Eşimin eski sevgilisi

Hiç umursamaya gerek yok.

"Çekil şurdan be" mi? Bu kadın sizi kıskanıyor. Gönül rahatlığıyla onu hiç bir yerinize takmayabilirsiniz. Başka tabir bulamadım böylesine.

Ağız payı falan vereyim demeyin bence. Buradakiler de neden ateşe körükle giderler anlamış değilim. :)

Selam arkadaşlar evleneli 2 yıl oluyor daha yeni sayılırız. Eski sevgilisini bazı davetlerde görüyorum ama tabiki geçmişte olan birşeyi sorun eden bir insan değilim sonuçta evlendim ve ileriye bakıyorum ama maalesef bu esimin eski sevgilisi beni bu davetlerde hep rahatsız ediyor mesela yanımdan geçerken " çekil suran be " dediğini duydum beni iterek geçdi veya herzaman kötü bakışlarını yakalıyorum. Birgün eşimle bir davetteyken yanımıza kadar gelip bizi seyrettiğini gördüm. Eşime güvenim sonsuz bana evlenmeden önce herşeyini anlattı ve aynı şekilde bende ona. Eşim böyle şeylerden hic hoşlanmaz ve bana olan sevgisinden şüphem asla yok. Sadece rahatsız oluyorum ve artık davetlere katılma isteğim olmuyor.. bazen kafamdan cıkmıyor eşimi çok sevdìğim için kızıyorum içimden geçmişe.. siz olsanız ne yapardınız?
Ben çok karşıyım eski sevgilileri kimliğine kim olduğuna varana kadar anlatılmasına.Umursama ne yaparsa yapsın tanımadığın herhangi biri gibi bak olaya.Sen onu umursamazsan sizi izleyip izlemediğini bakışlarını bile farketmezsin.

Eski sevgilinin olduğu yerde bizim ne işimiz var?

Ne kocam beni öyle bi ortama sokar..
Ne ben girerim..
öyle demeyin ortak tanidiklariniz coksa olur böyle durumlar.
Umursamayin bence. Sizden cevap bekliyor o. Sonrada kocasinin eski sevgilisiyim diye bana atarlandi der böyle ucuz hatunlar. Gicik biri belli, hanimefendiliginizi koruyun. Size cekil surdan be derse, cekilmeyin. O dönsün baska yerden gitsin. Insan olana insan gibi, hayvan olana hayvan gibi davranis :KK66:) Hayat felsefem, tavsiye ederim :)

hiç takılma..
bizde eşimle bulunduğumuz yerlerde sürekli eski kırıklarıyla karşılaşıyoruz.
ben takılmıyorum.
hem adamın aklına düşürmeye hem de kendini üzmeye gerek yok.
Bir insanın birisiyle sevgili olması,sonrasında evlenmeyip ayrılmış olmaları eski kırık rütbesi mi veriyor onlara.Sen gözlerini açıp ilk eşinle mi tanıştın evlendin.Ya da eskiden sevdiğin ama evlenmediğin bir insanın afedersin kırığı mısın

Aynen öyle evet.. maalesef onun orda olup olmadigini bilemem ve süpheyle yasasam hicbir davete gidemezdim.. aslinda tam tersi o eski sevgilisi evlenip 4 ay sonra bosandi ve erkek arkadasi var suan ama nedense bana takmis durumda.. arkadaslarina beni kötü kadin olarak anlatiyor bunu ögrendim ve onlarinda bana bakisi sanki bir suc islemisim gibi. Ama unursamiyorum aynen tapu bende :KK68:

umrum dışı olur açıkcası ama bana çekil şurdan derse ben sen çekil derim eski sevgilisi olduğu için demem bu lafı kim bana bu denli yaklaşırsa alır cevabını onun dışından ormalde nasılsam eşime yine o tavırda olurum yani çok çok mutlu.

Selam arkadaşlar evleneli 2 yıl oluyor daha yeni sayılırız. Eski sevgilisini bazı davetlerde görüyorum ama tabiki geçmişte olan birşeyi sorun eden bir insan değilim sonuçta evlendim ve ileriye bakıyorum ama maalesef bu esimin eski sevgilisi beni bu davetlerde hep rahatsız ediyor mesela yanımdan geçerken " çekil suran be " dediğini duydum beni iterek geçdi veya herzaman kötü bakışlarını yakalıyorum. Birgün eşimle bir davetteyken yanımıza kadar gelip bizi seyrettiğini gördüm. Eşime güvenim sonsuz bana evlenmeden önce herşeyini anlattı ve aynı şekilde bende ona. Eşim böyle şeylerden hic hoşlanmaz ve bana olan sevgisinden şüphem asla yok. Sadece rahatsız oluyorum ve artık davetlere katılma isteğim olmuyor.. bazen kafamdan cıkmıyor eşimi çok sevdìğim için kızıyorum içimden geçmişe.. siz olsanız ne yapardınız?
Canım bendede bubsorun var eski sevgilisi halasının kızı her yerde görüyorum ve nefret ediyorum kıskançlık bakışları var seni çok iyi anlıyorum

ne kadar sakinsiniz tebrik ettim. eşimin eski sevgilisi bana " çekil şurdan be" diycek.. aman yarabbi keşke sizin gibi olabilsem. ben olsam kadını tuvalete girdiği ilk anda yalnız yakalar "senin derdin ne" diye girerdim konuya, sonu kısmet:) ben onların seviyesine inenlerdenim elimde değil böyle anlar karanlıktır bende.. bu ısrarla davetler dediğiniz bildiğimiz düğün değil mi? yoksa her gün sergi açılışları galalar falan oluyorda aynı iş çevresinden falan mısınız?

Canım bendede bubsorun var eski sevgilisi halasının kızı her yerde görüyorum ve nefret ediyorum kıskançlık bakışları var seni çok iyi anlıyorum
konuya tamamen boş koy geç arkadaşım diyeceğim ...
ama ben bu mesaja kitlendim
kocanız eskiden halasinin kiziylami sevgiliydi:KK64: Doğru mu anladım ?

Canım öncelikle yeni evlisiniz Allah bir yastıkta kocatsın :)
eşinin eski sevgilisi tam çingeneymiş o ne öyle çekil surdan be demeler vurmalar nası bir gurursuzluk dibinden izlemeler
Bilmem inançlı mısın ama ben olsaydım tedbiri elden bırakmazdım nazara karşı devamlı Nas Felak Ayetelkürsi ve kuranın bilimum ayetlerini devamlı okurdum. Onu gördüğüm yahut onun var lduğunu bildiğim ortamlarda da devamlı okurdum. Bir de evine girene çıkana dikkat et ortak arkadaşı filan var mı eşinin eve girip çıkan Allah korusun o kadar kötü bakışları filan bariz se her şeyi yapabilir temkinli ol. Evi hep kontrol et ve devamlı dua oku canım. Allah mutluluklar versin :)

konuya tamamen boş koy geç arkadaşım diyeceğim ...
ama ben bu mesaja kitlendim
kocanız eskiden halasinin kiziylami sevgiliydi:KK64: Doğru mu anladım ?
neden olmasın ki böyle seylere bu kadar buyuk tepki vermemeliyiz ben ce toplumumuzda iyi ya da kötü olan bir şey tepki buyuk olunca insanlar cekinip rahat rahat yazamıyorlar

İnadına kuğu gibi olurdum, o çirkefleştikçe tuhaf tuhaf bakar kafamı çevirirdim, eşimin koluna girer elini sıkı sıkı tutar o ortamda sanki o kadın yokmuş gibi rahat davranırdım.
Sonuca bakmak lazım değil mi?
Allah mutluluğunuzu daim etsin, böyle şeylerle huzurunuzun kaçmasına izin vermesin.

neden olmasın ki böyle seylere bu kadar buyuk tepki vermemeliyiz ben ce toplumumuzda iyi ya da kötü olan bir şey tepki buyuk olunca insanlar cekinip rahat rahat yazamıyorlar
sadece şaşırdım doğrumu anladım acaba arkadasin halasının kızı mi yoksa eşinin kendi halasının mi kızı diye merak edip sordum arkadaşta saolsun cevap verdi
kötü bi önyargı yok :KK52:

Çekil şurdan bee mi! 2 kat bagırarak saygısız geçicek yer mi kalmadı derim! :KK11: Tabi siz böyle yapmayın huzurunuz kaçmasın.

Herkes yazmis o zaman bende engin fikirlerini yaziyim... Bi kere boyle mallara bi haddini bildiren olana kadar musallat olmaya devam eder..o yüzden içimde tutup kendime dert edemem..ama aşikar yolup haksiz durumada dusmem..o yüzden kimse gormeden ve duymadan ona ne mall olduğunu hatirlatirdim..gerisi senin hayal gücüne kalmis :KK66:

ne kadar sakinsiniz tebrik ettim. eşimin eski sevgilisi bana " çekil şurdan be" diycek.. aman yarabbi keşke sizin gibi olabilsem. ben olsam kadını tuvalete girdiği ilk anda yalnız yakalar "senin derdin ne" diye girerdim konuya, sonu kısmet:) ben onların seviyesine inenlerdenim elimde değil böyle anlar karanlıktır bende.. bu ısrarla davetler dediğiniz bildiğimiz düğün değil mi? yoksa her gün sergi açılışları galalar falan oluyorda aynı iş çevresinden falan mısınız?
Konu sahibi arkadaş konuyu açıp terketti sanırım bi türlü sorulara cvp gelmedi halk açıklama bekliyo:KK16:

X