk
yabancı ülkedelermiş
bizde olsa foto
ya ben güzel bakımlı bir bayanım ama ikiz bebeklerim var ve çok kilo aldım eski halimden eser yok Haklısın aslında okadar terbiyesizlermişki o fotoğrafları çıkartabilmişler benim midem bulandı gördüğümdeHerşeyden önce hesap sormanız gereken ilk konu resimlerin neden hala saklandığı.
Delirmekte haklısınız, insan duşundukçe çıldırır.
Bence özguveniniz tam olsun, neden sizi beğenmiyor diye duşunuyorsunuz.
Neden eşinizin artı yönleri ile kendi eksi yönlerinizi kıyas ediyorsunuz.
Eminim sizde hoş bir bayansınızdır, lutfen kendinize haksızlık etmeyin.
Ayrıca duş alırken resimi hadi çektirdiler, peki bunu nasıl utanmadan fotocuda çıkarttılar yahu. Edepp ...
Öbür Yorumları okursan görürsün arkadaşım neden bunca Yıldır açmadığımıiyide arkadaş 2 çocuğun var o koliyi bunca yıldır hiç mi görmedin demezler mi?
Sadece adini biliyorum adiyla da bir arpa boyu yol alamam. Acaba sorsam mi soyadini
O benim eski esimin adini soyadini biliyor. Nette görmüştür mutlaka cikan haberleriyle fotoğrafları.