- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2003 mü? inşallah eşiniz de 1990lı değildir....
Birbirlerini çekmişler12 yıl önce çekilmiş yani
Duşta çekilmişse kim çekmiş o zaman?
12 yıl önce çekilmiş yani
Duşta çekilmişse kim çekmiş o zaman?
Eşim 1981 dogumlu24 yaşındasınız 2003 te çekilse eşiniz kaç yaşında ki o zaman ?
eşin bişey yapmıyor ki.nerden nereye bağladın olayı.adamın resimlerini buluyorsun.sanki dün çekilen foto.eski sevgili diyorsun.ve neden böyle yapıyor.haydaaa.
Eşim 1981 dogumlu
Kara Murat ben değilim :)Yurtdışında normal bunlar dersek rahatlar mısınız, eşinizin daha önceden sevgilisi olduğunu falan da mı hiç bilmiyordunuz?
Normal diyorum, yaşadığımdan değil de yükü oraya atmak çok rahat geldi şu an, ki ortada suç falan da yok zaten. Hayır; eşiniz sizle evlenmiş çocuğu olmuş, banyo yapmayı da kısıtlayacak bir şey yok, kıskandığınız şey o kızsa onun umrunda değildir bile siz ağlarken. Kilo falan verin kendinizi iyi hissedeceksiniz ama bu olaydan isteseniz de kriz falan çıkartamazsınız.
Arkadaşlar neden sanki ben yalan konuşuyormuşum gibi suçlamalı konuşuyorsunuzki sadece canım sıkıldı bilmiyorum işte belki eşime aşırı bi sevgim olduğundan belki başka nedenden bilmiyorum ama inanın çok kötü oldum
Kara Murat ben değilim :)