Eşimin eski sevgilisinin resimlerini buldum

insan banyoda ki fotoyu fotoğrafçıda nasıl çıkartır hiç utanmaz inandırıcı gelmiyor o yüzden,
Durduk yere neden böyle bir yazı yazayım kardeşim sen nerden bileceksin benim Kaçgündürrrr ne halde olduğumu biraz rahatlarım diye yazdım şimdide yalancılıkla itham ediliyorum

Ya gerçekten buraya konu açmaya korkacak insanlar hemen fake damgası yapıştırıyorsunuz.
Konuşmadan nereden anlıyorsunuz fake olduğunu.
Belki derdini paylaşmak istiyor.
Yurt dışında yaşıyorlar orada aaaaa ne ayıp denmiyor yani

Yak gitsin ya :)
ben olsaydım çoktan çöp olurdu onlar...
dediğin gibi kilerde unutulmuş gitmiş
duyanda albümde saklıyor sancak...
kötü olman,hissetmen doğal...ama bak iyi oldu...kendinin farkına vardın...bu sana bir mesaj...azcık toparlan güzelleş seksi haatun ol diye :KK66:

Durduk yere neden böyle bir yazı yazayım kardeşim sen nerden bileceksin benim Kaçgündürrrr ne halde olduğumu biraz rahatlarım diye yazdım şimdide yalancılıkla itham ediliyorum
ben itham etmiyorum gerçekten düşünüyorum insan nasıl çıplak olduğu fotoğrafı hemde sevgilisiyle gidip fotoğrafçıda bastırabilsin diye bakıyorum ondan eşiniz fotoğrafçıysa yada yurt dışında yaşıyor falansanız ayrı

Ben de abimin odasını toplarken bulmuştum eski sevgilisiyle resimlerini ama kızın adını bile hatırlamıyor. Erkekler bizim gibi böyle şeylere önem vermiyor. Bence eşiniz sadece unutmuş gitmiş..

fotolara ne olmuş ben onu merak ediyorum yırtılmş mı yoksa hala saklanıyor mu?

Canım 13 yıl öncesinden bahsediyorsun, eşinde olgun birisi değilmiş, çekmiş işte, 13 yıllık fotoyu dert etmen gerekmiyor bence, sorun neden sakladığı ki unutmuştur herhalde. Yani eşin seninle sevişirken fotoğraf çekilmiyor diye triplere girme bence. Yırt at fotoğrafları gitsin. Desen ki evli iken nişanlı iken olmuş yık ortalığı dicem de.

Alla alla o zamanlar kameralı cep telefonları da yoktu, nasıl selfie çekmişler duş yaparken fotoğraf makinesiyle?

Eşin o fotoğraflardan çoktan kurtulmalıydı.. Senin yerinde kim olsa bunalıma girer, klavye başında esip gürlemekle olmuyor bu iş.. Eşinin o fotoğraflardan neden kurtulmadığı konusunda mantıklı bir açıklaması var mı ?

ohooo 13 yıl olmuş ya konu sahibi bunu mu taktın sen? 13 yıl önce çocukmuş eşin saçmalıklar yapmış olabilir.

ayrıca sahte diye düşünmemiz de normal hegün 1000 tane sahte konuya adam gibi cevaplar yazıp kandırılıyoruz ve çoğu da cinsel temalı oluyor.

ben itham etmiyorum gerçekten düşünüyorum insan nasıl çıplak olduğu fotoğrafı hemde sevgilisiyle gidip fotoğrafçıda bastırabilsin diye bakıyorum ondan eşiniz fotoğrafçıysa yada yurt dışında yaşıyor falansanız ayrı
Yurt dışındayız bahsi geçen kadında yabancı eşime sordum o kadın kendi çıkarttırmış resimleri

X