Eşimin eski sevgilisi

kızın kuyruk acısı var napsınnnnn boşverrr muhattap olma ...kaçarsan kendini önemsedigini sanar.o yuzden davetlere onun yuzunden gitmemezlik yapma

Size çelik şurdan dedi ve sustunuz öyle mi? Şaşırdım vallahi sabrınıza hayran kaldım
Bu illa eski sevgili olduğu için değil tanımadığım biri bana şekil şurdan be deyip ittirse,
Sen kime dokunuyorsun he kime deyip çemkirir sonra da çarpardım. Herkes haddini bilsin

Okuzmusun sigamadınmı koca yola deseydin sonradaaaa agzına burnuna yuzune gozune kafasına.......
Neyse Sakinim.

Haha vallahi okuyunca yazdiklarinizi güldüm hep hepiniz birer birer haklisiniz beni iterken annemde yanimdaydi ve annemin üzülmesini istemedim ve birsey olmamis gibi yaptim devam oynadim. Davet dediysem evet dügün derneklerde maalesef görmek zorunda kaliyorum. Dedigim gibi kiz evlendi ama kisa bir süre sonra bosandi. Inancliyim evet dualari okicam okumaya devam edicem insallah ve büyü gibi durumlar olmasindan korkuyorum cünki yasadim böyle birsey. Insallah huzurumuz kacmaz esimle. Hepinize tessekürler zahmet edip cevapladiniz icin sorunuma cözüm buldunuz icin

Evet aynen bende inancliyim ve büyü gibi bir durum olmasindan korkuyorum cünki ailesi esime yapmisti evlenmeden önce böyle bir durum yasamistim. Dualari okicam okumaya devam edicem insallah huzurumuz kacmaz allah kimseye böyle dert vermesin

Evet aynen dügünlerde derneklerde görmek zorunda kaliyorum ayni memleketten oldumuz icin aileler tanisiyor ama konusmuyorlar. Sakindim beni ittiginde cünki annem yanimdaydi o farketmedi durumu bende annemi üzmek istemedim cünki kizimin evliligi zor sanmasin diye anliyorsunuzdur beni insallah.. dua ediorum takmiyorum kafama zaaten oturdugum yer onun oturdugu yerden 2 saat uzakta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…