Eşimin eski sevgilisi

Bu durum normal.özgüven probleminiz var

kadını tanıyor musunuz?

gelecekte bi eşim olcak mı onu bile bilmiyorum artık.. çünkü her erkek başta çok efendi , çok seven çok dürüst çok çok çok... amaa sonra gercek yüzleri ortaya çıkıyo hele ayrılık aşamasında ve sonrasında.. bi kez daha hayal kırıklığına uğramış oluyosun.. işte ozaman gelecekle ilgili zerre umudun kalmıyo..

Takıntı haline getirmeye gerek yok. Geçmişte onun hayatına girmiş kadınlardan biriyse o, onunla yaşamayı öğreneceksiniz. Çünkü sizi her öpüşünde bile ondan bir hatıra canlanabilir hafızasında. Doğal bir şey bu; hiçbirimiz evlenince ya da yeni bir ilişkiye başlayınca hafızamızı, anılarımızı, eskilerimizi sıfırlayamıyoruz. Beyinize eski sevgilisini özletmeyecek şekilde davranın siz de.

Kızlar resmen kendi topuğumuza sıkıyoruz biz en takilmayacak şeyleri bile kafaya takabilen bir varlığız o yüzden geçmişi hiç karıştırmamak en iyisi bence. Şahsen ben eşimin hiçbir eski sevgilisinin adını bile bilmiyorum ve kafam rahatt bu arada yuvanızda mutlu olun, vesveseden uzak durmak gerek yoksa insanı yiyip bitiriyor..

Bız bırbırımızın hayatında gecmısını ustunkoru bılıyoruz Kımmıs falanmıs fılanmıs oyle sorgulamadım.. Birini de öğrendim hiç takmadım.. Geçmiş geçmiştir. Sen böyle takarsan demek ki hiç geçmemiştir.. Ona da sürekli hatırlatırsın bu durumu aman boşver gitsin..

Kız ayrılmamış eşim ayrılmış kız baya ayrılm diye yalvarmış şimdi ben bi de bu kızla aynı ortamdayım hergün asıl sorun bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…