Eşimin eski sevgilisinin resimlerini buldum

12 yıl önce çekilmiş yani :KK51:

Duşta çekilmişse kim çekmiş o zaman?

Yurtdışında normal bunlar dersek rahatlar mısınız, eşinizin daha önceden sevgilisi olduğunu falan da mı hiç bilmiyordunuz?

Normal diyorum, yaşadığımdan değil de yükü oraya atmak çok rahat geldi şu an, ki ortada suç falan da yok zaten. Hayır; eşiniz sizle evlenmiş çocuğu olmuş, banyo yapmayı da kısıtlayacak bir şey yok, kıskandığınız şey o kızsa onun umrunda değildir bile siz ağlarken. Kilo falan verin kendinizi iyi hissedeceksiniz ama bu olaydan isteseniz de kriz falan çıkartamazsınız.

Son düzenleme:
eski sevgilisiyle duşta resim çekilmesi saçmalık, onları çeyiz gibi eve koliyle getirmesi ve saklaması ayrı saçmalık. Amaç ne burada anlamadım,niye saklıyor, çocuklarına mı gösterecek " bak yavrum burada teyze ile çıplak duş alıyoruz, aaa bak burada da teyze kucağımda ne mutlu görünüyor değil mi?" diye.

eşin bişey yapmıyor ki.nerden nereye bağladın olayı.adamın resimlerini buluyorsun.sanki dün çekilen foto.eski sevgili diyorsun.ve neden böyle yapıyor.haydaaa.

Fotoları saklamış farkındaysanız sevişirken fotoğraf çekilmesi ayrı bir olay zaten fanteziye gel

Arkadaşlar neden sanki ben yalan konuşuyormuşum gibi suçlamalı konuşuyorsunuzki sadece canım sıkıldı bilmiyorum işte belki eşime aşırı bi sevgim olduğundan belki başka nedenden bilmiyorum ama inanın çok kötü oldum

Yurtdışında normal bunlar dersek rahatlar mısınız, eşinizin daha önceden sevgilisi olduğunu falan da mı hiç bilmiyordunuz?

Normal diyorum, yaşadığımdan değil de yükü oraya atmak çok rahat geldi şu an, ki ortada suç falan da yok zaten. Hayır; eşiniz sizle evlenmiş çocuğu olmuş, banyo yapmayı da kısıtlayacak bir şey yok, kıskandığınız şey o kızsa onun umrunda değildir bile siz ağlarken. Kilo falan verin kendinizi iyi hissedeceksiniz ama bu olaydan isteseniz de kriz falan çıkartamazsınız.
Kara Murat ben değilim :)

Arkadaşlar neden sanki ben yalan konuşuyormuşum gibi suçlamalı konuşuyorsunuzki sadece canım sıkıldı bilmiyorum işte belki eşime aşırı bi sevgim olduğundan belki başka nedenden bilmiyorum ama inanın çok kötü oldum

bence haklısın
ben de bulsam yıkardım ortalığı geçmiş geçmişte kalsın başka bir kadının anılarını taşımasın evine

Kara Murat ben değilim :)

Kusura bakmayın, alıntıyı sizden alıp negatif mi kaldı sene kaç? diyecektim :KK70:

Diğer yeni bilgilerle kilerde kolide bulunan 2003 fotoları oldukları ortaya çıktı :)

Bana göre hala "olumsuz" saklama yok, adam cüzdanınında taşımıyor, kilere gidip gizli gizli ağlıyorsa saklıyor derim, eski eşyalarım arasında günlüklerim de var açıp okumuyorum ama eşim at dese atmam onlar benim kişisel tarihim.

X