eşimin eski sevgilisi

merhaba ;
bir arkadaşım eşim ve benim storymizi paylaştı.
arkadaş listesinde yer alan kuaför kişi eşimi sormuş arkadaşıma ;arkadaşımda benim eşim olduğunu söylemiş.
kuaför bayan benim arkadaşımın eski sevgilisi demiş.geçen yıla kadar da görüşüyorlardı demiş.
arkadaşım durumu bana anlattı ama geçen yıl biz evliydik deliye döndüm .
görümceme ilettim paylaştım konuyu .
görümcem kızı aradı yenge ve abimle ilgili kuaförlerde böyle konular konuşma sizin ilişkiniz bitti demiş.
sonra baktım bana durumu anlatan bayan arkadaşım beni arıyor eşinin eski sevgilisi seninle konuşmak istiyor keşke söylemese idin ben arada kaldım dedi.
eşim evdeydi ortalığı çingene pazarına çevirmek istemedim.
eşimin eski sevgilisi eşimin en yakın arkadasının kız kardeşi .
ben bu kadına ulaşmalımıyım?
tavrım ne olmalı lütfen bana akıl verin
eşim senden önce yaşanan bir olay dedi geçiştirdi

Konuyu netleştirmek lazım görüşün bence
Bu arada ne görümcenizi ne de başka birini araya katmayın sorunlarınızı birebir çözün

Sizi evli olarak kim biliyor?
Malum kocanız kızım duymasin,üzülür yalanı ile sizi kuzen diye tanışmıştı, eski eşiyle siz sevgiliyken görüşmüş, ne bekliyorsunuz bu adamdan tam olarak ?
Gayet eski sevgiliyle de görüşmüş olabilir.
Sanki güven dolu bir ilişkiniz var.
Adam karım diye ortaya çıkaramıyor sizi. Her şey beklenir.

Konuşmanız gerek çok değişik bir tesadüf olmuş. Gorumcenin karışmasından da hoşlanmadım, her zaman kız takıntılı olur her zaman karşı taraf sorunlu olur ztn.
Bir storyden bunlar yaşanıyorsa sonuna kdr gidilmeli.

Siz görüştüklerine emin olursaniz ayrılacak mısınız?
Eğer öyleyse görüşün, siz evliyken birliktelerse vardır muhakkak kanıtı.
Görumcenize de bu konuda güvenmeyin, aldatma meczularinda eş ailesi güvenilecek kişiler değil bence. Ancak siz görüşürseniz emin olabilirsiniz.

Bir şekilde ikna olup evlilige devam edecekseniz, yüz göz olmayın kimseyle.
asla kalmam evli ...benlik olaylar değil çok şükür işim gücüm var bebeğim de yok

merhaba ;
arkadaş listesinde yer alan kuaför kişi eşimi sormuş arkadaşıma ;arkadaşımda benim eşim olduğunu söylemiş.
kuaför bayan benim arkadaşımın eski sevgilisi demiş.geçen yıla kadar da görüşüyorlardı demiş.
görümcem kızı aradı yenge ve abimle ilgili kuaförlerde böyle konular konuşma sizin ilişkiniz bitti demiş.
sonra baktım bana durumu anlatan bayan arkadaşım beni arıyor eşinin eski sevgilisi seninle konuşmak istiyor keşke söylemese idin ben arada kaldım dedi.
konuyu eşinizle tartısın

asla kalmam evli ...benlik olaylar değil çok şükür işim gücüm var bebeğim de yok
Ee eski eşiyle mesajlarini okuduktan sonra ne oldu? Niye kaldınız evli?
İşi gücü olan,güçlü kadın kocasının kızına kuzen diye tanıştırilmayi kabul eder mi? Evliliğini kocasının eski eşinden gizler mi?
Eski sevgiliye de bir açıklama bulunur siz yine devam edersiniz.

Bacim vallahi konu başlığını okurken sinirlendim düşün artık sen ...
böyle birşey olucak allaaahhhh ortalığın şimdi......... koymuştum sen ne duruyorsun

Bunu açıp gorumcenize söylediğiniz için artık asla haklı olamazsınız 🤷
Kadın abisinin sözünden çıkar mı sizce ?
Haydi onu geçtim,eski sevgilisi sizinle konuşmaya yeltenecek cesareti nereden buluyor ?
Geçen yılbaşından itibaren evliyseniz kocanız zaten sizi aldatmış oluyor.
Ya tarihlerle alakalı bir problem var yahut eskiyle küçük bir kaçamak yapılmış.
Eşiniz zaten geçiştirmis,rahatlatmaya bile çalışmamış sizi..
Erkekler birşeyi hızlıca gecistiriyorsa huylanmak lazım bence 🤔

Şöyle bir amme hizmeti yapayım da konuya ciddi ciddi yorum yapacaklar iyice düşünsün.

merhaba ;
E senden önce olmamış işte kapatmayın üstünü kanıt isteyin

Ee eski eşiyle mesajlarini okuduktan sonra ne oldu? Niye kaldınız evli?
İşi gücü olan,güçlü kadın kocasının kızına kuzen diye tanıştırilmayi kabul eder mi? Evliliğini kocasının eski eşinden gizler mi?
Eski sevgiliye de bir açıklama bulunur siz yine devam edersiniz.
Şu hikayeyi foxa satsak 3 sezon yaz dizisi cikar. Koca rolünü de tolga karel oynar adam tek eliye 5 tane kadini çeviriyor.

merhaba ;
yüzleşmen gerek bence ben öle yapardım.

görümcem kızı hem tanıyor hem kardeş gibiyiz.taraflı davranan biri değil.
seni asla muhatap etmek istemiyorum dedi.
görüştüler olmadı hatta takıntı yaptı abimi ben vazgeçirmek için defalarca eski dönemde görüştüm dedi .
kendini bir etme deyince bir şey demedim

Bir kadın için takıntı yaptı o onu deniyorsa kesin adam sorunludur. O işten aldatma dahil her türlü pislik çıkar. Görümceye de güvenme muhtemelen abisinin arkasını topluyor.

eşimin arkadaşının bu durumdan haberi yok.
ama erkek kardeşi bize geliyor çay kahve dışarda oturuyoruz.
biz daha sevgiliyken duyuldu benim varlığım

Simdi eski kiz arkadasin erkek kardeslerinden biri kocanizin yakin arkadasi.

Diger bir kardesi de arkadasi.

Kocaniz iki arkadasinin kardesi olan kizla bir kuaforun bilecegi kadar iliski yasamis, yani mahalle bile biliyor ama kardesler bilmiyor?

Tamam hadi bilmeme normal diyelim.

Ama kocaniz, iki yakin arkadasinin kardesine yan gozle bakmis? (Bagnaz diyebilirsiniz bana ama benim gozumde yakin arkadas kardesi yasakli listededir) bu iliskiyi abilerden saklamis...

Ve bu saklamalar yetmiyormus gibi, bu kardeslerden biri sizin evinize cay icmeye falan geliyor.

Esiniz insanlari gerizekali yerine koymayi seven biri anladigim kadariyla...

Bu iliski siz evlendikten sonra devam ettiyse sasirmam.
Kuafor halt yeyip ortaligi karistirdiysa da sasirmam.
Eski kiz arkadas cok masumsa, baskasiyla iliskisi varsa ve üstüne suc atiliyosa da sasirmam.

Acayip bir iliski yumagi var cunku ortamda.

Cok ilginc.

Bu kizin erkek kardesleri evinize gelip gidebiliyor nasilsa kizi dostane bir sekilde tek başınıza iken evinize cagirip konusabilirsiniz. Anladigim kadariyla bu iliski yumagi bu garipligi de kaldiracak durumda.

E sizin esiniz baya dort kolu necati?
Sizinle flort ederken, eski esiyle de flort ediyormus, bu abilerini sey yerine koydugu kizi hangi araya sokusturmus?

Hanimefendi? Siz bizle ya dalga geciyorsunuz? Ya evli degilsiniz ve tum bunlar bi cesit hikaye/senaryo denemesi ... tutarsa satacaksiniz herhalde konuyu?

Ama hikayede cok acik var, bir sema olusturup, kimin eli kimin cebinde once onu oturtun, story board cikartin. Olmaz boyle.

görümcem kızı hem tanıyor hem kardeş gibiyiz.taraflı davranan biri değil.
seni asla muhatap etmek istemiyorum dedi.
görüştüler olmadı hatta takıntı yaptı abimi ben vazgeçirmek için defalarca eski dönemde görüştüm dedi .
kendini bir etme deyince bir şey demedim
Görümcenizin böyle bir olay gerçekse kardeşi yerine sizi tutacağını mi düşünüyorsunuz? Belki de öğrenmenize engel olmaya bile çalışabilir. Onunla daha fazla konuşmayın bu konuyu

Bunu açıp gorumcenize söylediğiniz için artık asla haklı olamazsınız 🤷
Kadın abisinin sözünden çıkar mı sizce ?
Haydi onu geçtim,eski sevgilisi sizinle konuşmaya yeltenecek cesareti nereden buluyor ?
Geçen yılbaşından itibaren evliyseniz kocanız zaten sizi aldatmış oluyor.
Ya tarihlerle alakalı bir problem var yahut eskiyle küçük bir kaçamak yapılmış.
Eşiniz zaten geçiştirmis,rahatlatmaya bile çalışmamış sizi..
Erkekler birşeyi hızlıca gecistiriyorsa huylanmak lazım bence 🤔
Görümce arayıp eski sevgiliye bağırıp çağırınca konuşmak istemiş iste

X