eşimin eski sevgilisi

Bi gorusun derdimde kiz sonradan aglamis vs vs olsada yalan söyleyecek gibime geliyor eski sevgili

Sonra esiniznn eski esi msjlari konusu geldi karşıma. Sanirim eşiniz yolun yolcusu iyice takipte kalin cocuk yoktur umarim

belki kendimi düşürdüm ama öğrenmek için görüşme sağladım
lafı bana ileten arkadaşım hanfendiyi hatta aldı
kadın benim dedikodum nasıl yapılır diye tepki halinde .ben evliliğe hazırlanıyorum nişan arifesindeyim ben bir şey söylemedim evet benim sevgilimdi ama ne siz ne eşiniz beni ilgilendirmiyor geçen senedne beri de benim erkek arkadaşım var dedi.
arada lafı getiren kuaför bayana çıkıştı neden benimle ilgili olur olmaz konuştun dedi.
senin iş yerine gelirim rezil ederim bilip bilmeden böyle şeyler söylenmez dedi
tamam dedim kapattım
ama deseniz eşine güveniyor musun hayır

Güvenmediğiniz adamla evli kalmak mantıklı bir hareket mi? Sizi, sizle sevgiliyken aldatan adam, evliyken aldatmıyor mudur sizce?
güvenmiyorum asla .hasta oldum i,hanet hassa bir konu bende
daha önce aldatıldım ilişkimde travma oldu
toparlanıp boşanmak en mantıklısı
yoksa hasta olacağım

güvenmiyorum asla .hasta oldum i,hanet hassa bir konu bende
daha önce aldatıldım ilişkimde travma oldu
toparlanıp boşanmak en mantıklısı
yoksa hasta olacağım
Bence bosanmayi dusunmek icin erken
ONceki konunuzu bilmiyorum , ama sadece bu konuya anlatiminiza gore , esiniz sizi aldatmamis evliyken baska biriyle gorusmemis bahsettiginiz kiz hatta dedikodusuni yapan kizi da alarak durumu anlatmis birseyler llsaydi hatta dahil edip boyle cesur konusamazdi kuafor bunu neden yapti drrseniz de bazi insanlar boyle ortalgi karistormayi sever fesattir aciklamasi bu

Ama baska seyler gectoyse esinizle aranizda sizde suphe uyandiran dusunun tabi
Ama suanda ben esinizde bir hata gormedim aldatma gormedim birbirinize olan guveni tazelemeye ihtiyaciniz var

Eşiniz artık sizi söylüyor mu herkese eski eşte sizinle evli olduğunu öğrendi mi? Artık şeffaf davranıyor mu?

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Allah işte büyük pislikleri böyle çıkartıyor 1 sene sonra olsa da. Benim arkadaşım da 1 sene sonra öğrendi, inanmadı Kemalim yapmaz dedi kız kanıtları koyunca kapak oldu. Boşanmadı tabii. Milletin işi yok eşinize iftira mı atacak . Eski sevgilisi demiş bide, görüştüğü dememiş. Görümcen niye arıyor? O da biliyor abisinin şerefsizliğini.

Herkes herkesle arkadaş, herkes herkesin bir şeyi saçma sapan ortam. Evet aldatılmışsınız ve ilk olmadığını da biliyorsunuz. Bazı kadınlar eşlerinin sevgililerinin kazığını defalarca yemesine rağmen her seferinde ilk defa oluyormuş gibi şaşırıyorlar ya hayret ediyorum.

eşimin arkadaşının bu durumdan haberi yok.
ama erkek kardeşi bize geliyor çay kahve dışarda oturuyoruz.
biz daha sevgiliyken duyuldu benim varlığım
Senin varlığın nasıl duyuluyor eşin seni kızına bile kuzeni olarak tanitmamis miydi şimdi sevgiliyken varlığım duyuldu diyorsun kafa buldugunu düşünüyorum ben senin

Bir buçuk Yıldır eşinle birliktesin onlar geçen seneye kadar sevgillilermiş

Aldatılmışsın üzgünüm

Herif tam bir pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…