- 22 Kasım 2010
- 11.087
- 19.383
- Konu Sahibi yunusbaligi
Davetlere katilmasaniz olmuyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok karşıyım eski sevgilileri kimliğine kim olduğuna varana kadar anlatılmasına.Umursama ne yaparsa yapsın tanımadığın herhangi biri gibi bak olaya.Sen onu umursamazsan sizi izleyip izlemediğini bakışlarını bile farketmezsin.Selam arkadaşlar evleneli 2 yıl oluyor daha yeni sayılırız. Eski sevgilisini bazı davetlerde görüyorum ama tabiki geçmişte olan birşeyi sorun eden bir insan değilim sonuçta evlendim ve ileriye bakıyorum ama maalesef bu esimin eski sevgilisi beni bu davetlerde hep rahatsız ediyor mesela yanımdan geçerken " çekil suran be " dediğini duydum beni iterek geçdi veya herzaman kötü bakışlarını yakalıyorum. Birgün eşimle bir davetteyken yanımıza kadar gelip bizi seyrettiğini gördüm. Eşime güvenim sonsuz bana evlenmeden önce herşeyini anlattı ve aynı şekilde bende ona. Eşim böyle şeylerden hic hoşlanmaz ve bana olan sevgisinden şüphem asla yok. Sadece rahatsız oluyorum ve artık davetlere katılma isteğim olmuyor.. bazen kafamdan cıkmıyor eşimi çok sevdìğim için kızıyorum içimden geçmişe.. siz olsanız ne yapardınız?
öyle demeyin ortak tanidiklariniz coksa olur böyle durumlar.Eski sevgilinin olduğu yerde bizim ne işimiz var?
Ne kocam beni öyle bi ortama sokar..
Ne ben girerim..
Bir insanın birisiyle sevgili olması,sonrasında evlenmeyip ayrılmış olmaları eski kırık rütbesi mi veriyor onlara.Sen gözlerini açıp ilk eşinle mi tanıştın evlendin.Ya da eskiden sevdiğin ama evlenmediğin bir insanın afedersin kırığı mısınhiç takılma..
bizde eşimle bulunduğumuz yerlerde sürekli eski kırıklarıyla karşılaşıyoruz.
ben takılmıyorum.
hem adamın aklına düşürmeye hem de kendini üzmeye gerek yok.
Canım bendede bubsorun var eski sevgilisi halasının kızı her yerde görüyorum ve nefret ediyorum kıskançlık bakışları var seni çok iyi anlıyorumSelam arkadaşlar evleneli 2 yıl oluyor daha yeni sayılırız. Eski sevgilisini bazı davetlerde görüyorum ama tabiki geçmişte olan birşeyi sorun eden bir insan değilim sonuçta evlendim ve ileriye bakıyorum ama maalesef bu esimin eski sevgilisi beni bu davetlerde hep rahatsız ediyor mesela yanımdan geçerken " çekil suran be " dediğini duydum beni iterek geçdi veya herzaman kötü bakışlarını yakalıyorum. Birgün eşimle bir davetteyken yanımıza kadar gelip bizi seyrettiğini gördüm. Eşime güvenim sonsuz bana evlenmeden önce herşeyini anlattı ve aynı şekilde bende ona. Eşim böyle şeylerden hic hoşlanmaz ve bana olan sevgisinden şüphem asla yok. Sadece rahatsız oluyorum ve artık davetlere katılma isteğim olmuyor.. bazen kafamdan cıkmıyor eşimi çok sevdìğim için kızıyorum içimden geçmişe.. siz olsanız ne yapardınız?
konuya tamamen boş koy geç arkadaşım diyeceğim ...Canım bendede bubsorun var eski sevgilisi halasının kızı her yerde görüyorum ve nefret ediyorum kıskançlık bakışları var seni çok iyi anlıyorum
Evet canım insan duyunca şaşırıyor deilmi evet halasının kızıyla sevgiliydikonuya tamamen boş koy geç arkadaşım diyeceğim ...
ama ben bu mesaja kitlendim
kocanız eskiden halasinin kiziylami sevgiliydi Doğru mu anladım ?
Selam arkadaşlar evleneli 2 yıl oluyor daha yeni sayılırız. Eski sevgilisini bazı davetlerde görüyorum ama tabiki geçmişte olan birşeyi sorun eden bir insan değilim sonuçta evlendim ve ileriye bakıyorum ama maalesef bu esimin eski sevgilisi beni bu davetlerde hep rahatsız ediyor mesela yanımdan geçerken " çekil suran be " dediğini duydum beni iterek geçdi veya herzaman kötü bakışlarını yakalıyorum. Birgün eşimle bir davetteyken yanımıza kadar gelip bizi seyrettiğini gördüm. Eşime güvenim sonsuz bana evlenmeden önce herşeyini anlattı ve aynı şekilde bende ona. Eşim böyle şeylerden hic hoşlanmaz ve bana olan sevgisinden şüphem asla yok. Sadece rahatsız oluyorum ve artık davetlere katılma isteğim olmuyor.. bazen kafamdan cıkmıyor eşimi çok sevdìğim için kızıyorum içimden geçmişe.. siz olsanız ne yapardınız?
neden olmasın ki böyle seylere bu kadar buyuk tepki vermemeliyiz ben ce toplumumuzda iyi ya da kötü olan bir şey tepki buyuk olunca insanlar cekinip rahat rahat yazamıyorlarkonuya tamamen boş koy geç arkadaşım diyeceğim ...
ama ben bu mesaja kitlendim
kocanız eskiden halasinin kiziylami sevgiliydi Doğru mu anladım ?
sadece şaşırdım doğrumu anladım acaba arkadasin halasının kızı mi yoksa eşinin kendi halasının mi kızı diye merak edip sordum arkadaşta saolsun cevap verdineden olmasın ki böyle seylere bu kadar buyuk tepki vermemeliyiz ben ce toplumumuzda iyi ya da kötü olan bir şey tepki buyuk olunca insanlar cekinip rahat rahat yazamıyorlar
Konu sahibi arkadaş konuyu açıp terketti sanırım bi türlü sorulara cvp gelmedi halk açıklama bekliyone kadar sakinsiniz tebrik ettim. eşimin eski sevgilisi bana " çekil şurdan be" diycek.. aman yarabbi keşke sizin gibi olabilsem. ben olsam kadını tuvalete girdiği ilk anda yalnız yakalar "senin derdin ne" diye girerdim konuya, sonu kısmet:) ben onların seviyesine inenlerdenim elimde değil böyle anlar karanlıktır bende.. bu ısrarla davetler dediğiniz bildiğimiz düğün değil mi? yoksa her gün sergi açılışları galalar falan oluyorda aynı iş çevresinden falan mısınız?