eşimin eski sevgilisi

lucky35_35

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2023
91
32
35
merhaba ;
bir arkadaşım eşim ve benim storymizi paylaştı.
arkadaş listesinde yer alan kuaför kişi eşimi sormuş arkadaşıma ;arkadaşımda benim eşim olduğunu söylemiş.
kuaför bayan benim arkadaşımın eski sevgilisi demiş.geçen yıla kadar da görüşüyorlardı demiş.
arkadaşım durumu bana anlattı ama geçen yıl biz evliydik deliye döndüm .
görümceme ilettim paylaştım konuyu .
görümcem kızı aradı yenge ve abimle ilgili kuaförlerde böyle konular konuşma sizin ilişkiniz bitti demiş.
sonra baktım bana durumu anlatan bayan arkadaşım beni arıyor eşinin eski sevgilisi seninle konuşmak istiyor keşke söylemese idin ben arada kaldım dedi.
eşim evdeydi ortalığı çingene pazarına çevirmek istemedim.
eşimin eski sevgilisi eşimin en yakın arkadasının kız kardeşi .
ben bu kadına ulaşmalımıyım?
tavrım ne olmalı lütfen bana akıl verin
eşim senden önce yaşanan bir olay dedi geçiştirdi

Yani eşinizle konuşun bekârken mi sizinleyken mi birlikteymiş anlatsın. Kadın da arkadaşımın eski sevgilisi dediğine göre evli olduğunu bilmiyorlardı. Bence üzgünüm ama aldatılma söz konusu.

Kac yıldır evlisiniz?
Görümcen araya girdiğine göre yakın zamana kadar görüşmüş olma ihtimalleri var.
Evlilik içinde görüşüldüyse bosanacak mısın?

Boşanmam diyorsan sedece esinle tartış. Camı çerceveyi indir. Dünya kac bucakmış görsün terbiyesiz. Tavrına davranısına ceki düzen versin.

Kız saglam ayakkabı değilmiş bu arada.

Eğer sizi sordularsa diğer kadın evli olduğundan haberdar değildir diye düşünüyorum. Çok zor bir durum yönlendirmek istemem ama zor da olsa ben konuşurdum herhalde ya :/
Eski sevgili, konu sahibinin eşinin en yakın arkadaşının kiz kardeşiymiş, evli olduğunu bilmeme ihtimali yok.

Görumcenize neden söylediniz?
görümcem kızı hem tanıyor hem kardeş gibiyiz.taraflı davranan biri değil.
seni asla muhatap etmek istemiyorum dedi.
görüştüler olmadı hatta takıntı yaptı abimi ben vazgeçirmek için defalarca eski dönemde görüştüm dedi .
kendini bir etme deyince bir şey demedim

Siz görüştüklerine emin olursaniz ayrılacak mısınız?
Eğer öyleyse görüşün, siz evliyken birliktelerse vardır muhakkak kanıtı.
Görumcenize de bu konuda güvenmeyin, aldatma meczularinda eş ailesi güvenilecek kişiler değil bence. Ancak siz görüşürseniz emin olabilirsiniz.

Bir şekilde ikna olup evlilige devam edecekseniz, yüz göz olmayın kimseyle.

Siz tam olarak nasil evlendiniz?

Esinizin en yakin arkadasi hala yakin arkadasi mi? Kiz kardesi yuzustu birakilmisken hala yakin arkadasi kalmasi bir garip geldi bana?

Misal bu yakin arkadas, dugununuze geldi mi?
eşimin arkadaşının bu durumdan haberi yok.
ama erkek kardeşi bize geliyor çay kahve dışarda oturuyoruz.
biz daha sevgiliyken duyuldu benim varlığım

akşam kız sözde ağlamış benim bir yıldır ilişkim var .evlilik düşünüyorum kuaför kadının iş güzarlığı demiş
benim haberim yok demiş bilemem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…