- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.870
- Konu Sahibi lucky35_35
Geçen yıla kadar kelimesi insanda şüphe bırakır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güvenmediğiniz adamla evli kalmak mantıklı bir hareket mi? Sizi, sizle sevgiliyken aldatan adam, evliyken aldatmıyor mudur sizce?ama deseniz eşine güveniyor musun hayır
güvenmiyorum asla .hasta oldum i,hanet hassa bir konu bendeGüvenmediğiniz adamla evli kalmak mantıklı bir hareket mi? Sizi, sizle sevgiliyken aldatan adam, evliyken aldatmıyor mudur sizce?
Bence bosanmayi dusunmek icin erkengüvenmiyorum asla .hasta oldum i,hanet hassa bir konu bende
daha önce aldatıldım ilişkimde travma oldu
toparlanıp boşanmak en mantıklısı
yoksa hasta olacağım
Nasil yani esi gizliyor mu?Eşiniz artık sizi söylüyor mu herkese eski eşte sizinle evli olduğunu öğrendi mi? Artık şeffaf davranıyor mu?
Sonra affettinizzzAyrı bir odaya geçip konuşsaydınız keşke, siz evlendikten sonra da görüşmeye devam etmişler gibi görünüyor, benzer bir olayı ben de yaşamıştım
Senin varlığın nasıl duyuluyor eşin seni kızına bile kuzeni olarak tanitmamis miydi şimdi sevgiliyken varlığım duyuldu diyorsun kafa buldugunu düşünüyorum ben senineşimin arkadaşının bu durumdan haberi yok.
ama erkek kardeşi bize geliyor çay kahve dışarda oturuyoruz.
biz daha sevgiliyken duyuldu benim varlığım
Her ay 1 konu açıyorsun eşin de boş değil birşeyler hissediyorsun demekgüvenmiyorum asla .hasta oldum i,hanet hassa bir konu bende
daha önce aldatıldım ilişkimde travma oldu
toparlanıp boşanmak en mantıklısı
yoksa hasta olacağım